Dwór Zbożenna

Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Radom, ul. Jastrzębskiego 3
Autor Wiadomość
anecior 
Lubię tu być

Wysłany: Pon Lis 10, 2008 19:47   

hmmm, ta sala odpada z miejsca... :/ cena za osobę to 170 zł, bez cateringu nie ma możliwości, włascicielka rozgadana a w sumie nie mówi nic konkretnego.... łazienki obskurne, narzeczeni nie maja wpływu na dekorację sali, hmm i jak to ujęła pani właściciel "chce mieć tam swoich ludzi, żeby wiedzieć co sie na sali dzieje", bardzo brzydka okolica! Plusem jest duza ilość jedzenia ;)

kropka82
Rozkręcam się

Wysłany: Sro Lis 26, 2008 22:04   

Witam, poszukuję osób, które organizowały wesele w tej sali. Jakie
są Wasze odczucia( właściciel, jedzenie, organizacja, obsługa)?
Będę wdzięczna za wszelkie informacje ;) Pozdrawiam! :D

magdusia 2012
Dopiero zaczynam

Wysłany: Czw Gru 11, 2008 20:45   

Ja miałam tam swoje wesele rok temu. Sala naprawdę ładna pomieściła mi 120 gości i jeszcze było sporo luzu. Nie mogę się wypowiedzieć co do jedzenia przygotowywanego przez tą pania bo miałam swoje kucharki. Ale nie zauważyłam u właścicieli żadnych problemów z wynajmem samej sali. Wtedy płaciłam 3000 za salę i wyobraźcie sobie nawet grosza nie wzięli za media.

lilian 
Zadomawiam się

Wysłany: Sro Sty 28, 2009 18:07   

Byłam tu na weselu rok temu w marcu. Wesele było nieduże około 80-90 osób, dużo miejsca, jedzenie całkiem niezłe. Moim zdaniem dużym minusem jest beznadziejny dojazd i co tu dużo mówić dekoracje ze sztucznych kwiatów, które przynajmniej moim zdaniem nie prezentowały się za dobrze, za dużo i w złym guście - oczywiście moje subiektywne odczucie. Myślę, że dużym problemem jest też podłoga... jest strasznie śliska - nie wiem dlaczego - kilka osób dość spektakularnie, łącznie z panna młoda... wywinęło orla ;) Mimo, że był marzec na sali było bardzo gorąco, nie wyobrażam sobie jak to wygląda w cieplejszych miesiącach :|

Róża 
Rozkręcam się

Wysłany: Sro Sty 28, 2009 23:20   

Myślę że kwestia kwiatów jest do dogadania, bo my akurat będziemy mieć żywe kwiaty, a sztuczne pozostaną tylko w rogach sali (takie jakieś niby pnącza), zresztą niezbyt rzucające się w oczy, bo gdyby nie mama to bym ich nie zauważyła ... Ale przestraszyłaś mnie trochę z ta podłogą, sprawdzaliśmy ją na tyle na ile się da to zrobić oglądając salę i wydawała się ok, mam nadzieję, że nie będzie jednak takiego problemu :)

andzia1121
Dopiero zaczynam

Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 11:56   

jaka jest cena na rok 2009 od osoby tak na okolo 110 osob. dziekuje za odpowiedzi

Róża 
Rozkręcam się

Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 21:15   

Za powyżej 120 osób cena na ten rok to 130 zł od osoby, za 100 osób 140, za dzieci połowa :)

narzeczona 
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 15:13   

Brzydka i kiczowata, dojazd polną drogą, wszędzie płytki, mało miejsca, choć właścicielka twierdzi że będzie remont, dla mnie jedna z najbrzydszych sal jaką widziałam.

aneti87
Zadomawiam się

Wysłany: Czw Lip 16, 2009 22:08   

Oczywiście to wszystko kwestia gustu, sala nie jest zła wg mnie, ładnie udekorowana, plusem ogródek zagospodarowany. No ale właścicielka zapowiedziała remont więc nie wiadomo jak to bedzie w 2011 wyglądało a w ciemno nikt sali nie zamówi. A i dodała że po remoncie to już tylko od 150 osób bedzie przyjmowała. Niestety samej sali wynając nie można, w grę wchodzi tylko od talerzyka. sala jest daleko, no i te swojskie zapachy, hehe:) Koniki tez były, stały na chodniku i wygryzały kwiatki z rabatek:)

eM_22 
Zadomawiam się

Data ślubu: 17.09.2011
Wysłany: Wto Sie 18, 2009 19:18   

Sala ogólnie niezła, choć widziałam ładniejsze, ale 170 osób to ja tam nie widzę...za mała jest. moim zdaniem 130osób maksymalnie. byłam na takim weselu właśnie na tej sali i było ok, ale większej liczby osób tam sobie naprawdę nie wyobrażam.
Ogródeczek ładny, koniki...można polemizować czy wchodzą w skład fajnego otoczenia czy wprost przeciwnie;) Pozdrawiam

Nani 
Rozkręcam się

Wysłany: Pon Gru 28, 2009 22:34   

Witam

byłam na tej sali kilka dni temu, właścicielka naprawdę bardzo miła, oczywiście powiedziała, że samej sali wynająć nie można - tylko z cateringiem. Ogólnie stwierdzam, że na sali panuje zbytni przepych sztucznych kwiatów, oczywiście można coś z niej "usunąć". Co do wielkości - Wydaje mi się, że na tej sali 120 os. to max. powodem jest zbyt mały parkiet do tańczenia, do wc prowadzą 2 schodki - niby to niewielki problem, ale jak ktoś nie zauważy to... w dodatku nad stołem wiejskim wisi obraz przedstawiający wodospad, który na dodatek świeci po włączeniu, stół na niby owoce, niewiem w sumie do końca czemu miałby on służyć jest trochę kiczowato udekorowany. Moja ogólna ocena do tak 3+ jeżeli dałoby się usunąć trochę tych dekoracji. Ogólnie za tą cenę jest dużo więcej ładnych sal.

Szukamy dalej

Mariolka 
Rozkręcam się

Data ślubu: 17,04,2010
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 14:36   

hej ja mam tam termin zarezerwowany na kwiecień ale wiem że sale rozbudowali. niestety nie mam czasu teraz jechać i sprawdzić jak wygląda ma może ktoś fotki? ;) ;)

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu