Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Dom Weselny Braci Sobutów. Kowalówka 19A
Autor Wiadomość
Cichutka
Rozkręcam się

Wysłany: Czw Sty 13, 2011 15:05   

Chciałabym skontaktować się z kimś kto robił wesele w tej sali, boję się tak w ciemno.
A z właścicielem można się dogadać?

m.o.n.i.k.a 
Zadomawiam się

Data ślubu: 2012
Pomogła: 2 razy
Wysłany: Czw Sty 13, 2011 15:31   

Jeśli chodzi o jedzenie i obsługę to Ci nie pomogę bo byłam na tej sali jak jeszcze mozna było mieć swoją kucharkę (i wtedy młodzi wynajmowali samą salę)...teraz podobno jest już jakaś "pani gotująca" na stałe więc nie wiem. Ale jeżeli masz tak duże wesele (czyli podobnie jak ja będę miała) to czy nie warto pomysleć nad opcją wynajmu samej sali i doboru własnej kucharki? nie martwisz się wtedy czy połowa gości nie wyjdzie głodna...no ale w przypadku tej sali to już chyba raczej nie wchodzi w grę.

Cichutka
Rozkręcam się

Wysłany: Czw Sty 13, 2011 16:28   

Chciałam wynająć tą sale, ale właściciel się nie zgodził. A w pobliżu nie ma już tak dużej sali:(
Nie wiem co robić, a mam już coraz mniej czasu.

Cichutka
Rozkręcam się

Wysłany: Czw Sty 13, 2011 16:33   

A masz może kontakt do kogoś kto robił tam wesele?
Chciałabym z kimś porozmawiać, bo boję się że będzie mało jedzenia itd.
Jeśli można wiedzieć, to gdzie będzie Twoje wesele?

Cichutka
Rozkręcam się

Wysłany: Pon Sty 17, 2011 15:19   

Jeszcze nie zamówiliśmy sali :( Może ktoś jeszcze mi coś napisze o tej sali?
Boje się tak w ciemno. Był ktoś tam na weselu, a może ktoś tam miał wesele??
Bardzo proszę o kontakt

mayami 
Zadomawiam się

Data ślubu: 14 lipca 2012
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 13:59   

Byłam oglądać tę salę w weekend. Zupełnie nie w moim guście. Biało - czerwone zasłony, ozdoby - no rozumiem, że można być patriotą, ale to wyglądało jak na szkolnej akademii. Obraz Matki Boskiej nad miejscem dla młodych (wiem, że można go zdjąć, ale sam pomysł na taką dekorację jest niezwykły). Jak spytałam o inne ustawienie to właściciel powiedział, że nie ma problemu - postawi się "przepierzenie", żeby zasłonić wejście do kuchni i będzie dobrze... Dla mnie po prostu trochę za "kiczowato" - ale oczywiście nad gustami się nie dyskutuje.
Poza tym sala olbrzymia, wysokość sali tanecznej 5 m! Wygląda to jak hangar.

Brak pokoi noclegowych, ale już je zaczynają wykańczać. Otoczenie średnie, drzewka jeszcze małe, więc widać betonowe ogrodzenie.
Nie ma klimatyzacji i nie będzie, ale w sumie przy tak dużej sali nie sądzę, żeby była potrzebna.

Właściciel całkiem miły.

Potwierdzam 150 zł od talerzyka na 2012.

ewelcia 
Rozkręcam się

Wysłany: Wto Lip 05, 2011 16:32   

Jakas osóbka weszła w krzaczki??? A gdzie ona ma te krzaki? Przed tym domem prawie nic nie ma. chyba po pobliskim lesie sie szlajała he he. dobre sobie. Sala ogromna wiec tylko na duze wesela, chyba ze jest możliwosc przedzielenia, jedzenie dobre i duzo. sala jeszcze nie do konca wykonczona

jeza
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pią Sie 19, 2011 13:30   Te krzewy to porażka

Ale to oczko to też porażka .Właściciel powinien raczej pomyśleć o posadzeniu jakiegoś lasku. Byłoby napewno przyjemniej. :0)

subway 
Zadomawiam się

Osoba prywatna
Wysłany: Wto Kwi 10, 2012 10:17   

Jeżeli kogoś interesuje to byłam na sali w niedziele na chrzcinach. Jest całkowicie zmieniona. Nie ma już tych czerwonych zasłon, krzaczków itp. Na sali jadalnej są lustra. Ściany też mają inne kolory. Na sali tanecznej to nie wiem jak będzie się zmieniać, bo była zasłonięta i tam remont jeszcze trwa.
Jedzenie bardzo dobre

mordka 
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
Wysłany: Wto Maj 01, 2012 10:02   potwierdzam

witajcie:) to prawda sala jest teraz zupełnie inna. są zawieszone lustra na jadalnej i całkiem inne kolory na ścianach. Taneczna też jest odremontowana. widziałam salę przed remontem i po i naprawdę jest nie ta sama. robi o wiele wieksze wrazenie niz wcześniej. również bylam na chcinach tam i muszę przyznac ze jedzenie bylo bardzo dobre i duzo go bylo. ogolnie bylo bardzo przyjemnie. polecam.

kinia 
Lubię tu być

Data ślubu: 5.06.2010
Wysłany: Sob Maj 05, 2012 14:23   

Byłam tam ostatnio na imprezie i powiem, jak wrażenia moje i innych gości. Sala jest ogromna, było ponad 200 osób i jakoś poginęli w tej przestrzeni, więc na mniejsze wesela nie polecam. Wygląd ok, przyjemna kolorystyka, już nie ma tych patriotycznych dekoracji. Jedzenie było bardzo dobre. Jedyny minus to bardzo śliskie, wyjeżdżone w niektórych miejscach panele na podłodze. Ogólne wrażenie z całości ok.

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu