|
|
| Autor |
Wiadomość |
lilian
Zadomawiam się

|
Wysłany: Sro Sty 28, 2009 17:38 Hotel Pod Różami - Jedlnia Letnisko
|
|
|
|
1. Adres: ul. Radomska 49 Jedlnia Letnisko
2. Ilość osób mieszcząca się na sali: 180
3. Cena- a) Sama sala: --
b) Z obsługą: --
4. Parking: --
5. Dane kontaktowe-
a) Telefon: (048) 32 22 141
b) Mail: hotel@pod-rozami.com.pl
6. Dodatkowe informacje-
a) Dodatkowe pokoje: pokoje 1-, 2- i 3-osobowe, łącznie dla 40 osób
b) Kuchnia wyposażenie:
c) Czy widać salę taneczną z sali jadalnej:
d) Inne:
7. Ocena:
8. Strona WWW: http://www.pod-rozami.com...hp?d=O%20FIRMIE
Może ktoś się wypowie?
| slubiwesele.radom.pl napisał/a: | Ta firma znajduje się w naszej bazie firm www.slubiwesele.radom.pl . Klikając w poniższe zdjęcia możesz przejść na stronę bazy i obejrzeć zdjęcia w wyższej rozdzielczości.
|
|
| |
|
|
|
 |
justi
Rozkręcam się

|
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 22:29
|
|
|
|
Mi osobiscie nie podobalo sie ze sala znajduje sie na pietrze Tak wiec trzeba pokonac znaczna ilosc schodow Ogolnie sala ladna ,razem sala jadalna z taneczna jezeli dobrze pamietam to klimatyzowana.Nie bylam tam nigdy na weselu ale mysle ze przy wiekszej ilosci gosci moze byc ciasno(jesli chodzi o miejsce do tanca) I wlasciciel nie zrobil na mnie dobrego wrazenia,kombinuje Plusem jest ladny ogrod.Radze pojechac i zobaczycy samemu |
|
|
|
 |
ludzik
Rozkręcam się

|
Wysłany: Sob Lut 28, 2009 20:54
|
|
|
|
| mankamentem jak dla mnie jest klimatyzacja ktora wlasciciel nie zawsze chce wylaczyc/wlaczyc na prosbe. sala ciekawa i ladna, ale troche ciasna i dziwnie uksztaltowana(mam na mysli to nie duze pomieszczenie z boku w ktorym zawsze jest jakos dziwnie pusto) |
|
|
|
 |
Ania
Rozkręcam się

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 29 Sty 2009 Posty: 46 Skąd: z przed monitora
|
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 20:34
|
|
|
|
Ogólnie sala bardzo elegancka, byłam tam na weselu, bardzo smaczne jedzenie.
Mi osobiście przeszkadza to, ze sala weselna jest razem z jadalną, miałam przyjemność siedzieć przy orkiestrze i nic prawie nie słyszałam. |
|
|
|
 |
Petitka
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 15:46
|
|
|
|
| Sala mi się bardzo podobała... wnętrze, ogród piękne... ale duży minus należy się Właścicielce tego lokalu!!! Kontaktowaliśmy się z nią kilka razy żeby ustalić szczegóły i za każdym razem mówiła co innego na temat "Co wchodzi w skład ceny wesela" (która nie jest taka niska!). W końcu po kolejnej takiej rozmowie zrezygnowaliśmy z usług tej Pani! Co z tego, że sala piękna skoro jak przyjdzie za nią zapłacić to się okaże że cena znowu wzrosła o 30%. |
_________________ Petitka |
|
|
|
 |
aleksandra
Rozkręcam się

Data ślubu: 12.09.2009
|
Wysłany: Sro Sie 12, 2009 10:02 Re: Hotel Pod Różami - Jedlnia Letnisko
|
|
|
|
[quote="lilian"]1. Adres: ul. Radomska 49 Jedlnia Letnisko
2. Ilość osób mieszcząca się na sali: 180 (150 max)
3. Cena- a) Sama sala: raczej nie wchodzi w gre
b) Z obsługą: 160zl/os
4. Parking: jest pod wejsciem do sali oraz pod restauracją
5. Dane kontaktowe-
a) Telefon: (048) 32 22 141
b) Mail: hotel@pod-rozami.com.pl
6. Dodatkowe informacje-
a) Dodatkowe pokoje: pokoje 1-, 2- i 3-osobowe, łącznie dla 40 osób
b) Kuchnia wyposażenie:
c) Czy widać salę taneczną z sali jadalnej: sala taneczna na sali jadalnej
d) Inne:
7. Ocena: ?
8. Strona WWW: http://www.pod-rozami.com...hp?d=O%20FIRMIE
Wypelnilam tyle co wiem narazie, juz niebawem bede się tam bawic na wlasnym weselu. troche pzestraszyly mnie te komentarze o wlascicielach, jako ze sama z nimi rozmawialam i wydawali mi sie przesympatyczni (czego nie moge powiedziec o innych wlascicielach kiedy to mialam okazje ich poznac kiedy szukalam sali), po za tym wlasciciele sa sklonni pomoc ze wszystkim w organizacji wesela, kiedy powiedzialam im ze nie mam jeszcze orkiestry od razu mailem dostalam pare propozycji od nich, wiec musze sie nie zgodzic co do wypowiedzi poprzednikow (nie straszcie ludzi). jesli chodzi o sale jadalna razem z sala do tanca, to w naszym kraju akurat takie rozwiazanie jest dobre, bo kiedy siedzi naburmuszony gosc bo costam mu nie podpasowalo, jak bedzie patrzyl na tanczace pary sam moze nabierze checi do zabawy. a ta mala sala w ktorek podobno nikogo nie ma wlasnie dostosowana jest dla osob ktore przyszly na wesele gadac a nie tanczyc tez dobry pomysl uwazam. z tego co slyszalam od roznych osob ta restauracja (bo to nie dom weselny) ma wiele do zaoferowania, sama skorzyslam chocby z jednej propozycji, mianowicie przejazd wozami z pochodniami wieczorem wokol zalewu. swietna sprawa na przewietrzenie umyslu a przy okazji niezapomniane wrazenia. jedzenie podobno super, kazdy wychwala, jako ze jest to restauracja - nie moga zrobic czegos nie swierzego czy nie dobrego bo wiadomo ze oprocz tego ze straca klientow na wesela to i do restauracji ktora rowniez prowadza. jak to bedzie zobaczymy... staropolskie przyslowie mowi: nie wchwal dnia przed zachodem slonca... |
|
|
|
 |
Martyna M
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pią Gru 17, 2010 11:01 Re: Hotel Pod Różami - Jedlnia Letnisko
|
|
|
|
Gorąco zapraszamy wszystkich zainteresowanych
organizacją wszelkiego typu imprez okolicznościowych na
DZIEŃ OTWARTY
w dniu 26 GRUDNIA 2010
w godz. 11.00 - 18.00
Właściciele i personel w pełni oddani do Państwa dyspozycji
zaprezentują wspaniałe wnętrza lokalu
oraz doradzą w każdej kwestii dotyczącej organizacji imprez.
W programie:
* zwiedzanie eleganckich wnętrz hotelu
* prezentacja stołów w różnych stylach
* degustacja wyśmienitych potraw
* zwiedzanie bazy noclegowej
* prezentacja bryczki ślubnej
* porady konsultantów ślubnych PerfectMoments
Hotel i Restauracja "Pod Różami"
to wymarzone miejsce na niezapomniane uroczystości rodzinne i firmowe! |
|
|
|
 |
Rolando
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 10-07-2010
|
Wysłany: Wto Gru 21, 2010 09:04
|
|
|
|
Zastanawiałem się czy to tylko my mieliśmy taka przeprawę z Pani Różańska, ale jak czytam Wasze wypowiedzi widzę, że nasz przypadek nie jest odosobniony. My tylko "dzięki" tej Pani o rok musieliśmy przełożyć wesele! Umówiliśmy się na cenę 150 zł od talerzyka podpisaliśmy umowę wstępną i zapłaciliśmy zaliczkę, w umowie zawarta była cena, oraz co wchodzi w skład oferty. Po czym na 3 miesiące przed weselem zadzwoniła Pani w celu potwierdzenia i o dziwo cena wzrosła do 180 zł i to bez ciasta! Mimo ze umowę przedwstępna podpisaliśmy na zupełnie inne warunki! Zarządalem zwrotu zaliczki, oczywiście odmówiła. Dopiero osobista wizyta i nie powiem duża afera w obecności potencjalnych klientów poskutkowała.
Cała opisana sytuacja, dotyczyła właśnie "Hotel Pod Różami - Jedlnia Letnisko" i jej właścicielki.
A dokładnie, to tego jak szybko i często mogą się zmieniać warunki finansowe, zawartość oferty i w ogóle samo podejście właścicielki do klienta. Raz w ofercie było ciasto, raz go nie było, napoje raz były raz ich nie było itd. Jednym słowem próbują ogolić klientów jak tylko mogą i to jak najmniejszym nakładem własnym. Mało tego na pytanie czy po weselu zostaje jakieś jedzenie, które będzie można zabrać, Pani Różańska odp. że absolutnie takiej możliwości nie ma. Bo to nie wiejska remiza a Hotel :O.
Możecie sobie wyobrazić jakie zamieszanie nam Pani Różańska zafundowała.
Ale jak to piszą nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Znaleźliśmy inną salę, moim zdaniem dużo ładniejszą, większą. Ale najważniejsze, że ustalone raz warunki nie zmieniały się przy każdej rozmowie!
Wesele było bardzo udane, bawiliśmy się do białego rana a z wyboru sali jesteśmy mega zadowoleni ( Dworek Anna - Podgóra), zresztą idziemy tam na sylwestra ekipą weselną. |
|
|
|
 |
Martyna M
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Wto Gru 21, 2010 22:30
|
|
|
|
Ronaldo bardzo mi przykro, że miałeś takie nieprzyjemności przez Hotel "Pod Różami". Jednakże aż nie mogę uwierzyć w rzeczy które piszesz bowiem, właścicieli znam osobiście i niejednokrotnie byłam na imprezie w tym hotelu. Zawsze było super jedzonko i świetna obsługa. Wszystko ze stołu mogliśmy sobie zabrać do domu, nie było z tym żadnego problemu. Jeśli chodzi o ceny to też nie zdarzyło nam się żeby ona uległa zmianie. Pani Barbara i Pan Ryszard są słowni i to co spisane w umowie jest rzeczą świętą. Mam znajomych którzy mieli tam własne wesela i wszyscy byli bardzo zadowoleni. Jeśli chodzi o ciasto to o ile wiem można wstawić swoje lub zamówić od nich, a napoje są od nich wliczone w cenę wesela, chyba że ktoś woli inaczej. Właściciele są elastyczni i starają się dopasować do wymagań każdego klienta.
Naprawdę polecam wszystkim ten lokal: super obsługa i pyszne jedzenie w pięknych wnętrzach. |
|
|
|
 |
Rolando
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sro Gru 22, 2010 19:35
|
|
|
|
Droga Martyno, ja niestety właścicieli osobiście nie znam(nie są moimi znojomymi, przyjaciółmi).
Być może dlatego zostaliśmy tak a nie inaczej potraktowani. w sumie jak dla mnie nie istotne dlaczego liczy się finał. A wiem że nikomu nie polece "pod różami". Nikomu nie zycze odwolywania wesela przez nieuczciwosc właściciela sali. Droga Martyno, ją na potwiedzenie tego co pisze mam dowody . Malo tego znam osobiscie jedna pare z Pionek, ktora miala dokladnie taka sam sytuacje. Ty że oni zrezygnowali zaraz po nas i mieli jeszcze prawie 10 miesięc ślubu. więc nie mieli takiej zawieruchy jak my. |
|
|
|
 |
Martyna M
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Czw Gru 23, 2010 22:09
|
|
|
|
| Drogi Ronaldo, naprawdę mi przykro, ale tak to już jest, każdy lokal ma zarówno swoich fanów jak i wrogów. Nie ma idealnej sali weselnej, każda ma swoje zalety jak i wady, oby tych drugich jak najmniej. Każda z sal ma grono zadowolonych klientów, ale i też antyfanów, to nieuniknione. Pozdrawiam i życzę powodzenia |
|
|
|
 |
Rolando
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Wto Sty 11, 2011 08:19
|
|
|
|
| Martyno mylisz się, nie jest tak że sala ma "fanów i antyfanów", jeśli wszystko jest w porządku to ma samych fanów. Po za tym, sala sama w sobie mi się podoba, może z małymi ale. Ale za to nie podoba mi się podejście właścicielki do klienta. I tym zniechęca, zastanawiające jest tylko, że znajdują się osoby które dają się na takie zagrania naciągnąć, ale chyba tylko dlatego żeby nie robić sobie takiego zamieszania jakie my mieliśmy z przekładaniem ślubu. |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|