|
|
| Autor |
Wiadomość |
monisiaxp
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 18:16 "Podkowa" w Płaskowie (gmina Jedlińsk)
|
|
|
|
1. Adres: Płasków 28A gm. Jedlińsk 26-660
2. Ilość osób mieszcząca się na sali: do 200 osób
3. Cena- a) Sama sala: 3000 zł + media
b) Z obsługą: nie ma możliwości
4. Parking: duży parking
5. Dane kontaktowe
a) Telefon: tel. kom. 669159460 lub +48 32 13 509
b) Mail: sylwoosia_13@wp.pl
6. Dodatkowe informacje
a) Dodatkowe pokoje: 1
b) Kuchnia wyposażenie: pełne wyposażenie oraz chłodnia
c) Czy widać salę taneczną z sali jadalnej: nie, sala jadalna i taneczna oddzielne
d) Inne: możliwość dowozu karocą
7. Ocena: -
8. Strona WWW: http://www.domweselnypodkowa.pl
Jeśli ktoś z Was miał tam wesele lub był tam na weselu proszę o jakies informacje
serdecznie pozdrawiam |
_________________ Monika |
|
|
|
 |
Luneme
Zadomawiam się

Data ślubu: 18.09.2010
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 18:44
|
|
|
|
Byłam na weselu w tą sobotę. Sala taka sobie. Jadalna spory kawałek od tanecznej, więc nic nie widać. Plusem jest to, że można spokojnie porozmawiać, ale z 2 strony nie słychać co grają na sali tanecznej, więc jak tu się nogi mają rwać do tańca? Sala na pewno nie na 200 osób, było 130 i za stołami ciasno, a o tanecznej to nie ma co wspominać. Jak widać na zdjęciach na podłogach płytki, na początku ok, później (chyba po konkursie z bułką tartą zrobiło się ślisko). Ściany w jadalnej dla mnie zbyt intensywnie pomarańczowe, na tanecznej równie mocne z tym że fioletowe, a po środku sali filar
Na zewnątrz raczej ładnie, jeżeli ktoś lubi wesela na uboczu. Są ławeczki i huśtawki.
Co do jedzenia to nie będę się wypowiadać, bo wesele było z własną kucharką, ale podobno od talerzyka też można. |
_________________ Antoine de Saint-Exupéry
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie
 |
|
|
|
 |
Emka25
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 17.07.2010
|
Wysłany: Wto Paź 13, 2009 13:32
|
|
|
|
Ja bede miala wlasnie tam swoje wesele w przyszlym roku. Z narzecznym szukalismy sali bez oblugi,a takich sal nie jest za wiele w naszych okolicach. To byla jedyna sala ktora nam sie spodobala i dlatego ja wybralismy. A kolory sa cudowne,zywe i juz w sobie ozdoba. Sala jest nowoczesna i przestrzenna. My bysmy w niej nic nie zmienili, a rozdzielenie jej z jadalnia stanowi dodatkowy jej atut. |
|
|
|
 |
Ania
Rozkręcam się

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 29 Sty 2009 Posty: 46 Skąd: z przed monitora
|
Wysłany: Wto Paź 13, 2009 17:00
|
|
|
|
Byłam tam na weselu kilka tygodni temu.... pierwsze wrażenie negatywne...dojechaliśmy do sali, wysiedliśmy i ...oki sala z zewnątrz ładna ale...na sąsiedniej działce pasły się radośnie krowy i zapach był swojski dość:D, a że czekaliśmy trochę na młodych to...no raczej było nie za ciekawie:D.
Sala taneczna w sporej odległości od tanecznej, to mi się tez nie podobało mimo że głośniki były włączone na jadalnej i można było posłuchać muzyki, ale ludzie starsi przeważnie na weselach lubią popatrzeć jak inni tańczą.
Podłoga na tanecznej dość śliska.
Mimo tych minusów na weselu bawiłam się bardzo fajnie, ale to akurat zależy od orkiestry i ludzi, z którymi się człowiek bawi na weselu. |
|
|
|
 |
andzik1109
Lubię tu być

|
Wysłany: Wto Paź 13, 2009 22:10
|
|
|
|
my z narzeczonym byliśmy na samym początku na tej sali, trochę nie podobał nam się rozkład, ale wiadomo każdy ma inne upodobanie i trzeba je cenić. nie zdecydowaliśmy się na nią ze względów finansowych ponieważ pani właścicielka powiedziała nam że cena na sierpień 2010 jest ruchoma i może wahać się od 4500 zł do 5200 zł + media nio i poprawiny za dopłatą 400 zł (szczerze to aż nas zatkało, wszystko rozumiem, że nowa sala, ale jak dla nas to jeśli miałabym zapłacić taką cenę + media oraz poprawiny to serdecznie dziękuję i tego samego dnia zarezerwowaliśmy sale Jubilat bliżej, jak dla mnie ładniejszą nio i zdecydowanie tańszą).
ciekawa jestem czy właścicielka coś zeszła z tej ceny
PS. moja koleżanka była tam w sierpniu na weselu, niestety biedaczysko złamała nogę, a jej siostra skręciła w kostce (jak obydwie stwierdziły cholernie śliskie płytki na sali do tańczenia) |
|
 |
Emka25
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 17.07.2010
|
Wysłany: Sro Paź 14, 2009 19:49
|
|
|
|
Jakos nie che mi sie wierzyc w ten tragizm na weselu z powodu plytek. Plyti jak plytki, moze byly za bardzo dziabniete ze nie odpowiadaly za stan swych nog. Pozatym gdyby cos takiego mialoby miejsce na pewno byloby o tym glosno.
My ta sale zarezerwowalismy w czerwcu br, i cena na przyszly rok na lipiec to jedyne 3000zl+ media, a poprawiny wliczone sa juz w cenie! |
|
|
|
 |
mloda0802
Zadomawiam się

Data ślubu: 18.08.2012
|
Wysłany: Sob Mar 27, 2010 19:10
|
|
|
|
Byliśmy kilka dni temu, pytaliśmy się o wynajem na sierpień 2012. Cena to 3500zł+media. Jeśli chodzi o płytki to są bardzo tępe, próbowałam zrobić ślizg ale nie dałam rady Pani powiedziała że antypoślizgowe |
|
 |
hubi_89
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sob Lip 17, 2010 14:17
|
|
|
|
| sala bardzo fajna, to ze cena taka wyjeta z kosmosu to kompletna bzdura, sporo znajomych mialo tam wesele i cena to 3000zl, zadnej doplaty za poprawiny. dom ten jest na wsi wiec nie ma co sie dziwic tym urokom pomijajac krowy jest to bardzo przyjemna okolica, cisza spokoj niedaleko lasek bardzo zadbany teren zielony doskonala i bezpieczna okolica dla dzieci. a z tymi plytkami to raczej jakas pomylka. z tego co wiem jeszcze nigdy nie doszlo tam do zadnego wypadku a juz taki drastyczny to chyba jakies zarty. chyba ktos pomylil sale. kolory wiadomo wedle gustu jednym sie podoba innym nie. sala podzielona na jadalna i taneczna to duzy plus. nie kurzy sie na jedzenie, potrawy sa swieze a na sali glosniki i wszystko slychac. na sali tanecznej dodatkowe krzeselka gdzie starsi moga usiasc i obserwowac. najlepiej jechac samemu i zobaczyc.ja tez mam sale tam zamowiona na przyszly rok i nie raz bylem tam gosciem. bardzo fajna sala.polecam |
|
|
|
 |
kinia88
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 14:05
|
|
|
|
| My z narzeczonym wybraliśmy tę salę. Układ nam pasował- sala taneczna oddzielona od jadalnej, żywe kolory a nie jakieś pstrokate. Sala elegancka nie trzeba jej zbyt przystrajać. Troszkę mała kuchnia ale za to zaplecze spore i duża chłodnia(spokojnie zmieści się tam jedzenie, ciasta, napoje, alkohol). Gdy powiedziałam kucharkom że wesele jest organizowane w ''podkowie'' powiedziały że to dobry wybór, nie raz tam pracowały i wszystko było ok. My płacimy 3500+media w tym już jest pani od wc. Teren na około jest zadbany i wiem że jest jeszcze bardziej zagospodarowywany(miejsce zabaw dla dzieci). Pani właścicielka bardzo miła, odpowiada na wszystkie pytania, pozwala zajrzeć w każdy kąt a także umie coś podpowiedzieć. Jestem ciekawa jak jak będzie wyglądała nasza współpraca. Jeżeli ktoś organizował tam wesele to proszę o opinie:) |
|
|
|
 |
Miniek
Lubię tu być

Data ślubu: 01.06.2013
Osoba prywatna
|
Wysłany: Nie Mar 06, 2011 17:59
|
|
|
|
| Orientuje sie ktoś jak wyglądają ceny na rok 2012? |
|
|
|
 |
stef
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sro Lip 27, 2011 14:11
|
|
|
|
| dla mnie ta sala nie jest najlepsza na wesele : zbyt daleko oddalona sala jadalna od tanecznej, przechodząc przez dlugi korytarz czuć z kuchni zapach oparów |
_________________ stef |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|