Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Mak
Autor Wiadomość
ania radom
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sro Wrz 03, 2008 10:02   Mak

Dane podstawowe o sali:
Cytat:
1. Adres: Kowala 80, "Mak"

2. Ilość osób mieszcząca się na sali: 250

3. Cena- a) Sama sala: -
b) Z obsługą: -

4. Parking: -

5. Dane kontaktowe-
a) Telefon: 603 766 765
b) Mail:

6. Dodatkowe informacje-
a) Dodatkowe pokoje: -
b) Kuchnia wyposażenie: -
c) Czy widać salę taneczną z sali jadalnej: -
d) Inne: -

7. Ocena: -

8. Strona WWW: brak

Prosze o opinie tej sali

pieguska 
Zadomawiam się

Data ślubu: 20.11.2010
Wysłany: Wto Paź 14, 2008 20:56   

witam:)słyszałam o 2 salach w kowali....jedna jest sala w ktortej stoly i sala taneczna za razem i jest jesscze jakas druga....czy ktoś moglby mi przesłac jakies info o tej drugiej sali?na ile jest osob..i czy jest ładna;)i jak przede wszystkim rozmieszczone są sale;)pozdrawiam:)

kasa 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Wto Lis 18, 2008 00:31   

Jeżeli ktoś jest zainteresowany salą w Kowali to śmiało mogę polecić.
Super jedzonko i wystrój. Duży parking i sala.
Byłam wprawdzie jako gość ale naprawdę gorąco polecam.Ta sala nie ma sobie równych.
Jedyny minus to troszkę wysoka cena mnie osobiście nie stać ale gorąco polecam.
Kumpela jest super zadowolona.. ....... :D :D :D

guajawa
Rozkręcam się

Data ślubu: 15 maja 2010
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 19:59   

tak, są dwie jedna u Chełmińskiego, a druga nie pamiętam nazywa, ale jest bardzo ładna. Sama chciałam tam mieć wesele, ale na 2010 mają wolne w listopadzie dopiero. Sala taneczna duża na 180 osób spokojnie. Byłam 2 lata temu tam na weselu i było ok 190 i nie było najmniejszego ścisku. Sala jadalna też duża, przestronna, ładna. Łazienki są w 2 miejscach zarówno męska jak i damska znajdują się bezpośrednio od sali jadalnej i tanecznej. Polecam warto :D , a w maju idę tam na wesele to opowiem jak było.

pieguska 
Zadomawiam się

Wysłany: Sro Kwi 15, 2009 15:23   

ta druga sala nalezy do pana J. kościelniaka. byłam na niej wczoraj tj. 14.04. i powiem szczerze- zauroczylam sie nia;)tak jak juz wspominala przedmowczyni sala ma dobre wyposazenie, i jest tak ladna ze nie potrzebne jej sa jakiekolwiek dekoracje;) na sali tanecznej sliczne "obrazy"z lustrami;) przed budynkiem sa lawki i stoliki mozna wyjsc pospacerowac, usciasc, odpoczać;) sala jest rozchwytywana i rzeczywiscie terminy sa tylko w listopadzie...i coz:) zarezerwowalam termin w listopadzie za rok;) pora roku i mieisiac nie sa najwaznijesze;)dlatego moje wesele odbedzie sie za rok 20 listopada;)pozdrawiam:)

eM_22 
Zadomawiam się

Data ślubu: 17.09.2011
Wysłany: Wto Sie 18, 2009 22:02   

Sala u p. Kościelniak jest do 250 osób.

eM_22 
Zadomawiam się

Wysłany: Wto Sie 18, 2009 22:08   

Zgadzam się z Tobą Piegusko. Sala śliczna, też się zauroczyłam i zarezerwowaliśmy na wrzesień 2011r. Nie mam zamiaru jej już dekorować, tylko stół Młodych:)
Teraz tylko żałuję, że nie zwróciłam uwagi na to czy są tam takie wózki do zbierania naczyń. może Ty wiesz?
Otoczenie też super. duży teren, ładny skalniak z iglakami. Polecam gorąco!

Nani 
Rozkręcam się

Wysłany: Wto Lut 16, 2010 21:38   

Dziewczyny dajcie jakieś namiary na tą salę, jakiś nr tel. czy może strona w necie. Też szukam sali, ale dopiero na 2012, więc jeszcze mam troszkę czasu.

A słyszał ktoś może o sali Mak właśnie gdzieś w Kowali? - mam tam jechać obejrzeć orkiestrę jak gra na żywo, tylko właśnie niewiem gdzie to jest

pieguska 
Zadomawiam się

Wysłany: Wto Lut 16, 2010 22:55   

hej EM_22 tak sa tam wozki:) goscie nie beda musieli dlugo czekac na swoj obiadP:):):):)Nani: najlepiej podjechac tam do Piekarni bo Pan Kościelniak jest jej włascicielem...i sekretarka z piekarni od reki moze pokazac sale;):)

Nani 
Rozkręcam się

Wysłany: Sro Lut 17, 2010 13:36   

Tylko, że ja niewiem gdzie podjechać i do jakiej piekarni, może mi ktoś wytłumaczyć jak tam dotrzeć? - po prostu nie znam kowali, no wiem tylko gdzie jest cmentarz, bo tam leży moja prababka i tyle.

I czy w ogóle sala, o której jest mowa warta jest obejrzenia?

kasiek 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 14:27   

od cmentarza jedziesz w dół i na głównym skrzyżowaniu skręcasz w lewo, jedziesz jakieś 500 m może trochę więcej. Sala znajduje się kawałek za punktem aptecznym. Jest to niski dość szeroki budynek stojący zaraz przy drodze. niestety nie pamiętam numeru budynku.

eM_22 
Zadomawiam się

Wysłany: Sro Lut 17, 2010 18:35   

Dzięki Piegusko:* mam nadzieję, że rzeczywiście nie będą czekać zbyt długo:p
Nani- 048 610 17 21 numer do piekarni lub bezpośrednio do właściciela: 603 766 765.
też nie znam niestety numeru budynku. mam nadzieję, że jakoś trafisz. myślę, że sala jest warta polecenia. wszyscy "fachowcy" rezerwowani przez nas na ten dzień (kamerzysta, kucharka itd.) zachwycają się salą, więc myślę że jest to w miarę fachowa opinia. może z uprzejmości:)
zobacz sama i napisz jak ci się podoba!

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu