Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Radom, Sołtyków, Główna 36
Autor Wiadomość
kasiek 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
Wysłany: Sro Paź 05, 2011 14:52   

agagwiazdeczka, patrz jak wiele zależy chyba od dnia/wesela. Na weselu mojej siostry obsługa spisywała się na medal! Jedzenie proste zwykłe? Mi ogromnie smakowało i moim zdaniem wcale nie było proste (to pewnie zależy od doboru menu). no i mimo, że siedziałam przy samej kuchni, na końcu stołu, to nic a nic nie słyszałam, ale fakt faktem, że wsłuchiwałam się w muzykę lub rozmowy a nie w to co się w kuchni dzieje :P natomiast u mojej siostry było ciut ciasnawo przy jednym stole (znaczy się goście siedzieli łokieć w łokieć i za bardzo rozpychać się nie można było). Więc wszystko przeciwieństwo tego co ty opisujesz :mrgreen:

agagwiazdeczka 
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Czw Paź 06, 2011 08:10   

może i masz racje, nie bede sie spierać. moje odczucia byly takie jakie opisałam.

kasiek 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
Wysłany: Czw Paź 06, 2011 18:01   

agagwiazdeczka, jeżeli chodzi o wesele, na którym ja byłam to na pewno mam rację bo opisałam tak jak ja to wszystko widziałam :P tym bardziej, że znam je od podszewki, bo było to wesele mojej siostry.
Chciałam tym pokazać, że opinia zależy od konkretnej osoby i pewnie od dnia/wesela/ustaleń...

gawel22 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Nie Paź 30, 2011 17:36   

Witamy!
Jeżeli chodzi o wesela w Dworku sołtykowskim to My mieliśmy tam swoje wesele 15 października 2011r.
Negocjacje przedweselne poszły szybko i sprawnie w miłej atmosferze z właścicielką lokalu.
Przed weselem wpłaciliśmy 100% kwoty licząc na to że właściciele są profesjonalistami (i jako że organizują ludziom te najważniejsze dla nich uroczystości niemalże co tydzień znają sie doskonale na rzeczy i wiedzą ,niejednokrotnie lepiej w jaki sposób młodym pomóc) i sami dobrze będa wiedzieli co i jak zrobic aby przyjęcie było wspaniałe.
Zatem co by sobie czasu i nerwów zaoszczędzić zostawiliśmy im całą robote i chętnie z ich rad korzystaliśmy ( ich pomysł co do ustawienia stołów mimo iż różny od naszego okazał się oczywiście lepszy i w trakcje wesela cieszyliśmy się że zdaliśmy się na doświadczenie innych a nie na swoje widzimisię).
Miła atmosfera, pomocność personelu i włascicieli zapewniła nam spokojną noc przedślubną więc na salę udaliśmy się bez obaw co do przygotowania i warunków jakie na sali zastaniemy.
Z zadowoleniem przyznaję, że zaufanie pokładane we właścicielach opłaciło się.
Wesele było wspaniałe a goście zadowoleni.
Jedzenie pierwsza liga a za schab w sosie kurkowych czapki z głów przed kucharzacymi tam osobami.
Porcje w sam raz dla gości tak by nie objedli się pierwszym posiłkiem i nie zasiedli ciężko za stołami, przekąski świeże i dobre a przy tym ułozone na stołach z gustem świadczącym o pasji osoby ustawieniem dań się zajmującej.
Prezent od gospodarzy w postaci golonki rozszedł się błyskawicznie co samo za siebie świadczy o potrawie.
Gospodarz dostępny o kazdej porze wesela kontrolował co by na sali za ciepło czy za zimno nie było a pokoje dla przyjezdnych ( kilkanaście osób) przygotowane były idealnie i dobrze zagrzane (jako że pogoda była mroźna nad ranem).
Z domówieniem pokoi podczas wesela żadnego problemu nie miałem i wielka podziękówka dla gospodarzy za niepoliczenie za domówione pokoje ( ot dzieciaki się pomęczyły i trzeba było je spać połozyc co by ich rodzice mogli nadal dobrze się bawić).
Parking duży a okolica ładna ( rankiem, kiedy pobliski las i łąki oraz ogród zasnuty był piękną białą powłoką szronu - moment na zdjęcia jest idealny jeśli komuś chwila zimna nie przeszkadza to polecam ten moment na pstryknięcie kilku zdjęć).
Goście chalili jedzenie a przyjezdni pokoje.
Na drugi dzień nikt nie poganiał z opuszczeniem sali a przyjezdnych mogliśmy podjąc śniadaniem i przekąską przed długą drogą do domu.
Całe jedzenie zostało dla nas i na spkoojnie z chodni mogliśmy sobie wszystko popakować i do domu odwieźć.
Chłodnie duże i czyste podobnie jak kuchnia.
Kantorek dla młodych ( miejsce na alkohol) może nie jest za duże ale za to chłodziarki porządne, pozwalają zapewnić każdą temperaturę podawanych trunków.
Sumując miejsce dobre i mające pełną naszą rekomendacje.
Gorąco polecamy.
Z podziękowaniem dla właścicieli
Martyna i Marcin Gawryjołek

Sołtyków 
Rozkręcam się

Właściciel firmy
Dom Weselny Sołtyków
Wysłany: Wto Sty 10, 2012 17:18   Ostatki 2012

Dom Weselny "Sołtykowski Dworek" zaprasza na tanczene ostatki 2012.

Temin zabawy: 18 luty 2012, godzina 19.00.

Miejsce: D.W. "Sołtykowski Dworek", Sołtyków, ul. Główna 36 a.

Oferujemy: Zabawę przy zespole muzycznym,
- 5 dań gorących,
- 10 przystawek,
- ciasta, owoce,
- napoje,

Cena 100 zł/osoba.

Informacje i zapisy: Sołtyków, ul. Główna 36 a,
tel. 505 648 098, lub 512 207 368.

patrycjan 
Zadomawiam się

Data ślubu: 12-05-2012
Wysłany: Wto Sty 10, 2012 20:32   

Nie byłam na weselu na tej sali, ale oglądałam ją w którąś sobotę przed weselem podczas poszukiwań własnej sali. Oprócz wyglądu sali, który wydawał mi się ponury i szary zraziło mnie to że jedzenie (sałatki, przystawki) stały już na stołach długo przed rozpoczęciem wesela. My byliśmy koło godziny 14, a wesele miało się rozpocząć ok godz 17.

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu