|
|
| Autor |
Wiadomość |
madzialenka
Rozkręcam się

|
Wysłany: Czw Lis 17, 2011 11:32
|
|
|
|
nio my będziemy tam mieć wesele i będziemy mieć pokrowce więc jak coś to wstawie później zdjęcia, tylko po Nowym Roku |
|
|
|
 |
andziasek
Lubię tu być

Data ślubu: 29.10.2011
Osoba prywatna
|
Wysłany: Czw Lis 17, 2011 19:14
|
|
|
|
Świetny wybór |
|
|
|
 |
madzialenka
Rozkręcam się

|
Wysłany: Czw Lis 24, 2011 11:46
|
|
|
|
| a mam pytanie do osób które juz miały tam wesele? jak z dekoracją? robiliście coś od siebie? nie wiem .... jakieś balony, wstążki na krzeszła czy coś w tym stylu ? |
|
|
|
 |
andziasek
Lubię tu być

Data ślubu: 29.10.2011
Osoba prywatna
|
Wysłany: Czw Lis 24, 2011 11:51
|
|
|
|
| My jedynie dawaliśmy balon na salę taneczną i swoje zdjęcie które wisiało za nami |
|
|
|
 |
Bzium
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
|
Wysłany: Sro Mar 28, 2012 11:19
|
|
|
|
właściciel ma białe długie wazony, jak wrzuci się tam żywe kwiaty to naprawdę ładnie wygląda na stołach. Jak oglądałam sale przed weselem to para Młoda miała swoje zdjęcie za plecami, dosyć duże, czarno białe z wakacji, fajnie to wygląda i też sobie coś takiego zrobie na swoim weselu sala taneczna ma fajnie oświetlenie i klimat a więc nic bym już tam nie dodawała. Można postawić na stołach również świece pływające na wodzie w płatkach rózy w odpowiednim naczyniu do tego przystosowanym |
_________________ Bzium |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|