|
|
| Autor |
Wiadomość |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1832 Skąd: Radom
|
Wysłany: Wto Sty 13, 2009 20:31
|
|
|
|
| kierzkowska 5a, to jest chyba na poczatku <zalezy od ktoreej str patrzac:P> |
|
|
 |
aneti87
Zadomawiam się

|
Wysłany: Wto Lip 14, 2009 19:58
|
|
|
|
| Tak, Koleżanka Natalia pomyliła sale, Kierzkowska 5A jest na początku, a ta w zielonej kolorystyce to Kierzkowska 106, sala Antalya - owszem bardzo ładna i ogród piekny. Odnosnie sali na Kierzkowskiej 5A - właścicielka dziwna, krzyczy na klientów, wizytówki nawet nie chce dać, na 3 minuty nas wpuściła, zdjęć nie pozwoliłą zrobić. A i sala troszke inaczej wyglada niz na stronie ich, nie ma juz tych lampek, sala taneczna ładna- duża, ale jadalna za mała, jak na stołówce. |
|
|
|
 |
wesolabeti
Rozkręcam się

Data ślubu: 13-06-2009
|
Wysłany: Pią Sie 14, 2009 01:27
|
|
|
|
witam
mieliśmy tam wesele 2 mies temu na 110 osób, planowane było 120
sala taneczna jest pięknie odnowiona:), jeśli chodzi o jadalną to trochę ciasna
a właścicielka... hmm... osoba czepliwa i wszystkimi by chciała rządzić, nie wolno sobie na to pozwolić:) ale nie było tak źle |
|
 |
dioda27
Zadomawiam się

Data ślubu: 06.08.2011
|
Wysłany: Wto Wrz 14, 2010 15:36
|
|
|
|
Takie opinie na temat tej Pani a terminow wolnych nie ma to co jest grane ja wynajelam ta sale na swoje wesele P Iza jest znajoma mojej bratowej bardzo mila Pani jak narazie a hmm jak bylam ogladac sale to z 15min tam siedzialam wszystko mi pokazala nawet talerze ale zobaczymy na weselu wszystko wyjdzie w praniu a zaznacze jeszcze ze dowiedzialam ssie ze moja bratowa ja zna po podpisaniu umowy |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|