Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Dom Weselny Przytyk
Autor Wiadomość
sylwusia04 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 07.09.2013
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 14:08   

A orientuje się ktoś ile tam biorą od talerzyka ???

Ketrin 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Wto Lis 15, 2011 11:48   ARKADIA Przytyk

Hej. Byłam tam ostatnio na weselu:) sala naprawdę ładna. Połączona jadalna z taneczną i jedynym minusem jest wg. mnie mała sala taneczna i ludzie się o siebie obijali, ale ogólnie gdybym mieszkała bliżej to sama wynajęłam tę salę bo naprawdę jest godna polecenia:) na gorze pokoje też b.ładne:). Tylko prponuje wynająć Panią do sprzątania łazienek:).

eversunshine 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pon Sty 02, 2012 21:26   ;-)

byliśmy na weselu na tej sali w sierpniu, byliśmy bardzo zadowoleni, jedzenie piękny wystrój, lecz sala do tańczenia jest zbyt mała, było ok 200-250 osób, a ścisk był straszny. Poza tym same pozytywy ;-)

Editka85 
Zadomawiam się

Wysłany: Czw Sty 05, 2012 16:25   

ma opinie czas: polecam tę salę, jednak na pewno nie na taką liczbę osób jaką deklaruje właściciel. U nas było 190 osób i było max. Fajna nowa sala, łazienki ładne, pokoje na górze, nie mieliśmy żadnych problemów z właścicielami.

majowa 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 26.05.2012
Wysłany: Sro Kwi 04, 2012 15:02   Arkadia - Przytyk

Czy ktoś mógłby się podzielić wrażeniami z sali "Arkadia" w Przytyku(przy skręcie na Domaniów)? Jak wrażenia, obsługa, itp??

kasia54321 
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
Wysłany: Pon Kwi 16, 2012 21:48   

Hej
Ja ostatnio ogladałam ta sale, ale niestety od kiedy bylam tam jesienią nic sie nie zmieiło. Sala owszem nowa ale mnie jak i wiekszośc przerażaja te hałdy ziemi dookoła których od miesiecy nie ma widac kto rozwalic, do tego te banery reklamowe niemalze na całym płocie... To przedewszystkim te 2 rzeczy mnie zniechęciły sala jest nowa ładna chociaz do tanca mala i tak od razu przy jedzeniu zadnego oddzielenia chocby schodem wyżej czy jakims takim nie wiem wejsciem jak to w innych domach ,ogólnie jesli komus to nie przeszkadza to raczej jest ok no i jeszcze cena wysoka w stosunku do innych domów weselnych a w niczym nie gorszzych.
ja zdecyduje sie na inna sale mysle ze bum tej sali juz minąl bo slyszalam ze ludzie sie nawet wycofuja mimo zadatku

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu