Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Hotel Pod Różami - Jedlnia Letnisko
Autor Wiadomość
Susi 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sro Mar 30, 2011 18:07   Opinia

Witam,

Korzystałam z usług "Pod rozami" wiele razy i nigdy nie bylam rozczarowana. Właściciele sa bardzo sympatyczni i ugodowi.. staraja sie sprostac kazdym wymagania jakie sie ma. Ich kuchnia jest smaczna i maja klase i wyczucie w tym co robia. Wystroj sali- obrazuje jakosc ich uslug.

Roksanna
Rozkręcam się

Wysłany: Pon Kwi 04, 2011 19:34   

Nie polecam, może wnętrze ładne, ale skoro właściciel nie przyjeżdża na umówione spotkanie, to wiem co się będzie działo w dniu uroczystości...

Asiek 
Lubię tu być

Data ślubu: 2012
Wysłany: Pon Kwi 04, 2011 20:05   

z tego co się orientuje to właśnie właściciele zmieniają wystrój.. coś tak obiło mi sie o uszy, że są w trakcie właśnie takich prac :)

slubiwesele.radom.pl
Baza firm

Wysłany: Pon Sie 01, 2011 23:11   

Ta firma znajduje się w naszej bazie firm www.slubiwesele.radom.pl . Klikając w poniższe zdjęcia możesz przejść na stronę bazy i obejrzeć zdjęcia w wyższej rozdzielczości.

Dominika2013 
Zadomawiam się

Data ślubu: 07.09.2013
Osoba prywatna
Wysłany: Pią Lis 11, 2011 23:30   

W pierwszym poście napisane jest, że sala mieści do 180 osób. A jak jest jeśli chodzi o mniejsze wesele? ok. 80? czy ktoś robił tam właśnie na mniej więcej taką liczbę, co na to właściciele? I jaka cena? Interesuje mnie 2013 rok

underthesnow 
Lubię tu być

Osoba prywatna

Wysłany: Pią Lis 11, 2011 23:44   

Wiem, że można na taką liczbę osob robić, moja przyjaciółka chciała tam robić, miałam zarezerowaną nawet datę, ale przy podpisywaniu umowy zrezygnowali, bo najpierw właściciel podał inną cenę, potem wyskoczyła nagle inna. Ale na pewno można mniejsze wesele tam zorganizować.

Asiek 
Lubię tu być

Data ślubu: 2012
Wysłany: Sob Lis 12, 2011 16:24   

tak, underthesnow, ma rację.. mogą tam byc miejsze wesela.. poza tą salą co sa pokazane wyżej zdjęcia jest jeszcze domek obok gdzie są bardziej kameralne przyjecia.. z resztą myślę, że i na 80 osób na tej sali wiekszej by odpowiednim ustawieniu stołów też wcale nie było by za dużo wolnej przestrzeni.. więc da się to zorganizować.. o ile się nie mylę to tam teraz był remont i jest jeszcze ładniej niż na tych zdjęciach..

PM_Kasia 
Rozkręcam się

Wysłany: Pon Gru 05, 2011 14:38   

Sala jest już po remoncie, warto zobaczyć na stronie nową galerię www.pod-rozami.com.pl i ofertę weselną.

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu