Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Dom weselny "Wiktoria"
Autor Wiadomość
kasia28 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Wto Paź 18, 2011 20:53   

Witam, byłam ostatnio na weselu u znajomych i wszystko było idealnie gdyby kilka razy nie zAbrakło prądu. Słyszałam od znajomego że to nie był pierwszy raz. Szkoda bo sala bardzo ładna i jedzenie też dobre. :/

anesia89 
Zadomawiam się

Data ślubu: 04.06.2011
Wysłany: Nie Paź 23, 2011 00:21   

WITAM CHYBA MÓWISZ O WESELU NA KTORYM JA TEZ BYLAM, TO NIE BYLA WINA SALI TYLKO ZESPOLU,MIELI ZA GLOŚNO MUZYKĘ I COŚ IM NIE CHODZILO;/
Wesele bajkowe,wystroj sali cudowny, jedzenia jest bardzo duzo i jest przepyszne, z wlaścicielka pomocna w wyborze Menu,sala robi wrazenie, goście byli bardzo zadowoleni i już jest kilka par chętnych aby wziąć tą salę na swoje wesele ,takze osobiście polecam:)

kasia28 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sro Paź 26, 2011 12:34   

Tak masz rację sala ładna i ja nie pisze tego w złym celu tylko żeby poinformować że taka sytuacja miała miejsce. Ja nie jestem elektrykiem i nie znam się na tym ale Właściciele powinni się na taką sytuację lepiej przygotować żeby coś takiego się nie powtórzyło. Taki dzień jest tylko raz i wszyscy chcemy żeby było tak jak powinno.

anesia89 
Zadomawiam się

Wysłany: Sro Paź 26, 2011 22:35   

ale co mają właściciele zrobić jak z ich strony jest ok tylko nie jest ok ze strony zespołu?tu była ewidentna wina zespołu, zawsze na sali jest wszytsko ok,tylko jak gra jeden zespół to zawsze jest coś z napięciem bo mają za duże moce poustawiane;/

martyna19882 
Rozkręcam się

Data ślubu: 11.09.2011
Właściciel firmy
Komis Princess
Wysłany: Sob Paź 29, 2011 22:53   Dom weselny "Wiktoria"

kasia28 napisał/a:
Witam, byłam ostatnio na weselu u znajomych i wszystko było idealnie gdyby kilka razy nie zAbrakło prądu. Słyszałam od znajomego że to nie był pierwszy raz. Szkoda bo sala bardzo ładna i jedzenie też dobre. :/

kasia28 mam pytanie - napisałaś , że zabrakło prądu ale chodzi o to , że nie było światła w ogóle - "egipskie ciemności " :) na sali jadalnej i tanecznej czy nie było tylko dźwięku na tanecznej bo jeśli nie było dźwięku to może rzeczywiście orkiestra miała coś nie tak ze sprzętem bo napisałaś że kilka razy zabrakło prądu :shock: dziwne to troszkę , przecież to nie sezon na burze :)

anesia89 
Zadomawiam się

Wysłany: Sob Paź 29, 2011 23:54   

chodzi o dźwięk,był głośno a potem cicho i tak na zmiane ale trwało to chwile:)

agagwiazdeczka 
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Wto Gru 27, 2011 15:55   

bede w sylwestra na weselu, na tej sali. jesli jest ktos zainteresowany, napisze jak był z detalami oczywście, na które zawsze zwracam uwagę :P :)

agagwiazdeczka 
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pon Sty 02, 2012 13:05   

jestem po weselu. napiszę tylko tyle. sala duża, pomiesci spokojnie 250 osób. jedzenie ciepłe, dosc smaczne. łazienki ładne, czyste. resztę opiszę jeśli ktoś bedzie zainteresowany:) pozdrawiam.

model100 
Rozkręcam się

Data ślubu: 08.09.2012
Wysłany: Czw Sty 05, 2012 12:31   

kasia28 napisał/a:

Nie zabrakło prądu, a orkiestra miała źle dopasowany sprzęt do mocy urządzeń....przerost formy nad treścią :mrgreen:

A prąd w calym budynku był?

Teraz nastąpiła zmiana kucharza i ktoś może był ostatnio na weselu czy sylwestrze za "nowego kucharza"? Jak jedzonko, jakie ilosci, jakieś wymyślne potrawy?

roksankaa 
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
Wysłany: Czw Sty 19, 2012 14:43   

agagwiazdeczka napisał/a:
bede w sylwestra na weselu, na tej sali. jesli jest ktos zainteresowany, napisze jak był z detalami oczywście, na które zawsze zwracam uwagę :P :)

napisz proszę o tych detalach... ciekawa jestem ... bo opinie o tym domu coraz bardziej niepokoją

model100 
Rozkręcam się

Data ślubu: 08.09.2012
Wysłany: Sob Sty 21, 2012 19:04   

Konkurencja działa....
Piękna sala, fajne miejsce, super jedzenie.....krótko i na temat :mrgreen:

subway 
Zadomawiam się

Osoba prywatna
Wysłany: Wczoraj 9:28   

słyszałam od znajomych,że na ostatnim weselu ok 40 osób się zatruło salmonellą i kilkoro z nich leżało w szpitalu. Tzn te kilkoro z nich,że leżało w szpitalu to wiem na pewno, ale czy wszyscy to nie wiem.

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu