|
|
| Autor |
Wiadomość |
julka
Rozkręcam się

Data ślubu: 16.06.2012
|
Wysłany: Sro Wrz 14, 2011 18:30
|
|
|
|
| popieram:)mój brat miał w tą sobotę tam wesele, a ja mam w przyszłym roku:)sala czysta,zadbana, jeśli ktoś pilnuje klimatyzatorów naprawdę dużo dają:)właściciele bardzo mili.jedynym minusem jest brak pokoju dla młodych, no ale na to można przymknąć oko;p polecam! |
|
|
|
 |
MAGDA0888
Rozkręcam się

|
Wysłany: Sob Paź 15, 2011 15:22
|
|
|
|
| Witam:) Byłam na weselu w domu weselnym "Amor" w te wakacje. Co do sali hmmm fakt jest nowa czysta połączona taneczna z jadalną niestety nie podobało mi się rozwiązanie zasłonięcia kuchni ścianką z karton gipsu być może nie był to karton gips w każdym bądź razie ścianka która zasłania wejście do kuchni a na tle tej ścianki siedzą młodzi jakoś kiepsko jest to rozwiązane moim zdaniem kelnerzy powinni wychodzić kręcić się za plecami Pary Młodej??? Chyba raczej nie i głośne odgłosy talerzy głosów wody. Co do łazienek nie mam zastrzeżeń czysto, pokój a właściwie i szatnia mógłby mieć dodatkową kanapkę lub sofkę na razie był tylko fotel rozkładany. Mogłoby być troszkę cieplej nie w sensie że jest zimno na sali ale chodzi o wystrój jakoś te wnętrza nie mają swojego uroku, klimatu;) |
| |
|
|
|
 |
Miniek
Lubię tu być

Data ślubu: 01.06.2013
Osoba prywatna
|
Wysłany: Czw Lut 02, 2012 10:04
|
|
|
|
| ktoś w najbliższym czasie będzie miał tu wesele? orientuje się ktoś czy właściciele mają na wynajęcie pokrowce na krzesła? |
|
|
|
 |
lenka357@vp.pl
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
|
Wysłany: Pon Lut 20, 2012 23:01
|
|
|
|
Sala rzeczywiście jest ładna i właściciele bardzo mili. Byłam dwa razy na weselu w Garnie. Jedyne co mi się nie podobało to krzesła Są dosyć słabe. Wiem, ze własciciele domu weselnego upiększają go co jakiś czas. Więc mam nadzieje, ze już niedługo pojawią się białe pokrowce ze wstązkami na krzesłach. Wtedy to już sala byłaby na maksa piekna |
|
|
|
 |
julka
Rozkręcam się

|
Wysłany: Nie Lut 26, 2012 19:29
|
|
|
|
| czy ktoś orientuje się czy właściciele przemalowali już salę?? |
|
|
|
 |
emka
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 21.07.2012
Osoba prywatna
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2012 20:51
|
|
|
|
Macie może informację, czy sala zmieniała się jakoś w porównaniu do zdjęć umieszczonych na stronie www domu?
Podobno właściciel planował przemalowanie ścian? Zrobił to już?
Jak wygląda sytuacja z pokrowcami na krzesła, czy pojawiły się one?
Może ktoś oglądał już tą sale w tym roku?
Proszę o jakiekolwiek info, z góry dzięki |
_________________ W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym...
 |
|
|
|
 |
Miniek
Lubię tu być

Osoba prywatna
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2012 21:03
|
|
|
|
z moich informacji wynika że sala miała być odmalowana na pierwsze wesele w kwietniu...jak jest nie wiem, mam bardzo blisko na salę i powiem szczerze że tak się wybieram żeby iść i dopytać o kilka rzeczy ale jakoś ciągle mi nie po drodze... a jestem np. ciekawa jak jest z dekoracją... konkretnie na czas wesela chciałabym się pozbyć sztucznych kwiatów i zastąpić to dekoracją z żywych albo z balonów z helem, te sztuczne mnie nie przekonują, może po malowaniu już ich nie będzie
jak ja byłam pod koniec roku to pokrowców nie było. emka, Ty będziesz tu miała/ miał wesele? wynajmujesz samą sale czy Dom weselny organizuje przyjęcie?
a zdjęcia na stronie mogliby zmienić... taka ładna sala a te zdjęcia kompletnie nie oddają jej uroku wręcz przeciwnie, gdybym wcześniej nie była na sali to po zdjęciach na stronie wcale nie chciałabym jej oglądać na żywo... na szczęście wiedziałam jak tam jest |
| |
|
|
|
 |
emka
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
|
Wysłany: Czw Mar 29, 2012 19:14
|
|
|
|
Miniek dziękuje Ci za odpowiedź
Własnie tak się składa, że mamy tam swoje wesele, już niedługo bo w lipcu.
Narzeczony za granicą przebywa i salę wybrałam sama
Wynajęliśmy samą salę a kucharkę z obsługą mamy swoją.
Planujemy się wybrać na salę tak w połowie kwietnia, kiedy mój narzeczony wróci, ale ciekawa byłam, czy coś się w niej zmieniło.
Jak to kobieta myślałam już o wystroju, zakupie dodatków na stoły itp. i chciałabym, żeby wszystko pasowało do siebie, ale wstrzymam się chyba do momentu ponownych odwiedzin sali
Co do zdjęć na stronie jestem takiego samego zdania co Ty, myślę, że przydałoby się uaktualnić galerię |
 |
|
|
|
 |
Miniek
Lubię tu być

Osoba prywatna
|
Wysłany: Czw Mar 29, 2012 19:24
|
|
|
|
emka, jak będziesz po wizycie na sali daj znać czy i co się zmieniło... ja robię wesele "od talerzyka" ale też ciekawa jestem jak z dekoracją sali... no i co z tymi sztucznymi kwiatami na suficie części tanecznej - jakoś osobiście mi nie podchodzą także czekam na informacje |
|
|
|
 |
julka
Rozkręcam się

|
Wysłany: Sob Mar 31, 2012 21:56
|
|
|
|
hej:)byłam ostatnio na sali...ściany są w takim kolorze jak były właścicielka zmieniła zasłony na taki delikatny róż (nie potrafię opisać koloru) ale są bardzo ładne.zmieniona została dekoracja na ścianie za młodymi i pod sufitem są teraz takie kule z kwiatami (na sali konsumpcyjnej) pokrowców nie ma i z tego co wiem nie będzie.my pokrowce zamówiliśmy sami |
|
|
|
 |
julka
Rozkręcam się

|
Wysłany: Sob Mar 31, 2012 21:58
|
|
|
|
Miniek, na sali tanecznej już dawno nie ma tych sztucznych kwiatów |
|
|
|
 |
emka
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
|
Wysłany: Sob Mar 31, 2012 22:04
|
|
|
|
julka dzięki a info Jak odwiedzę salę to postaram się może o jakieś aktualne fotki.
Mam natomiast do Ciebie pytanko: skąd zamawialiście pokrowce na krzesła? Mogę prosić o jakieś namiary? Jak to wygląda cenowo?
Z góry dziękuje za odpowiedź. |
 |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|