Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
"Domex", Klwaty 20a
Autor Wiadomość
malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Pią Wrz 04, 2009 22:35   

Byłam ostatnio na weselu na tej sali i powiem,że sala ładna!
Przestronna,dużo miejsca do tańczenia( oczywiście zależy ile osób tańczy) no i te dechy,gdzie można tańczyć z ''przytupem" :)

ank2323 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 16:57   

Sala większa niż na 170 osób. Byłam tam na weselu, które było zorganizowane na 200 osób i było przestronnie...Fakt pokój i łazienki przydałoby się wyremontować, poza tym sala bardzo ładna. Jak dla mnie dechy do tańczenia zamiast płytek to duży plus, przynajmniej buty się nie ślizgają :D

klara
Dopiero zaczynam

Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 21:23   

Wybrałam tą salę na moje weselisko w 2011 roku. Bardzo mi się spodobała a i cena jak dla mnie przystepna ok. 4500 zł z poprawinami. Wystrój skromny ale za to gustowny. Plus dechy:P cudownie. Na zewnatrz zadbane podwórko. Właściciel zapewniał ze na sali zmiseci sie na pewno 250 osob, mi tak samo sie wydaje tylko trzeba inaczej stoły ustawic.

paulina.darek 
Rozkręcam się

Data ślubu: 27.08.2011
Wysłany: Pią Paź 02, 2009 18:39   

mam pytanko do tych co już organizowali tam swoje wesele ze swoimi kucharkami czy jest tam dobrze wyposażona kuchnia? czy są wystarczające chłodnie na alkohol, tort itp? proszę o opinie

gambijka
Dopiero zaczynam

Wysłany: Nie Paź 11, 2009 16:32   

Są chłodnie i zamrażarki. Spokojnie nam się wszystko zmieściło, a i kucharki nic nie marudziły na kuchnie, więc wydaje mi się że jest dobrze wyposażona. :)

Miniek 
Lubię tu być

Data ślubu: 01.06.2013
Osoba prywatna
Wysłany: Pon Mar 14, 2011 21:47   

Może ktoś posiada jakies zdjęcia... poprosze wrzucic;)

weronika 
Zadomawiam się

Data ślubu: 01.10.2011
Wysłany: Nie Cze 05, 2011 12:06   

Byłam na weselu na tej sali i sala nawet ładna i wydaje mi się że na 250 osób to jest to za mala sala na tym weselu co ja byłam to moż ok 150 osób było i jak przyszło do tańczenia to było ciasno!no ale ten parkiet to plus gdyż buciki wogóle się nie ślizgają jak to na płytkach bywa :lol: co do parkingu to bardzo mały, a tak to reszta moim zdaniem ok :D

klara
Dopiero zaczynam

Wysłany: Nie Lip 24, 2011 22:54   

http://weselnydom.radom.pl/index.html
strona internetowa domu weselnego Domex w Klwatach

paulina.darek 
Rozkręcam się

Wysłany: Sro Wrz 07, 2011 16:14   

Witam!
Mieliśmy wesele tam 27 sierpnia, jestem bardzo zadowolona z sali, był bardzo gorący dzień ale na sali jest klimatyzacja i wiatraki, sala bardzo przestronna, duża kuchnia, kucharki nie narzekały. Z właścicielami sali także dobrze nam się współpracowało :-) rezerwowałam sale dwa lata wcześniej i do mojego wesela właściciel dużo pozmieniał, dokupował i remontował, także byłam mile zaskoczona zmianami i polecam salę. W razie pytań chętnie odpowiem jak to u nas wyglądało.
Pozdrawiam

plinka 
Zadomawiam się

Data ślubu: 7 maja 2011
Wysłany: Czw Wrz 08, 2011 12:25   

oo, to chyba sporo sie tam pozmieniało. ja byla mna weselu 2 lata temu, to nie bylo klimatyzacji i mimo ze to byl kwiecien i na dworzu w miarę chlodno, to na sali bylo bardzo gorąco. no i otoczenie + toalety nie były zbyt atrkacyjne. także milo slyszec ze teraz jest lepiej :)

paulina.darek 
Rozkręcam się

Wysłany: Czw Wrz 08, 2011 19:12   

z tymi toaletami to nadal jest nie za pięknie, tylko drzwi wymienione z białych na ciemne brązowe, a w środku nie za ciekawie :/

Miniek 
Lubię tu być

Data ślubu: 01.06.2013
Osoba prywatna
Wysłany: Pią Paź 07, 2011 10:15   

Sala fajna, na zewnątrz zrobiona Altana ławeczki fontanny - naprawdę właściciel fajnie to zrobił... Natomiast bardzo kiepsko jest z zastawą obiadową tam... przyjaciółka miała nie lada kłopot - sztućce rozkompletowane, filiżanki czarne od osadu, literatki wyszczerbione...;/ wiem, ze po dość "gorących" rozmowach z właścicielem zdecydował na zakup nowych filiżanek (ale tylko 36;/) Powiem szczerze, że z tą zastawą miała nie problem Problem też był z pokrowcami - dopłaca się za nie o ile dobrze pamiętam 3,5zł / szt a jak weszliśmy na sale pokrowce po poprzednim weselu były nieuprane i właścicielowi nie za bardzo się do tego paliło... dopiero jak same zdjęłyśmy i mu zaniosłyśmy to z łaski na uciechę powiedział że uprał - a czy tak się stało to nie weim... niektóre były po prostu poplamione. Także trzeba sobie tych rzeczy i właściciela przypilnować...
poza tym wesele było na 180os i spokojnie się tyle zmieściło... sala taneczna też wystarczająca... pięknie ubrane okna, na sali tanecznej parkiet (na początku rewelacja w ogóle nie było ślisko później już tak...ale nie wiem od czego to zależy czy od np osiadającego kurzu czy od środka którym się tą podłoge myło) ogólnie poza tymi mankamentami "od kuchni", o których zwykle wiedzą tylko organizatorzy, to z perspektywy gościa sala bardzo przyjemna...

dodam jeszcze, że niestety klimatyzacja nie dawała rady - choć wcale to nie była upalna noc...

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu