Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
"Pod Lipami" Antoniówka
Autor Wiadomość
agniesias_1983
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pią Wrz 12, 2008 09:43   "Pod Lipami" Antoniówka

Witam !!! Mam pytanko odnośnie tej sali ( jakie jest jedzenie, obsługa,.. itp.) mam tam wesele i boje sie ze cos moze byc nie tak poniewaz to jedyna sala gdzie znalazlam wolny termin - (ktory chciałam) !!! bardzo prosze o odpowiedz.......... Dziekuje :>

Mathie napisał/a:

1. Adres:

2. Ilość osób mieszcząca się na sali: 120

3. Cena- a) Sama sala:
b) Z obsługą: 150 zł / os.

4. Parking:

5. Dane kontaktowe-
a) Telefon: 48 344 17 27
b) Mail:

6. Dodatkowe informacje-
a) Dodatkowe pokoje:
b) Kuchnia wyposażenie:
c) Czy widać salę taneczną z sali jadalnej:
d) Inne:

7. Ocena:

8. Strona WWW:

ja83
Rozkręcam się

Wysłany: Czw Paź 09, 2008 11:27   

Ja tam byłam jakieś dwa lata temu.Jedzenie było przepyszne,a wesele bardzo udane.Jedzenia był dużo,nie miało się wrażenia,że nie ma co zjesć.Naprawde bardzo mi się podobało to wesele.

justi
Rozkręcam się

Wysłany: Nie Lut 01, 2009 22:22   

Czy ma ktos jeszcze informacje na temat tej sali? Pozdrawiam

ludzik
Rozkręcam się

Wysłany: Sob Lut 28, 2009 20:56   

troche wkurza podzial sali tanecznej i to ze jedna czesc jest schodek czy dwa nizej od reszty. jako plus ladne otoczenie na zewnatrz i bardzo dobre jedzenie.

justi
Rozkręcam się

Wysłany: Wto Cze 09, 2009 16:23   

Polecam :)
Jedzenia pod dostatkiem,goscie bardzo zadowoleni i najedzeni:)
Bardzo mily wlasciciel:)
A jesli chodzi o sale to naprawde te 2 schodki miedzy sala jadalna a taneczna nie przeszkadzaja:)
U nas na weselu nikt sie na to nie narzekal:)
Plusem jest takze zadbany ogrodek na zewnatrz:)
Sala elegancka z klimatyzacja:)
Jesli ktos planuje wesele do 120 osob to jak znalazl:)

agniesias_1983
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pią Lip 10, 2009 15:15   

no my juz po weselu :D i powiem szczerze że nie zamieniłabym tej sali na zadna inna jestem zachwycona obsługa jedzeniem i włascicielem :) idzie na reke mozna sie dogadac bez problemu :D polecam jeszcze raz i pozdrawiam

madziulaxx 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 25.06.2011
Wysłany: Sro Wrz 09, 2009 14:28   

czy mogłabym prosić o jakieś zdjęcia sali itd. madziulaxx86@interia.pl

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Sro Wrz 09, 2009 15:08   

ja tez slyszalam bardzo pozytywne opinie na temat zarowno samego miejsca jak i menu na stole :) Sama sie zastanawialam nad tym miejscem :)

martuś88 
Lubię tu być

Data ślubu: 14.08.2010
Wysłany: Sro Wrz 09, 2009 18:25   

potwierdze byłam tam na 2 weselach i 2 chrzcinach, sala ładna, dobra obsluga i jedzenie pyszne:) i z tego co slyszalam niedrogo, sami tam bylismy z narzeczonym ale na taka ilosc gosci jaka planujemy trzebaby na stoly zagospodarowac czesc parkietu co by sprawilo ze na parkiecie by bylo ciasno wiec zrezygnowalismy

mloda0802 
Zadomawiam się

Data ślubu: 18.08.2012
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 22:28   

Byliśmy dzisiaj oglądać tą sale - jest w remoncie. Pani mówiła, że spokojnie już po świętach będzie wszystko zrobione i można przyjechać zobaczyć. To co zobaczyliśmy na razie, to białe ściany, ładne światełka i wszystko zdaje się że jest na jednym poziomie, beż żadnych schodków. Pytaliśmy się o sierpień 2012, cena od talerzyka 150 zł, poprawiny 30zł, stół wiejski 800zł.
Numer do Zajazdu "Pod Lipami": 48 344 17 27

czarna 
Zadomawiam się

Data ślubu: 02.10.2010
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 14:55   

sala jest po remoncie, jest teraz pięknie, kolory jasne miłe dla oczu, nowe fajne żyrandole, nowy wystrój stołów oraz miejsca na ścianie za młodymi. Co najwżniejsze,nie ma schodków, n sli tanecznej gdzie jest orkiestra nie ma filaru, na slach tanecznych będzie parkiet.Ściany dodtkowo mają wystrój z marmurkiem i przypieczętowany ładną delikatną lampeczką, gdzie wszystko ze sobą świetnie współgra.
Warto teraz obejrzec tą salę. My z narzeczonym zamawialiśmy ją w zeszłym roku w kwietniu, wiedzieliśmy,że ma być remont, jednak nie wiedzieliśmy że aż taki i że będzie Nam się tak podobało, już nie mogę się doczekac kiedy wystąpimy na tej sali jako Młoda Para ;) ;) :D

mayami 
Zadomawiam się

Data ślubu: 14 lipca 2012
Wysłany: Nie Sty 16, 2011 23:53   

Hej!
Byliśmy dziś oglądać salę i miło się zaskoczyłam. Bardzo ładnie wyremontowana w środku. Właściciel powiedział, że właściwie zostawili tylko podłogę w części jadalnej. Na części tanecznej parkiet, nie ma żadnego progu między salami.
Nie miałam okazji przyjrzeć się jak to wygląda na zewnątrz, bo było już dość ciemno.
Nie wiecie jak wyglądają łazienki? Bo nie mogłam zajrzeć, bo było przyjęcie na tamtej części.
Przy następnej wizycie postaram się zrobić zdjęcia.

Właściciel przemiły, doradza, odpowiada na wszystkie pytania z uśmiechem, ma czas dla klienta.

Sala jest do 160 osób, zastanawiam się jednak czy taka ilość się tam zmieści? Co do sali jadalnej ok, ale czy sala do tańczenia tyle wytrzyma? My planujemy wesele na 140 osób i już przy takiej ilości obawiam się, że może być ciężko.
O jedzeniu wiem, że bardzo dobre, kilka osób to potwierdziło.

Co do takich informacji praktycznych:
Cena na 2012: 150 zł/ talerzyk, dzieci do 10 lat połowa, do 4 lat nie płacimy; potwierdzenie ilości gości do tygodnia przed weselem, ale ostatecznie w piątek też będzie ok, a gdy okaże się, że ktoś nie przyszedł w sobotę - płaci się połowę
Obsługa: 1 kelner na 35 osób
Posiłki: 6 ciepłych, 9 przystawek, ciasta, owoce, lampka szampana dla gości; co zostanie można brać
Stół wiejski: 800 - 1000 zł; na 140 osób ok. 35 kg mięs; można też zrobić samemu;
Napoje: do woli, bez ograniczeń
Pokoje: tylko dla pary młodej, ale może do 2012 uda się zrobić na górze więcej, ale raczej nie
Zaliczka: 1000 - 1500 zł, do 60% tydzień przed weselem, reszta po;
Klimatyzacja: jest!
Mają być też niebawem pokrowce na krzesła.

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu