Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
"Patio", Klwatka
Autor Wiadomość
Ula 
Zadomawiam się

Wysłany: Pią Lut 06, 2009 16:24   

Nie chodzi o to, że coś było źle wręcz przeciwnie bardzo nam się podobało, ale myślimy, że na 200 osób to za ciasno

Jurkenzi 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sob Lut 07, 2009 15:40   

Ula - a jak cenowo? Szukam sali na max 120osób. Myslisz że bedzie się nadawać?
i jak z terminami stoją?
Pzdr
Michał

Ula 
Zadomawiam się

Wysłany: Sob Lut 07, 2009 16:24   

Nam podali cenę od talerzyka na 2010 rok 130 zł ( dla 200 osób, ale z noclegami gratis ). W tym nie ma tylko tortu (możliwość zamówienia za dopłatą) i alkoholu. Stół wiejski to koszt 700 zł, ale dostawiony jest już w cenie stół z owocami oraz ciastem, kawą i herbatą a także kelnerzy przygotowują drinkbar (alkohol kupjecie sami - możecie także dopłacić za barmana). W cenie jest także chlebek dla państwa młodych :D oraz ognisko z piwkiem i kiełbaskami na patio.
Jak my oglądaliśmy salę to właściciele akurat przygotowywali stoły na 100 osób i było wporządu, więc myślę że liczba 120 jest jak najbardziej odpowiednia :)

Ps. zapomniałam dodać, że właściciel daje autokar z kościoła do domu weselnego i z powrotem :)

Ula 
Zadomawiam się

Wysłany: Sob Lut 07, 2009 16:27   

Jeżeli chodzi o terminy to trudno mi powiedzieć, jak my się dowiadywaliśmy to na 2010 jeszcze pare było. Najlepiej zrobisz, jak zadzwonisz i się dowiesz u źródła :)

Jurkenzi 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sob Lut 07, 2009 16:48   

Dzięki za info
Pozdrawiam cieplutko...
Michał

Malensstfo 
Zadomawiam się

Data ślubu: 28.08.2010
Wysłany: Nie Lut 08, 2009 18:56   

No jak tam uważasz, ja myślę, że 200 osób spokojnie się zmieści i nie będzie za ciasno :) To daj znac jaką salę wybrałaś :)

dorota_i_tomek 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 20.08.2011
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 16:48   ODDAM TERMIN NA 13.08.2011 PATIO KLWATKA

Hej,
musieliśmy przełożyć nasze wesele o tydzień i mamy do oddania termin 13.08.2011 w super sali PATIO w Klwatce Królewskiej, ok 10 km od Radomia (trasa na Lublin). Rezerwowaliśmy salę pod koniec grudnia 2009 i zadatek wynosi jeszcze 1500 PLN, a nie 2000 jak teraz w 2010r. Sala jest piękna, akustyczna, dają mnóstwo jedzenia i są panowie kelnerzy. Właściciele super do dogadania i możliwość pokazu sztucznych ogni.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany 13.08.2011 to proszę o kontakt na dorota.e.kaczmarska@gmail.com

pozdrawiam serdecznie

Aguus 
Zadomawiam się

Data ślubu: 25.05.2013
Osoba prywatna
Wysłany: Sob Paź 23, 2010 22:28   

sala bardzo ładna. Na stronie są stare zdjęcia. teraz jest inne wejście. Pani powiedziała, że w przyszłym roku planuje zrobić malowanie dachu i tych wielkich niebieskich drzwi:) Oglądaliśmy dzisiaj ją. Na 2013 Pani powiedziała nam cenę 165 od talerzyka. Widzieliśmy salę tuż przed weselem i naprawde pięknie to wygląda:)

PannaMłoda;) 
Rozkręcam się

Wysłany: Sro Paź 27, 2010 22:14   

Cena na 2012 to 160 od talerzyka z ciastem i napojami. Niestety malo plusow jak dla mnie ma ta sala. Wystroj lekko kiczowaty, ten zamek niebieski wyobrazalam sobie ze przynajmniej jakas czerwona cegle namalowali albo cos takiego. Plusem sa lazienki naprawde ladne i zadbane. 3 pokoje do dyspozycji. No i mozliwy rozstaw stolow wg upodobania pary mlodej. Maja naprawde duzy parking. Po weselu oddaja jedzenie i ze stolow i z kuchni, w takiej formie ze byla sala na 150 przyszlo 140 to te 10 porcji Ci oddaja. Mozliwosc wstawienia swojego stolu wiejskiego. No i jak dla mnie na tym plusy sie koncza, ogrodek jest naprawde maly stoja w nim 3-4 lawki i te niebieskie drzwi od hangaru oddzielajace ogrodek od sali taneczno- jadalnej- okrutne. Pokrowce na krzesla platne 3zl od szt. Na podlodze plytki naprawde sliskie, moj nazeczony slizgal sie tam w adidasach. Scena orkiersty wywalona na mert do gory zupelnie nie wiem po co? jak by nie wystarczyl podest 30-40 cm.
Co do sali naprawde rzecz gust, mi sie nie podobala,ale niektorym moze sie podobac:) ja oceniam ja na 3+/4.

Miniek 
Lubię tu być

Data ślubu: 01.06.2013
Osoba prywatna

Wysłany: Pią Kwi 29, 2011 09:54   

byłam na tej sali kilka razy na weselu. wystrój mi osobiscie średnio sie podoba.. taki zamkowy... no nie bardzo;/ ale jeśli chodzi o jedzenie to przyznaję napradę baaardzo smaczne, niczego nie brakowało. czyściutko na stołach - kelnerzy o to naprawdę dbają. Sala ma termosy na kawę i herbatę, jest miejsce na drinkbar, sala do tańczenia wystarczająca. oststnie wesele na jakim byłam tam było na 220 osób i ciasno nie było absolutnie... tylko ten zamkowy wystrój...;/ niebardzo. pozatym sala naprawdę godna polecenia, a słyszałam ze i ceny nie sa wygórowane... więcej powiem w czerwcu bo 11 znów będe tam na weselu. pozdrawiam

Miniek 
Lubię tu być

Data ślubu: 01.06.2013
Osoba prywatna

Wysłany: Pon Cze 20, 2011 16:37   

na weselu byłam i wesele bardzo udane... jak poprzednio... parę dni po weselu na którym bylismy zadzwoniliśmy do wlaścicielki żeby porozmawiać o naszym ewentualnie tam weselu, podobało nam się i chcieliśmy om,owić warunki m .in. finansowe... pani nas zaprosiła na sale pojechaliśmy po czym wpuściła nas jakas kobieta a na pytanie o warunki finansowe i wolne terminy odeslała nas do szefowej na ul młodzianowską... ;/ no to hallo!!! dzwonie umawiam się ona potwierdza zaprasza a po pół godziny okazuje sie ze zebycoś ustalić trzeba z nią jeżdzić? ZNIECHĘCIŁA NAS BARDZO a sala naprawdę nam sie podobała i jedzonko dobre... ale chyba nie tak się traktuje klientów... po co nam kazała przyjeżdzać skoro jej tam nie bbyło i nie było osoby upowaznionej do rozmowy o warunkach umowy... nie rozumiem...;/

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu