|
|
| Autor |
Wiadomość |
kinia
Lubię tu być

Data ślubu: 5.06.2010
|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 11:47 Dom weselny TWIST
|
|
|
|
1. Adres: Odechów 101
26-640 Skaryszew
2. Ilość osób mieszcząca się na sali: 230
3. Cena- a) Sama sala: -
b) Z obsługą:-
4. Parking: duży, strzeżony
5. Dane kontaktowe
a) Telefon: 0 48 610-36-07, 0 605-354-088
b) Mail: biuro@dwtwist.pl
6. Dodatkowe informacje
a) Dodatkowe pokoje: pokój dla młodej pary
b) Kuchnia wyposażenie: jest
c) Czy widać salę taneczną z sali jadalnej: Tak
d) Inne:
7. Ocena:-
8. Strona WWW: http://www.dwtwist.pl |
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 13:28
|
|
|
|
Bylam kilka lat temu na weselu.. Bardzo fajna zabawa, z tego co pamietam wystarczajacy parkiet, ekstra stol wiejski (naprawde full choc nie wiem czy to organizowal wlasciciel czy rodzice panny mlodej). Jedyne co mi wtedy przeszkadzalo, to ustawienie stolow - bo czesc gosci siedziala plecami do pary mlodej.. w tym ja Ale moze teraz ustawienie jest inne? Bo to bylo jakies 5-6 lat temu |
|
 |
kinia
Lubię tu być

Data ślubu: 5.06.2010
|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 13:37
|
|
|
|
Teraz jest tak samo, byłam tam na weselu 2 tygodnie temu. 3 rzędy stołów, w tym połowa gości siedzi plecami do młodej pary. Cała obsługa, kucharka, stół wiejski były organizowane we własnym zakresie. Sala wynajęta od czwartku do poniedziałku rano.
Jedyne co mi się nie podobało to sytuacja na poprawinach, kiedy goście zaczynali zjeżdżać na 15.00 tak jak było umówione a sala była zamknięta i trzeba było czekać na właścicielkę z kluczami, albo wchodzić przez kuchnię |
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|