Zamknięty przez: Mathie Sro Gru 01, 2010 20:05 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Młoda2010
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Czw Lip 15, 2010 17:15 Dom weselny "Krystyna" w Pągowcu
|
|
|
|
| Nie znalazłam tej sali na forum, dlatego dodaję, ale tylko dla ostrzeżenia. Omijajcie tą salę szerokim łukiem, mimo że na pierwszy rzut oka jest duża i piękna. Nie warto - takiego chamstwa i cwaniactwa jakie reprezentują sobą właściciele nie spotkałam nigdy. ODRADZAM!!! |
|
|
|
 |
kasiek
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
|
Wysłany: Czw Lip 15, 2010 19:40
|
|
|
|
| Młoda poprzyj swoją opinię konkretami jakimiś, czym się chamstwo właścicieli objawiało. Może dla przyszłych Małżonków warto będzie wiedzieć dokładnie o co chodzi |
|
 |
andzik1109
Lubię tu być

|
Wysłany: Czw Lip 15, 2010 19:50
|
|
|
|
| Powiem szczerze, że muszę z ta opinią zgodzić się. Pana Waldka Sz. znam od prywatnej strony i dziwiłam się, że może być inny, ale widać bąbelki uderzyły do głowy. Niestety, ale jako właściciel jest bardzo gburowaty, niemiły, cwaniakuje, co to nie on, kompletnie nie zna się na rzeczy. Koleżanka miała tam wesele i niestety była bardzo niezadowolona (chciano ją w bezczelny sposób oszukać), ale na całe szczęście wkroczył teść. ODRADZAM |
|
 |
Młoda2010
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 15:02 Konkrety
|
|
|
|
Konkrety - proszę bardzo:
1) Zetknęłam sie z wieloma salami weselnymi, ale pierwszy raz spotkalam sie z sytuacją, gdy do ceny sali doliczyć trzeba ponad 2000 zł. Płaci się dodatkowo za wszystko: np. obrusy, pokój. Opłaty licznikowe to jeszcze większy przekręt - chyba najwyższe w Polsce akurat w tym miejscu. Dodatkowo wlaściciele nie potrafią odczytać licznika energii elektrycznej, a przed weselem był otwierany i ktoś przy nim manipulował.
2) Przy zdawaniu sali, które trwa kilka godzin właścicielka odrzuca wszystkie naczynia, które mają chocby maleńką ryskę i każe za wszystko płacić. Jestem pewna, że później podkłada je z powrotem, licząc, że kolejni klienci nie zauważą (dlatego zabrałam wszystkie "stłuczki" do domu). Część naczyń po prostu wyparowala - nie zostal nawet skrawek np. pucharków do lodów wykonanych z bardzo grubego szkła. A zaznaczam, że przeszukalismy wszystko, nawet trawniki. Opinię, że własciciele chowają naczynia i każą za nie potem płacić słyszałam zresztą już wcześniej.
3) Klient dostaje klucz do sali, ale nawet po zwiezieniu towaru cal czas dyżuruje tam matka wlascicielki i ma do wszystkiego dostęp (łącznie z naczyniami - patrz punt wyżej)
To tylko niektóre spostrzeżenia. Popytajcie, poszukajcie w necie - wszyscy powtarzają to samo o tych ludziach. Ja znalam ta opinię wcześniej, ale niestety musialam zrobić tam wesele, bo mialam duża liczbę gosci. Niestety wszystko się potwierdzilo. Jeszcze raz ODRADZAM. |
|
|
|
 |
kasiek
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
|
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 15:48
|
|
|
|
Ja tam nie wiem co to za sala, ale czy to jest ta sama sala co w innym temacie? czy miałaś dwa wesela |
|
 |
malaczarna5
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 18:40
|
|
|
|
Kasiek dobre spostrzeżenie! Ty to masz "oko"
Młoda tak to wygląda jak się czyta Twoje posty,że na tej sali co w tym temacie miałaś wesele i w sali przy E7...? Jeżeli to ta sama sala to po co 2 osobne tematy? |
|
 |
Młoda2010
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sob Lip 17, 2010 19:02
|
|
|
|
| Dodałam nowy temat z właściwą nazwą sali i miejscowości - hasło "przy E7" może być mylące. O to chyba chodzi na forum - rzetelną wymianę informacji i poglądów. |
|
|
|
 |
dany21
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sro Gru 01, 2010 14:39
|
|
|
|
| Moja siostra miała tam wesele, jest nas jeszcze dwoje w domu i na pewno już żadne nie zrobi tam wesela. Chamstwo i oszustwo na pierwszym poziomie, pomimo tego że mój ojciec zna się z właścicielem nie było żadnej ulgi. Za wszystko trzeba było płacić kosmiczne ceny. Odradzam wszystkim tej sali. Osobiście wolałbym jechać gdzieś dalej niż dać zarobić takim chamom nie szanującym klientów. Potwierdzam w 100% wyższe informacje. |
|
|
|
 |
Mathie
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
|
|
|
|