Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
"Dwór Polski" Potworów, ul.Lipowa 5
Autor Wiadomość
mloda0802 
Zadomawiam się

Data ślubu: 18.08.2012
Wysłany: Nie Sty 03, 2010 13:03   "Dwór Polski" Potworów, ul.Lipowa 5

1. Adres: Potworów, ul.Lipowa 5

2. Ilość osób mieszcząca się na sali: 330

3. Cena- a) Sama sala: -
b) Z obsługą: tak

4. Parking: -

5. Dane kontaktowe- Stachurscy Spółka Jawna
a) Telefon: 0513049972, 0783999730
b) Mail: dworpolski@dworpolski.info

6. Dodatkowe informacje-
a) Dodatkowe pokoje: Apartament dla Państwa Młodych, razem 29 miejsc noclegowych
b) Kuchnia wyposażenie: -
c) Czy widać salę taneczną z sali jadalnej: -
d) Inne: Obiekt klimatyzowany, znajdujący się w zabytkowym parku o powierzchni 2,5 ha

7. Ocena: -

8. Strona WWW: www.dworpolski.info

jaaarek
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pon Sty 25, 2010 09:59   

Czy ktoś z forum organizował tu wesele, albo ma jakieś informacje że znajomi robili?

Chciałbym usłyszeć opinię na temat lokalu.

pelagia
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sro Gru 15, 2010 22:21   

Byłam tam na weselu w tym roku. Powiem szczerze, sala przepiękna, jedzenie w porządku, widoki wspaniałe.
Ale należy tą salę rezerwować co najmniej 2 lata wstecz ( jesli chodzi o sezon wesel- maj, czerwiec, lipiec sierpien, wrzesien)

m.o.n.i.k.a 
Zadomawiam się

Data ślubu: 2012
Pomogła: 2 razy
Wysłany: Czw Sty 13, 2011 11:09   

Byłam na tej sali na kilku już weselach ale w miesiącach w których państwo młodzi wynajmowali samą salę...więc ciekawa jestem jak tam jest gdy kucharka i obsługa jest od nich? wczoraj dzwoniłam mają jeszcze sporo wolnych terminów na 2012 ale cena od talerzyka 190-200zł, dzieci do lat 5 zadarmo a w przedziale 5-13 około 80-90 zł.

alice6 
Zadomawiam się

Data ślubu: 07.2012
Wysłany: Wto Sty 25, 2011 18:42   

Byłam na tej sali w zeszłym tygodniu. Pani bardzo miła, taka ciotka klotka bym nawet powiedziała :) swojska babka. Przy 150 osobach które planujemy mieć na weselu, cena równa się 200 zł/os. na 2012 r. Bez tortu i alkoholu oraz jeśli w planach są żywe kwiaty, to należy równiez we własnym zakresie zakupić. Sali nie trzeba dekorować, jest przepiękna. Wszędzie gdzie zajrzałam jest czyściutko (a zwracam na to szczególną uwagę). Łazienki zadbane, pokoje nowocześnie urządzone.
Jestem zachwycona, bo plusem jest również to, że mozna zrobić tam sesję zdjęciową.

Poza tym koleżanka miała tam wesele we wrześniu i jest bardzo zadowolona. Płaciła jeszcze 180 zł/os. w 2010.

Uwagi gości weselnych: niektórzy narzekali, że mały parkiet (dla mnie był wystarczający), obsługi nie można było doprosić się o cokolwiek no i że czekali na parę młodą 1 godzinę 20 minut zanim z Kościoła z Radomia dojadą, a postojów (bramek) mieli chyba z 15.
Aha i niektórzy narzekali, że daleko od Radomia bo prawie 40 km, mimo, iż transport był zapewniony w obie strony;)
Ogólnie mnie raczej takie szczegóły nie przeszkadzają, ale zawsze znajda się osoby życzliwe.

m.o.n.i.k.a 
Zadomawiam się

Wysłany: Wto Sty 25, 2011 19:29   

...nio niestety trzeba się zastanowić czy robimy wesele dla nas (i nam ma się podobać) czy dla "życzliwych" ale takim się nigdy nie dogodzi...siostra była na tej sali jak było na weselu 300 osób i mówiła, że tylko na 1 tańcu i o 12 było troche ciasno więc na 150 myslę, że będzie dużo luxniej;-) a sesje ślubną też widziałam w pomieszczeniach i w ogrodzie młodzi sobie robili (w lato) i świetne fotki;-)

model100 
Rozkręcam się

Data ślubu: 08.09.2012
Wysłany: Wto Sty 25, 2011 20:08   

Ja tam miałem mieć z moją narzeczoną ale jednak wybraliśmy w innym miejscu. Tam jest 30km nie 40, droga prosta i równa więc nie ma problemu z dojazdem. Mnie się nie podoba jedna rzecz.....podobno jest katering i porcje małe.
Sala jest ładna, hotel oki i super park. Pozdr

alice6 
Zadomawiam się

Wysłany: Wto Sty 25, 2011 22:38   

Ze środkowego punktu Radomia, czyli z centrum dokładnie 33 km. Katering owszem jest, ale z jedzeniem wiem, że jest OK. Z relacji gościa i pary młodej mam informacje. Przejeść nie można, bo niektóre potrawy nie są wydzielone tylko podawane na półmiskach.

Cały czas się zastanawiamy, ale jutro muszę już dać odpowiedź... Nie wiem co robić. Jedziemy obejrzeć jeszcze Dalię i Villę Renard w Trablicach.

model100 
Rozkręcam się

Data ślubu: 08.09.2012
Wysłany: Sro Sty 26, 2011 15:14   

Dla mnie najważniejsze na weselu(procz fajnej pary mlodej) to jest dobre i sprawdzone jedzenie, dobry parkiet do tanczenia i dobra muzyka....reszte nie ma znaczenia :mrgreen:

alice6 
Zadomawiam się

Wysłany: Sro Sty 26, 2011 19:17   

model100 napisał/a:
Dla mnie najważniejsze na weselu(procz fajnej pary mlodej) to jest dobre i sprawdzone jedzenie, dobry parkiet do tanczenia i dobra muzyka....reszte nie ma znaczenia :mrgreen:

Wybraliśmy jednak Dwór Polski :) Po oszacowaniu kosztów i zasięgnięciu opinii znajomych osób, które były na niejednym weselu, w tym w Potworowie, stwierdziliśmy, że najbardziej nam odpowiada ta sala.

m.o.n.i.k.a 
Zadomawiam się

Wysłany: Sro Sty 26, 2011 20:08   

Widzę, że termin wakacyjny więc będziecie mogli cieszyć się też pięknym ogrodem i fontaną która w nocy jest podświetlana na kolorowo...tylko weźcie sobie troche słodyczy bo w ostatnim czasie "lokalne" dzieciaki przed samym wjazdem na sale robią po kilka bramek;-)

alice6 
Zadomawiam się

Wysłany: Sro Sty 26, 2011 22:47   

m.o.n.i.k.a napisał/a:
Widzę, że termin wakacyjny więc będziecie mogli cieszyć się też pięknym ogrodem i fontaną która w nocy jest podświetlana na kolorowo...tylko weźcie sobie troche słodyczy bo w ostatnim czasie "lokalne" dzieciaki przed samym wjazdem na sale robią po kilka bramek;-)

tak... będzie można skorzystać z pięknego krajobrazu i sesja zdjęciowa będzie zaliczona :P A Ty Monika kiedy masz termin? Wybrałaś już salę?

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu