|
|
| Autor |
Wiadomość |
sylwusia04
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 07.09.2013
|
Wysłany: Nie Lis 13, 2011 20:22 Dom Weselny "Regina" w Strzałkowie
|
|
|
|
Chciałam się dowiedzieć coś na temat Domu Weselnego "Regina" w Strzałkowie. Jak wyglądają ceny, oraz kwestia obsługi ? I ogólnie czy warto wynajmować tą sale. |
|
|
|
 |
Leenaa
Rozkręcam się

|
Wysłany: Sob Lis 19, 2011 08:23
|
|
|
|
Hej, ja byłam na weselu na tej sali w charakterze gościa.
Jeśli się nic nie zmieniło to gorąco polecam tę salę. Czysto, ładnie, bez zbędnych ozdobników. Jedzenie było bardzo smaczne, a porcje wystarczające. Ogromne wrażenie zrobiła na mnie obsługa (szczególnie taki blondyn). No kelner na medal, albo nawet dwa medale;) Uwijał się bardzo szybko, z uśmiechem podpytywał czy wszystko ok, czy czegoś nam potrzeba, czy smakowało jedzenie ale jednocześnie nie był natrętny. Bardzo miło wspominam to wesele:)
Do minusów mogę zaliczyć brak zagospodarowanego otoczenia. Wtedy jeszcze krzewiki przed budynkiem były bardzo malutkie no i jak dobrze pamiętam to ogrodzenie było tylko z siatki etc., więc było trochę pusto. Nie podobało mi się jeszcze ustawienie stołu młodych. Jakoś tak byli w rogu sali, ale to może można zmienić. Aha i choć jechaliśmy taksówka wynajętą przez młodych to nie mogliśmy tam trafić;) Pamiętam, że był tylko jeden malusieńki afisz Regina i nikt go nie zauważył i musieliśmy pytać przechodniów
Poza tym sala bardzo w porządku:) |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|