Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Radom, ul.Lotnicza 13
Autor Wiadomość
aneti87
Zadomawiam się

Wysłany: Wto Cze 16, 2009 12:54   

Ogladałam wczoraj sale na Lotniczej:) sala jest po remoncie i wystrój nie do poznania w porównaniu z tym co było przedtem. Kolory kremowo brzoskiwniowe, stoły elegancko udekorowane tiulem, na krzesłach jasne pokrowce z kokardami. Jest taka wneka gdzie jest stół wiejski i sala koktajlowa pieknie oświetlona lampeczkami. sala taneczna widoczna z sali jadalnej, optymalnej wielkości. W kuchni biała, gładka zastawa, jest chłodnia na pzrechowanie jedzenia.Parking na około 25 samochodów. Jedynym minusem jest mały ogród przed domem. Sala jest na 120 osób. Koszta - wynajem sali 2800zł na 2010r., plus media około 300zł, dodatkowe opłaty typu wywóz śmieci 30zł, babcia klozetowa 60zł. Właścicielka bardzo miła, wyczerpująco udziela informacji, pomocna:) ogólnie pozytywne wrażenie :) Polecam.

Ania 
Rozkręcam się

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Nie Lip 05, 2009 19:22   

Byłam tam niedawno na weselu.... mi osobiście ta sala się średnio podoba.
Po pierwsze klimatyzacja a właściwie jej brak, są tylko wentylatory na suficie....dzięki temu po weselu bolało mnie gardło:/, na sali tanecznej tłoczno, duszno i ogólnie gorąco, a potem przy stole siedziałam akurat pod wentylatorem i tak raz gorąco raz chłodno.
Po drugie może i odnowili, ale te lampeczki nie wszystkim się muszą podobać, szczególnie te migające, z Bożym Narodzeniem mi się bardziej skojarzyły niż z krainą lodową. Takie trochę tandetne jak dla mnie.
Po trzecie łazienki...takie troszkę jakby to ująć, dobrze, że daleko od stołów...
Początkowo jak weszłam stwierdziłam, ze sala ostatecznie może być, ale już po kilku godzinach doszłam do wniosku, że mi się nie podoba.

eM_22 
Zadomawiam się

Data ślubu: 17.09.2011
Wysłany: Wto Sie 18, 2009 20:31   

Ja doszłam do takiego samego wniosku jak moja przedmówczyni. Sala taneczna mała, bardzo nisko sufit, przez co wydaje się bardzo duszna i ciasna. Na sali konsumpcyjnej, że tak powiem;) te krzesła z białymi obiciami średnio się przedstawiają, jeszcze jakieś kokardy przy nich. Ogólnie za dużo tych zdobień...jakieś lampki bożonarodzeniowe, tiule, matetiały poupinane, krzaczki...no mój narzeczony stwierdził, że czułby się jak w święta, a datę ślubu mamy na wrzesień:)

kasiek 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
Wysłany: Pon Wrz 14, 2009 12:36   

sala hmm... nawet sympatyczna. byłam tam w poprzednią sobote na weselu (albo raczej na połowie bo później szliśmy na drugie:) nie wiem ile było gości ale było dość ciasno, na sali tanecznej można było potańczyć ale nie można było wymachiwać rękami zeby kogoś nie uderzyć... za stołami to samo łokcie trzeba było przy sobie tzrymac...sala swój urok ma choć nie koniecznie wszystkim może podobać się jej wystrój. mój narzeczony jak weszliśmy do sali to stwierdził ze teraz jest zadowolony z naszej sali:) zaraz sie zrobiło gorąco i duszno a to połowa wrzesnia wiec w lato pewnie jest gorzej...fajny ten kącik ze stołem wiejskim.
ogólnie ze byłam jednego dnia na dwóch weselach to miałam porównanie na gorąco... no i ta druga sala wypadła lepiej. w skali od 1 do 6 roza i ta druga sala wypadło 2:5 dla tej drugiej

paulinkaa00 
Zadomawiam się

Data ślubu: 13 sierpień 2011
Wysłany: Pon Kwi 04, 2011 00:12   

czy jest ktos, kto niedawno byl na tej sali, oglądał/był na weselu? zmieniło się coś
?? piszcie!

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu