Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Radom, Południe, Potkanowska 14
Autor Wiadomość
Luneme 
Zadomawiam się

Data ślubu: 18.09.2010
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 21:25   

Byłam na weselu ok. 5 lat temu. Nie wiem co się zmieniło, ale pamiętam że na parkiecie były płytki (ślisko oczywiście), trochę ciasno i nie podobały mi się filary. Rodzina młodej miała jakieś problemy z właścicielem, bo niby sala była wynajęta na 2 dni, a poprawiny się nie odbyły. czytając opinie innych wychodzę z założenia, że jakoś się ten pan nie zmienił zasadniczo.

anecior 
Lubię tu być

Wysłany: Sro Lip 14, 2010 19:01   Wolny termin - sala "Pod Brzozami" 18.09.2010

Jak w temacie - Zmiana planów i tym samym zwalnia sie termin - 18.09.2010

Zaliczka - 1500zł
140zł od osoby
Do wstawienia - tort i alkohol

Kontakt - 668 812 764 Ania

uzi1986
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sro Wrz 15, 2010 15:57   

Ja miałam wesele 11 wrzesnia 2010 i powiem ze szczerze polecam te sale!!! Właściciel może i na pierwszy rzut oka niezbyt miły ale za to jego siostra, współwłascicielka, baaardzo miła! a i sam właściciel jak cos powie to napewno tak bedzie! płaciłam 140 zl od osoby ale wstawiałam tylko alkohol i tort! wiejski stół ekstra!!! goscie najedzeni i zadowoleni. Po weselu calutkie jedzenie i napoje kelnerzy pęknie pakują i wszystko mozna do domciu zabrac!!!obsługa świtna, jeden mankament to slaba akustyka sali, przez co orkiestra grała bardzo głośno. ale i tak z czystym sercem polecam sale!!!!!!!! :)

Aguus 
Zadomawiam się

Data ślubu: 25.05.2013
Osoba prywatna
Wysłany: Sro Paź 13, 2010 22:37   

mi pan dzis powiedział na 2010 rok 120 zł od talerzyka. wstawiamy tylko alkohol, tort i stół wiejski. Cena baaaardzo konkurencyjna. Może wzrosnąć o 10%, lecz pan mówił, że od 3 lat mu nic nie wzrosło. Pan bardzo miły:)

Aguus 
Zadomawiam się

Data ślubu: 25.05.2013
Osoba prywatna
Wysłany: Sro Paź 13, 2010 22:41   

a może mi ktoś powiedzieć jak to wygląda z tańczeniem? Jeśli chodzi o ilość osób 130 czy na parkiecie nie będzie bardzo ciasno?

mayami 
Zadomawiam się

Data ślubu: 14 lipca 2012
Wysłany: Czw Sty 27, 2011 21:12   

Hej!
Oglądałam tę salę ostatnio. Mnie się nie podobała.
Właściciel mało konkretny, niezbyt chętnie udzielał informacji, trochę "bucowaty", moim zdaniem nie będzie elastyczny. Pokazał nam album ze zdjęciami jak wyglądają tam wesela, a sam poszedł stroić salę, bo akurat miała być tego dnia studniówka. Trochę kiepskie podejście do klienta.
Sala jadalna połączona bezpośrednio z taneczną, na tanecznej płytki, ale oczywiście właściciel twierdzi, że wcale nie są śliskie ;) Ogólnie sala w balonikach, trochę kiczowata i moim zdaniem mało przytulna. Ale to rzecz gustu.

Łazienki ładne nawet. Otoczenie też w porządku.
Znajomi byli tam na komunii i mówili, że jedzenie całkiem dobre.
Cena 120 zł od talerzyka na lipiec 2012.

ola1256 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Wto Lis 29, 2011 18:45   

Miałam wesele na Sali „Pod Brzozami” na ul. Potkanowskiej w tym roku w sierpniu.
Mimo, że było 120 osób do tańca nie brakowało miejsca. Jeśli chodzi o płytki to nie są wcale
śliskie, wiem że na innych salach wylakierowany parkiet (sala Leśny Dwór) czy panele (sala
u Wasika) są bardziej śliskie, bo byłam tam ostatnio na weselach.
Orkiestra była zachwycona, ze na Sali jest idealna akustyka.
Sala elegancka, gustownie urządzona. Jedzenie pyszne, a obsługa szybka i profesjonalna.
Właściciel bardzo miły i sympatyczna, niczego nie narzuca, służy poradą i swoim
doświadczeniem.
Wszystko było wspaniałe, oceniam na piątke.

Hazel_Haze 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 27.10.2012
Wysłany: Pon Lut 13, 2012 19:05   

ola1256 trochę mnie pocieszyłaś :)
zamówiliśmy tą salą październik

może nie jest to szczyt elegancji ale za cenę sugerowaną przez właściciela to wydaje mi się że trzyma poziom, płacimy za 2012 140zł od osoby

szukaliśmy sali prostokątnej bez żadnych "zakamarków", tak aby wszyscy goście mogli widzieć parę młodą i orkiestrę

rzeczywiście trochę martwią mnie płytki, mam nadzieję że nie będzie zbyt ślisko

co do właściciela, po rozmowie z nim mogę stwierdzić, że ma swoją wizję, ale też sprawdzoną taktykę przygotowania wesela, wydaje mi się człowiekiem z którym będzie można się dogadać tyle że wszystkie "nadprogramowe" aspekty trzeba mu będzie zgłosić wcześniej, na pewno nie będzie tolerował zmian na ostatnią chwilę,
ale nie wydaje mi się żeby był aż nadto konfliktowy, a przynajmniej mam taką nadzieję

kociaczek 
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
Wysłany: Pią Mar 09, 2012 18:14   

W czerwcu 2011 roku odbyło się moje wesele na ul. Potkanowskiej w ośrodku Pod Brzozami.
Potwierdzam sala bardzo ładna jedzenie wyśmienite i bardzo duże porcje, stoły pięknie przystrojone, półmiski extra udekorowane aż ślinka cieknie ;)
A co do właścicieli to są życzliwi i dbają o komfort każdego gościa. Natomiast jeśli chodzi o płytki na części do tańczenia (zresztą jak na całej sali) to nie stanowią problemów bo ludzie tańczyli i nie słyszałam żeby ktoś narzekał. Aha jeszcze jedno za tak konkurencyjną cenę jak tam to z czystym sumieniem mogę powiedzieć GORĄCO POLECAM ja byłam bardzo zadowolona :D

czarnam 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 24.04
Osoba prywatna
Wysłany: Czw Mar 22, 2012 19:23   

Byłam tam na weselu w VI.2011r. - całkiem ok, sala, jedzenie, ogródek. Oczywiście standard raczej średni, ale całkiem przyzwoicie.

slonko:) 
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
Wysłany: Czw Kwi 26, 2012 21:21   

witam
czy był ktoś na weselu w tym lokalu w 2012 roku??? Bardzo proszę o opinie gdyż zastanawiamy się czy nasze wesele tam robić, a nie wiemy czy starcza jedzenia, napojów i czy wzystko jest ok? Przeraziło nas m.in. gdy właściciel powiedział, że nic na stoły nie jest dokładane podczas wesela??? a jak braknie jedzenia??????? POMÓŻCIE bo mam mentlik w głowie! cena kusząca ale czy warto?

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu