Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Karschówka Limanowskiego Radom
Autor Wiadomość
Echo20
Dopiero zaczynam

Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 01:38   

Z tą salą jest jak z blondynkami - ładnie się prezentują ale jak się odezwą to cały czar znika w ułamku sekundy. Miałem okazję przekonać się sam jako gość. Jedzenia mało, goście chodzili głodni, obiad trwał ponad 2 godziny bo tak długo był wydawany a wesele miało tylko 90 osób. Jak rozmawaiłem z młodymi bo widziałem jak się musieli wstydzić to mówili, że właścicielka cały czas super wszystko zapowiadała, na wszystko przytakiwała, zapewniała, że będzie super wspaniale i pełen profesjonalizm no i niestety dupa z tego wyszła. Wszystkie opinie jakie wyczytałem w nacie przed weselem okazały się prawdą. W dodatku budynek podobno nie odebrany więc nie życzę nikomu żeby w trakcie wesela wpadła kontrola i kazała opuścić lokal. Ogólnie wszystko na NIE !!!! Lepiej niech nikogo nie pokusi wygląd tej sali i spokojne podejście właścicielki bo to tylko gra. Ta kobieta znana jest z oszukiwania i napewno nie jednego jeszcze zrobi w balona. ODRADZAM i ze mną setka gości :)

mloda0802 
Zadomawiam się

Data ślubu: 18.08.2012
Wysłany: Nie Lis 21, 2010 23:41   

Strona WWW: http://karszowka.pl/

Kamcia 
Znam tu każdy kąt

Osoba prywatna
Wysłany: Czw Sty 13, 2011 12:06   

mnie idstrasza okolica.. fajniejsze sa sale weselne w jakims lasku bądż na obrzeżach miasta

kasiakarol
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pon Sty 24, 2011 18:20   

sala w miare ladna, jasne kolory, niestety fakt schodzenia po schodach do sali tanecznej i to ze w trakcie kiedy siedze przy stole nie widze bawiacych sie osob jest slabe

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu