Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
"Jubilat", Zakrzew, Dąbrówka Nagórna 10
Autor Wiadomość
olajola
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sro Cze 16, 2010 22:39   

zgadzam się co do terenu przed lokalem, te kamyczki, szczegónie po deszczu to nic przyjemnego, każy lokal na poziome na wyłozaną kostkę, a ten chyba za taki się uważa.

Miniek 
Lubię tu być

Data ślubu: 01.06.2013
Osoba prywatna
Wysłany: Sob Mar 26, 2011 19:05   

proszę o jakieś zdjęcia tej sali... będę wdzięczna

Asiula 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Nie Kwi 17, 2011 19:08   

Dziewczyny, widzę różne opinię na temat tej sali.
Czy mogłabym prosić o przesłanie kilku zdjęć?
Pozdrawiam :)

paulinkaa00 
Zadomawiam się

Data ślubu: 13 sierpień 2011
Wysłany: Nie Kwi 17, 2011 23:47   

zdjęcia ciężko będzie wysłać, bo sala nie ma żadnej strony, chyba że ktoś był tam na weselu i ma zdjęcia. ja osobiście będę się bawić na tej sali już całkiem niedługo na swoim weselu i uważam, że wcale nie jest taka zła ta sala. polecam przejechać się i zobaczyć osobiście, tymbardziej, że w środku nastąpiło kilka zmian i na zewnątrz ma być układana wszędzie kosta, łącznie z tarasem. wiem bo byliśmy tam wczoraj z narzeczonym i rozmawialiśmy z właścicielką. mówiła nam że do końca maja kostka powinna być ułożona, będą też zmieniane drzwi wejściowe i od tarasu:)

Editka85 
Zadomawiam się

Wysłany: Sro Cze 01, 2011 17:04   

ostatnio byłam na tej sali na weselu. Ogólnie sala ładna, kostka jest już ułożona. W środku jak dla mnie za dużo sztucznych ozdób ale co komu się podoba. Jak dla mnie jedyny minus to kuchnia bardzo blisko stołów i chyba nie ma klimatyzacji tylko wiatraki. W sobotę nie było upału a mimo to na sali tanecznej było duszno. Myślę że na miesiące letnie nie za komfortowa sytuacja.

ewelcia 
Rozkręcam się

Wysłany: Pon Lip 04, 2011 00:25   

Byłam tam w lato. Na dworzu 30 stopni a w środku chyba 35.... Było okropnie gorąco a żadnej klimy nie ma. Nie chciało się jesc z tego wszytskiego. I jeszcze komary okropnie gryzły. Sala ogólnie może być ale minus za brak klimy. Tym, którzy planują tam wesele proponuje kupic jakies odstraszacze na komary

jola 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Czw Mar 01, 2012 19:26   

W tym momencie na sali trwa remont, zakładana jest klimatyzacja, zmiana oświetlenia, zmiana okien na tarasowe. Wszystkie te zmiany sprawiają że sala nabiera charakteru i jeszcze większej elegancji. Metamorfozę można zobaczyć i ocenić już w kwietniu.

Oczywiście istnieje możliwość zamówienia sali z cateringiem :D

Ewelina123 
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
Wysłany: Pią Mar 02, 2012 12:49   

a co do cateringu na tej sali to polecam sama miałam tam wesele w w październiku 2011 z cateringiem i muszę powiedzieć że jedzenie było pyszne i naprawdę dużo a do tego w cenie były boczne stoły z herbata owocami i stół wiejski a jak szukaliśmy to na innych stół wiejski i boczne to były za dodatkowa opłata, która nie była mała, wstawiali również nam w cenie napoje markowe a nie jakieś z biedronki:) bo kiedyś spotkałam się z czymś takim będąc gościem na weselu a i jeszcze jedno dekoracja sali tez była w cenie cateringu i mogliśmy wybrać kwiaty i kolory jakie nam się podobają to duży plus bo już nie musiałam szukać i wydawać dodatkowych pieniędzy na dekoratorkę, i co więcej bardzo rzadko się zdarza że po weselu z cateringiem można zabrać całe jedzenie które zostanie a nam właścicielka powiedziała żebyśmy zabrali wszystko co zostało na stołach i chłodni, więc jak szukacie sali z cateringiem to Jubilat super, naprawdę polecam :)

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu