Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Odechów 101, gm. Skaryszew
Autor Wiadomość
Twist
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sro Mar 03, 2010 20:31   

Problem z dwoma adresami powstał w tedy gdy w Panoramie Firm ktoś błędnie wpisał nasz adres. Dokładny adres to ODECHÓW 101, gmina Skaryszew, tel.486103607 lub 605354088, e-mail: biuro@dwtwist.pl , www.dwtwist.pl

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pon Maj 03, 2010 13:58   

witam spoznione wrazenia po weselu z kwietnia ;) na smierc zapomnialam wczesniej!
sala faktycznie zmieniona, subtelny wystroj. jedyny minus to brak klimatyzacji, myslalam ze sie ugotuje. aczkolwiek podloga nie jest sliska, sala przestronna. Dobra akustyka.
jedzonko, choc od innej kucharki a nie z domu Twis, dobre. jedno ale do obslugi -dluuuuugo roznosili pierwszy obiad., czesc zjadla a czesc jeszcze nawet nie dostala. a wielkie wesele to nie bylo. natomiast wszystko czystlo, ladnie i smacznie. parking w domu Twist duzy. bardzo nie mily pan co stoi na bramce przy wejsciu, nakrzyczal na mnie bo nie chcialam wcisnac samochodu tu gdzie kazal - inny samochod nie mial by jak wyjechac, musialabym ja wycofac. grubanski, i bardzo bardzo niemily dla gości!!! Pan wlasciciel sympatyczny, gospodarze mowili ze mozna sie z Nim dogadac bez problemu. ogrodek ladny, w kwietniu juz bylo zielono a wiec milo bylo wyjsc sobie na dworek. lazienki zadbane, Pani ktora tam sprzatała- staranna, dbała o mydło ręczniki odświeżacze itd.

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

monik_ka
Rozkręcam się

Wysłany: Pon Maj 24, 2010 20:06   

a czy właściciel może udostępnic np. pokrowce na krzesła?? bo z tego co widzialam na ich stronie to te krzesła takie nijakie są...

ania25 
Zadomawiam się

Wysłany: Wto Maj 25, 2010 08:02   

o podtrzymuje temat jedyne co w tej sali jest nie tak to zdecydowanie źle wyglądające krzesła niestety więc pytanie o pokrowce również ponawiam :) ?????

Twist
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pon Cze 07, 2010 23:39   

Witam. Po pierwsze to chce wyprostować informacje odnośnie klimatyzacji. :oops: renatkanuta napisała że jej nie ma. Na naszej sali jest klimatyzacja jedna na sali jadalnej druga na sali tanecznej. :D Rzecz w tym że w takim miesiącu jak kwiecień gdzie jeszcze nie jest tak gorąco to zalerzy tylko od gospodarzy wesela czy jest ona uruchomiona czy nie.W miesącach letnich jest uruchamiana bez konsultacji.Sprawa druga to krzesła na które narzekacie.Zdajemy sobie sprawę z tego że są ,,nijakie" i mamy w najbliższych planach uwzględnione zakup takich pokrowcy a narazie to mogę tylko wam polecić firmę wypożyczającą takie pokrowce :)Zapomniała bym jeszcze sprawa pana pilnującego bramy. Niestety nikt nie jest w stanie upilnować wszystkich pracowników a już w szczególności tego co mówią.Zapewniam że ten pan zostanie poinformowany o jego ocenie przez Ciebie.Z góru przepraszam :D

ania25 
Zadomawiam się

Wysłany: Wto Cze 08, 2010 12:54   

tak więc proszę na priv o kontakt do firmy co by się zorientować jak to w ogóle cenowo wychodzi :) Tak naprawdę w wielu salach poprawiło by się to i owo ale to nie to chodzi bo nie można nazbyt wybrzydzać a dodatkowo sama sala z różnymi dekoracjami, które młodzi muszą w sowim zakresie zorganizować nie może znów kosztować nie wiadomo ile :(

eM_22 
Zadomawiam się

Data ślubu: 17.09.2011
Wysłany: Nie Lip 25, 2010 15:19   

Moja teściówka strasznie chciała nam tam wesele zrobić, chyba przez sentyment do miejscowości, z której pochodzi :lol: ale ostatecznie postanowiliśmy na swoim i robimy gdzieś indziej. niemniej o sali dużo dobrego od znajomych słyszałam. szczególnie o właścicielach, bardzo życiowi i wyrozumiali ludzie (podobnież) :mrgreen:

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu