|
|
| Autor |
Wiadomość |
underthesnow
Lubię tu być

Osoba prywatna
|
Wysłany: Pon Mar 26, 2012 21:09
|
|
|
|
| Czy ktoś się orientuje jak w Podgórze liczą dzieci, orkiestrę i fotografa? Czy jest to 100% ceny czy mniej? |
|
|
|
 |
patrycjan
Zadomawiam się

Data ślubu: 12-05-2012
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2012 17:16
|
|
|
|
| Na dzieci do 10 roku życia jest 70% zniżki, do trzech lat chyba wcale się nie płaci. Nie rozmawiałam jeszcze o tym jak będzie rozliczana obsługa wesela, ale wydaje mi się, że normalnie się płaci. Chyba że dogadasz się, że dają np trzy dania gorące zamiast pięciu to wtedy taniej (tak przynajmniej jest praktykowane np. w maximie). Tu chyba też tak można się dogadać. |
|
|
|
 |
patrycjan
Zadomawiam się

|
Wysłany: Wto Maj 01, 2012 10:15
|
|
|
|
| Dziewczyny, co dobrego jadłyście na tej sali? Przede mną wybór menu i naprawdę nie wiem na co się zdecydować. Pomóżcie |
|
|
|
 |
underthesnow
Lubię tu być

Osoba prywatna
|
Wysłany: Wto Maj 01, 2012 11:54
|
|
|
|
| Słyszałam, że sa jakieś rewelacyjne naleśniki z sosem czosnkowym. patrycjan, w ogóle liczę na relacje po weselu jak się sala prezentuje, menu itp! Mam tam za rok wesele. |
|
|
|
 |
patrycjan
Zadomawiam się

|
Wysłany: Wto Maj 01, 2012 19:25
|
|
|
|
| no też słyszałam o tych naleśnikach:)ale co poza tym to nie wiem, a jutro jadę ustalać menu...Powiem Ci, że w ogóle nie obawiam się o tą salę, bo paru znajomych tam było i każdy był bardzo zadowolony. Wszyscy chwalili jedzenie i obsługę więc wydaję mi się, że będzie dobrze) |
|
|
|
 |
underthesnow
Lubię tu być

Osoba prywatna
|
Wysłany: Wto Maj 01, 2012 23:35
|
|
|
|
patrycjan, ja też się nie obawiam w ogóle i śpię spokojnie daj mi znać jak to jest z dekoracją sali, wybiera się kolor kwiatów itp? i jakie są smaki tortów? będziesz degustować? |
|
|
|
 |
i.t.d.
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
|
Wysłany: Sro Maj 02, 2012 10:28
|
|
|
|
| miałam tam wesele i goście strasznie sie rozpływali nad pierogami ze szpinakiem - takie zielone i właśnie nad naleśnikiem, jeszcze żurek w chlebie zrobił furore. ogólnie jeśli kucharze sie nie zmienili to wszystko będzie bardzo smaczne. |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|