|
|
| Autor |
Wiadomość |
Edyta
Rozkręcam się

Data ślubu: czerwiec2010
|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 19:41 Chełmiński, Kowala
|
|
|
|
Dane podstawowe o sali:
| mloda0802 napisał/a: | 1. Adres: CENTRUM KONFERENCYJNO-ROZRYWKOWE CHEŁMIŃSKI
KOWALA KOLONIA 10A
26-624 KOWALA
2. Ilość osób mieszcząca się na sali: 400
3. Cena- a) Sama sala: -
b) Z obsługą: tak
4. Parking: duży
5. Dane kontaktowe-
a) Telefon: 0 601 069 949
b) Mail: kowala@chelminski-centrum.pl
6. Dodatkowe informacje-
a) Dodatkowe pokoje: około 40 miejsc noclegowych oraz apartament (np. dla nowożeńców)
b) Kuchnia wyposażenie: -
c) Czy widać salę taneczną z sali jadalnej: -
d) Inne: Obiekt jest klimatyzowany i monitorowany
7. Ocena: -
8. Strona WWW: www.chelminski-centrum.pl |
Zastanawiam się nad salą w Kowali, a dokładnie nad tym centrum Chełmiński....sala przepiękna,tylko trochę drogo....na 2010 rok chcą 220zl od talerzyka..... i 100zl od osoby za poprawiny.Mam już w sumie zarezerwowaną salę Merit na Małęczynie,ale nie wiem właśnie czy nie zmienić ją na tą w Kowali,czy mogłabym prosić o jakies opinie na temat obsługi i jedzenia?? |
|
|
|
 |
kasiek
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
|
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 13:40
|
|
|
|
| z tego co słyszałam (choć to mogą być tylko plotki!!!!)ołaci sie sporą kase a goście chodzą głodni...raz słyszałam ze zabrakło napojów przed północa i nikt nie pzrywióżł nowych...zreszta mi sie wydaje że jest sporo sal równie pięknych (a sala Merit do takich napewno należy) a za rozsądną cene (jak dla mnie 220 zł to przegięcie).a i goście nie czują sie przytłoczeni przepychem.... |
|
 |
mia
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 21:30
|
|
|
|
| Wie ktoś może jak wygląda tam sala do tańczenia? tzn czy jest dużo miejsca, bo na zdjęciach jakoś tego nie widać. |
|
|
|
 |
kasa
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Wto Mar 31, 2009 01:05
|
|
|
|
| Jest tam całkiem dobrze. Fakt jest drogo i nie każdy może mieć tam wesele. Menu mają obszerne a dania podobno można wypróbować przed weselem. Co do napoi to chyba przesada ja bynajmniej mam dobre wrażenie. Raczej nie słyszałem żeby w którymkolwiek lokalu zabrakło napoi. Miejsca do tańczenia jest bardzo dużo a z górnego tarasu na którym jest barek widać osoby tańczące. Jak ktoś lubi luksus i go na to stać, to warto spróbować. |
|
|
|
 |
dorota
Rozkręcam się

|
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 08:56
|
|
|
|
| ja mam pytanie a kto tam był na weselu? żeby coś powiedzieć?? albo zna kogoś kto tam zorganizował swoje wesele? będzie wdzięczna za info. poważnie zastanawiam się nad tą salą, wiem, że jest drogo ale za luksus się płaci. Odnośnie sali Merit to ja byłam tam na weselu i sala bardzo ładna (chodź gorąco) ale zjeśc co nie było. |
_________________ Dorota |
|
|
|
 |
sybilla
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 08:42
|
|
|
|
| kasa napisał/a: | | Jest tam całkiem dobrze. Fakt jest drogo i nie każdy może mieć tam wesele. Menu mają obszerne a dania podobno można wypróbować przed weselem. Co do napoi to chyba przesada ja bynajmniej mam dobre wrażenie. Raczej nie słyszałem żeby w którymkolwiek lokalu zabrakło napoi. Miejsca do tańczenia jest bardzo dużo a z górnego tarasu na którym jest barek widać osoby tańczące. Jak ktoś lubi luksus i go na to stać, to warto spróbować. |
Tak sobie czytam te posty i z obserwacji zauważyłam że ludzie w Radomiu przepraszam za wyrażenie jednak są "małomiasteczkowi".Dalej panuje zasada zastaw się ,a pokaż się.Mnie stać zapłacić nwet 300 zl za osobę (takie są ceny warszawskie gdzie pracuję) ale to tylko jedna noc którą nikt poza młodymi pamietał nie będzie. Duży minus tych sal, nie oszukujmy się że są daleko. Liczy się dobra zabawa i jedzenie. My chcemy przeznaczyć pieniążki na podróż naszego życia i wyjechać naprawdę daaaaleko niż płacić za ten niby luksus |
|
|
|
 |
koneser_radom
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
|
Wysłany: Pią Cze 12, 2009 12:44
|
|
|
|
Uważasz, że urządzenie przyjecia weselnego to zachowanie "małomiasteczkowe", dziwna kombinacja, mysląc twoim tokiem to chyba jesteś osobą "nowobogacką". Urządzanie przyjęć weselnych to nasza polska tradycja. Sam decydujesz czy chcesz urzadzic wesele małe, duże, skrome czy bardziej ekskluzywne. A wydanie 300zł w warszawie nie jest juz dla Ciebie problemem?? Ty chcesz wyjechac, nie robic przyjecia weselnego i pojechac w podróz życia... a ją kto oprócz was bedzie pamiętał?? No i podróż życia to też wydatek-zapewne nie mały. Nie robiąc wesela nie zbierzesz tez pieniążków, wiec kase wyłozycie na podróz sami. Ja miałem wesele duże i ekskluzywne i zostało nam z wesela ok 20 000zł, mielismy wiec i przyjecie, które pamietają wszyscy nasi znajomi, rodzina, a także wyjechalismy na 2 tygodnie na cypr, zostalo nam jeszcze spora kaski na różne gadżety i sprawianie sobie przyjemności. Nie sądze, że odległośc 3 km od Radomia to problem. Sala w Kowali jest poprostu przepiekna, nie równa sie z nia inna. Wszystko tam jest nowiutkie, czyściutkie i bardzo wysokiej jakości. Budynek jest imponujących wymiarów, wokół ogromny parking, staw. Wystrój w srodu aż zatyka. Wg mnie negatywne opinie biora się tylko z przekorności, nie każdego stać na wesele tam, ale to nie zmienia postaci rzeczy, że to najeksluzywniejsza sala w okolicach radomia. Zadna sala jeszcze długo nie dorówna jej nawet w połowie.
Byłem na weselu i jedzenia i napoje były cały czas, atmosfera tez była super. Jedzenie niezłe, ale tez bez rewelacji ( niestety poziom kulinarny w radomiu jest bardzo niski i nawet tam to widac). IOgólnie sale polecam, jak ktos tam jest pierwszy raz napewno powie woooow. |
|
|
|
 |
pieguska
Zadomawiam się

Data ślubu: 20.11.2010
|
Wysłany: Pią Cze 12, 2009 18:56
|
|
|
|
| a ja mam pytanko troche z innej beczki...otóz wnetrze tego domu jest przepiekne...i w zwiazku z tym mam pytanie....czy mozna tam zrobic sesje zdjęciową? widzieliscie moze zdjecia młodych w tym lokalu? wiecie moze jakie jest stanowisko własciciela co do zdjęć w tym lokalu? czy istnieje w ogole taka mozliwość? |
|
 |
mloda0802
Zadomawiam się

Data ślubu: 18.08.2012
|
Wysłany: Nie Sty 17, 2010 22:10 CENTRUM CHEŁMIŃSKI Kowala Kolonia 10A
|
|
|
|
1. Adres: CENTRUM KONFERENCYJNO-ROZRYWKOWE CHEŁMIŃSKI
KOWALA KOLONIA 10A
26-624 KOWALA
2. Ilość osób mieszcząca się na sali: 400
3. Cena- a) Sama sala: -
b) Z obsługą: tak
4. Parking: duży
5. Dane kontaktowe-
a) Telefon: 0 601 069 949
b) Mail: kowala@chelminski-centrum.pl
6. Dodatkowe informacje-
a) Dodatkowe pokoje: około 40 miejsc noclegowych oraz apartament (np. dla nowożeńców)
b) Kuchnia wyposażenie: -
c) Czy widać salę taneczną z sali jadalnej: -
d) Inne: Obiekt jest klimatyzowany i monitorowany
7. Ocena: -
8. Strona WWW: www.chelminski-centrum.pl |
|
 |
janina
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pon Sty 25, 2010 22:48
|
|
|
|
| sala owszem ładna, jedzenia takie sobie wróciłam do domu głodna, a właściciel ... nie polecam |
|
|
|
 |
Monika1000
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 13:40
|
|
|
|
| a co jest nie tak z właścicielami tego Centrum? mi osobiście bardzo sala się podoba nie zdecydowałam jeszcze czy tam zoorganizuję wesele, chciała bym poznac opinie osób które tam były....... |
|
|
|
 |
Monika1000
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 13:45
|
|
|
|