|
|
| Autor |
Wiadomość |
agulietta
Lubię tu być

Data ślubu: 25 czerwiec 2011
|
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 14:50
|
|
|
|
po mimo różnych opinii jakie słyszeliśmy na temat domu, jedzenia weselnego czy obsługi jeteśmy baaaardzo zadowoleni. Aż dziwnie to nawet dla mnie że wszystkich chwale, ale współpraca z ludźmi, którym powierzyliśmy nasze wesele spisali się rewelacyjnie! Co do sali wyglądu nie muszę opisywać bo tu nie ma wątpliwości, jest piękna, otoczenie rewelacyjne. Na sali miejsca było super, nikt się nie przepychał, nie potrącał. Jedzenie o którym była wcześniej mowa było przepyszne. Goście chwalili sobie bardzo. Jedzenie i zespół były najbardziej chwalonymi elementami wesela, co dla nas jako organizujących wesele było najważniejsze. Porcje były na prawdę wystarczające a przede wszystkim bardzo smaczne. Przystawki super, żałujemy że sami nie mieliśmy okazji wszystkiego spróbować. W ogóle jedzenia było tak dużo, że po weselu mamy zapasy, które wszystkim rozdajemy a i tak jest tyle,że nie damy rady zjeść. Sala zapewnia w cenie stół wiejski i choć nie jadłam, słyszałam że super, a zastawiony był tak że się uginało. Obsługa sprawnie o wszystko dbała, bardzo mili ludzie! Mieliśmy na początku średnią opinie o managerze ale przy tej współpracy weselnej i poweselenej jest w porządku facetem za rok ma mój brat tam wesele i mówi że nie żałuje, a goście już sami się zapowiadają że bawili się tak dobrze, że już potwierdzają przybycie |
|
 |
patrycjan
Zadomawiam się

Data ślubu: 12-05-2012
|
Wysłany: Pią Lip 01, 2011 20:14
|
|
|
|
| Potwierdzam powyższą opinię. Byliśmy tam na weselu w kwietniu 2010 roku i było naprawdę super. Jedzenie bardzo dobre, nie zauważyłam żeby czegoś brakowało na stołach, ponadto co chwilę wymieniane talerzyki. Ze strony Państwa Młodych też słyszałam bardzo pozytywne opinie, nie mieli żadnych problemów z dogadaniem się z właścicielem. My również chcieliśmy wziąć tą salę, ale jak dla nas trochę za drogo. |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|