Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Małęczyn, ul.Lubelska 6
Autor Wiadomość
k_sia86 
Rozkręcam się

Data ślubu: 11.07.2009
Wysłany: Pią Sie 14, 2009 13:26   

widzę że niektórzy to chodzą na wesela zwiedzać a nie bawić się.
Ja miałam na tej sali własne wesele i nikt nie narzekał goście super bawili się do samego rana i nikt nie komentował czy kwiaty są ukorzone czy nie ( to normalne że jak ludzie tańczą to się kurzy a kurz na ogół unosi się do góry więc osiada na kwiatach), myślę że każdy na wesele chodzi po to żeby pobawić się, spotkać z rodziną i pojeść pyszności ;) Uważam że za taką cenę jaką płaci się za tą salę to jest naprawdę super, zarówno w środku jak i przed salą. A co do toalet i zapachów jakie z nich mogą się unosić to już powinno należeć do kompetencji osoby która w trakcie wesela zajmuje się obsługą w/w miejsca, Państwo Młodzi kupują środki czystości w tym również odświeżacze do powietrza więc nie róbmy problemów tam gdzie ich nie ma

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pią Sie 14, 2009 13:34   

ale zdaje sie ze ocena sali to ocena subiektywna, prawda? Tobie się bardzo podobało, mnie nie za bardzo. i na tym to forum polega, zeby wymieniac opinie. i ja bardzo sie ciesze ze nie wziełam tej sali dla siebie na wesele :)

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

eM_22 
Zadomawiam się

Data ślubu: 17.09.2011
Wysłany: Wto Sie 18, 2009 18:54   

Paulao 27 to nie jest sala u p. Burzyńskich. Ona jest troszkę skryta, tzn. wjazd jest od ulicy sąsiedniej (chyba Szkolna się nazywa). Dla mnie nieciekawa ta sala, tak jak już wspominali moi przedmówcy dekoracją są sztuczne kwiaty i paprocie (duużo tego, jak dla mnie ZA dużo). wszystko zbędnie przesadzone, no i stare okna, nawet nie odmalowane, bardzo nieładne łazienki. Plusy tej sali to moim zdaniem parkiet na sali tanecznej, ładne firany, oddzielne pomieszczenia jadalne i do tańczenia, no i zapewnienia właścicielki, że szykuje się poważny remont, sala podobno będzie trochę zmieniona, z większą ilością miejsc, ale z obsługą właścicieli mają być wesela, więc jak dla mnie odpada. Ale kto wie, może właścicielka nas jeszcze zaskoczy;)
Aha, no i zgadzam się z Nutą. A ludzie, którzy się tutaj wypowiadają w większości byli na tej sali żeby ją obejrzeć na własne wesele, a nie obserwowali ją będąc tam na weselu. Pozrawiam

dioda27 
Zadomawiam się

Data ślubu: 06.08.2011
Wysłany: Wto Sty 19, 2010 12:36   

Ma ktos zdjecia tej sali poprosze na meila szalona1981@o2.pl

PannaMłoda;) 
Rozkręcam się

Wysłany: Sro Paź 27, 2010 22:28   

Jak dla mnie najgorsza sala jaka ogladalam. Podjechalam z nazeczonym i odrazu po wyjsciu z samochodu jak tylko poczulismy zapach gnojowki powinnismy uciekac. Parkingiem dla gosci jest nazwane cale podworko wlasciciela. Bylismy w 3 dni po jakims weselu a dalej w calej sali bylo czuc zapachy z kuchni, stoly zbijane z roznych innych, nie mozna przestawic. W miejscu mlodych nad nimi na suficie piekna wilgosc taka juz zielona, nie orjetuje sie, moze to juz grzyb? Do lazienki naprawde zaluje ze zajzalam zapach okrutny. Na sali tanecznej chyba linoleum. Jeszcze dodatkowo Pan mnie rozsmieszyl cena na 2012 rok 150-160 od talerzyka. Jest mozliwosc wynajecia samej sali 3000 zl ale jak ktos znajdzie kucharke ktora bedzie chciala gotowac w takich warunkach to gratuluje:D.
Jak dla mnie trageia nie ma nawet co benzyny marnowac.

Miniek 
Lubię tu być

Data ślubu: 01.06.2013
Osoba prywatna
Wysłany: Nie Mar 06, 2011 18:06   

Ktoś ma jakieś zdjęcia tej sali? poproszę na maila masiarz.kasia@gmail.com

cywiljusz 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pon Mar 07, 2011 12:15   

Moim zdaniem sala jest całkiem przyjemna ;)

-----------------------------------------
Centrum Ubezpieczeń w Radomiu

Marta2013 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 29.06.2013
Wysłany: Czw Cze 02, 2011 12:18   

To nie jest sala jakiś Burzyńskich, paproci też tam nie ma.
Wynajęcie sali na 2013 rok kosztuje 3.300zł (media i poprawiny w cenie) + opłata za butle gazowe. Zaliczka wynosi 700zł. Sala jadalna jest duża i jasna. Ma dobrą klimatyzację i wiatraki. Mi osobiście się nie podoba że Młoda Para siedzi osobno pośrodku ale nic na to nie poradzę. Na sali tanecznej jest parkiet i spory podest dla orkiestry. Fajnie też, że przez nią prowadzi główne wejście. Ładnie się prezentuje na zewnątrz. Jest huśtawka, fontanna, zjeżdżalnia dla dzieci, można porozstawiać ławki ze stolikami, są też do dyspozycji parasole. Właściciele cały czas coś zmieniają i ulepszają.

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu