|
|
| Autor |
Wiadomość |
sylwusia04
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 07.09.2013
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 14:08
|
|
|
|
| A orientuje się ktoś ile tam biorą od talerzyka ??? |
|
|
|
 |
Ketrin
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Wto Lis 15, 2011 11:48 ARKADIA Przytyk
|
|
|
|
| Hej. Byłam tam ostatnio na weselu:) sala naprawdę ładna. Połączona jadalna z taneczną i jedynym minusem jest wg. mnie mała sala taneczna i ludzie się o siebie obijali, ale ogólnie gdybym mieszkała bliżej to sama wynajęłam tę salę bo naprawdę jest godna polecenia:) na gorze pokoje też b.ładne:). Tylko prponuje wynająć Panią do sprzątania łazienek:). |
_________________ Ketrin |
|
|
|
 |
eversunshine
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pon Sty 02, 2012 21:26 ;-)
|
|
|
|
| byliśmy na weselu na tej sali w sierpniu, byliśmy bardzo zadowoleni, jedzenie piękny wystrój, lecz sala do tańczenia jest zbyt mała, było ok 200-250 osób, a ścisk był straszny. Poza tym same pozytywy ;-) |
|
|
|
 |
Editka85
Zadomawiam się

|
Wysłany: Czw Sty 05, 2012 16:25
|
|
|
|
| ma opinie czas: polecam tę salę, jednak na pewno nie na taką liczbę osób jaką deklaruje właściciel. U nas było 190 osób i było max. Fajna nowa sala, łazienki ładne, pokoje na górze, nie mieliśmy żadnych problemów z właścicielami. |
|
|
|
 |
majowa
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 26.05.2012
|
Wysłany: Sro Kwi 04, 2012 15:02 Arkadia - Przytyk
|
|
|
|
| Czy ktoś mógłby się podzielić wrażeniami z sali "Arkadia" w Przytyku(przy skręcie na Domaniów)? Jak wrażenia, obsługa, itp?? |
|
|
|
 |
kasia54321
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
|
Wysłany: Pon Kwi 16, 2012 21:48
|
|
|
|
Hej
Ja ostatnio ogladałam ta sale, ale niestety od kiedy bylam tam jesienią nic sie nie zmieiło. Sala owszem nowa ale mnie jak i wiekszośc przerażaja te hałdy ziemi dookoła których od miesiecy nie ma widac kto rozwalic, do tego te banery reklamowe niemalze na całym płocie... To przedewszystkim te 2 rzeczy mnie zniechęciły sala jest nowa ładna chociaz do tanca mala i tak od razu przy jedzeniu zadnego oddzielenia chocby schodem wyżej czy jakims takim nie wiem wejsciem jak to w innych domach ,ogólnie jesli komus to nie przeszkadza to raczej jest ok no i jeszcze cena wysoka w stosunku do innych domów weselnych a w niczym nie gorszzych.
ja zdecyduje sie na inna sale mysle ze bum tej sali juz minąl bo slyszalam ze ludzie sie nawet wycofuja mimo zadatku |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|