Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Mathie
Czw Lip 21, 2011 11:17
Rajec Szlachecki 200
Autor Wiadomość
Mathie 
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
Wysłany: Sob Gru 22, 2007 10:10   Rajec Szlachecki 200

1. Adres: Rajec Szlachecki 200

2. Ilość osób mieszcząca się na sali: 160

3. Cena- a) Sama sala: 2500zł + media
b) Z obsługą: nie ma możliwości

4. Parking: jest, duży, na około 40 samochodów

5. Dane kontaktowe-
a) Telefon: 509-149-408 / (0-48) 326-50-20
b) Mail: -

6. Dodatkowe informacje-
a) Dodatkowe pokoje: 2 duże
b) Kuchnia wyposażenie: jest wszystko
c) Czy widać salę taneczną z sali jadalnej: częściowo
d) Inne: -

7. Ocena: 4+ Ładna sala, podwórko ładne z ławeczkami i huśtawką. Jedyny minus to, że tylko częściowo widać salę taneczną z jadalnej. Jest duże przejście, a w ścianie duże okno.

8. Strona WWW: brak

WeseleRadom na Facebooku! Zapraszamy.

ilonka
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sro Cze 25, 2008 22:32   sala weselna rajec szlchecki 200

moje wesele było na początku czerwca tego roku,sala idelna do 130osób, sala taneczna duża ładna, sala jadalna bardzo przestrona, właściele bardzo mili, jedynym minusem jest brak klimatyzacji troroszeczke to przeszkadza na początku wesela, ale jest ładne podwórko dobrze zagospodarowane ławki altana polecam

Paulina
Rozkręcam się

Wysłany: Wto Lip 01, 2008 00:11   

Mnie sie w ogole nie podobalo. Przy samej drodze, wielki rozowy klocek. W srodku tez niespecjalnie. Na dodatek trzeba przejsc z sali jadalnej na taneczna.

Mathie 
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
Wysłany: Nie Lip 06, 2008 15:53   

Paulina napisał/a:
Mnie sie w ogole nie podobalo. Przy samej drodze, wielki rozowy klocek. W srodku tez niespecjalnie. Na dodatek trzeba przejsc z sali jadalnej na taneczna.

Nie do końca się zgodzę z tymi stwierdzeniami. Dom po pierwsze jest pomarańczowego koloru, a z całą pewnością nie jest różowy :) Klockiem też bym go nie nazwał, dom weselny jak dom weselny. I nie stoi przy samej drodze. Wjazd jest przy samej drodze, ale on stoi w głębi i raczej nie przeszkadza ta droga na weselu ;)

WeseleRadom na Facebooku! Zapraszamy.

Paulina
Rozkręcam się

Wysłany: Nie Lip 06, 2008 18:41   

Ja nie napisalam, ze ta droga przeszkadza ;) Ten budynek jest dosc duzy i wyglada malo przytulnie moim zdaniem. Dookola tez tylko pooooola ;)

Co kto lubi. Na zewnatrz nie bylo tak zle, ale w srodku juz w ogole nam sie nie podobalo :P

marta1985 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pon Lip 07, 2008 20:01   

Cześć,
Moja siostra miała tam wesele 06.20008r.
Bardzo fajna sala.Dla mnie dużym plusem jest to że sala do tańczenia i jedzenia jest oddzielnie,dzięki temu można spokojnie porozmawiać a nie przekrzykiwać się.
Na zewnątrz jest duży parking, altana, huśtawka, można sobie w altanie odpocząć i złapać oddech,szczególnie przydatne na poprawinach.Są dwa pokoje do dyspozycji(ale nic nadzwyczajnego).Oglądając inne sale ta jest godna polecenia.
Są oczywiście minusy: brak klimatyzacji, brak nowoczesnego wyposażenia kuchni.
Wynajmuje się samą sale, bez obsługi. Koszt 2500zł+media(400zł).
Klucze od sali dostaje się w czwartek popołudniu a oddaje się w poniedziałek wieczorem. Sala jest maksymalnie na 130 osób.
pozdrawiam i polecam :)

dolorka 
Rozkręcam się

Data ślubu: 24.04.2010
Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 15:13   

zgadzam sie z poprzedniczka w tym ze plusem jest sala jadalna i taneczna odzielnie. na poczatku ogladania sal myslalam ze tez sie na nia zdecyduje ale jednak znalazlam inna. oczywiscie moim zdaniem ta warto obejrzec i polecam.

ja83
Rozkręcam się

Wysłany: Czw Paź 09, 2008 11:12   

Ja zamówiłam właśnie tę salę,bo od razu mi się spodobała. Sala do jedzenia i do tańczenia osobno.Ta do tańczenia wcale nie jest taka mała,jak co niektórzy piszą na forum.Na pewno większa od tej na Perzanowskiej, w Dąbrówce Nagórnej czy "Pod brzozami". I osobno, a to duży plus. Na sali tanecznej dużo luster co tez mi bardzo odpowiada.Poza tym duuuuuży parking, drewniana altanka i huśtawka. Kuchnia też duża i pomieszczenie z lodówami.No i dwa pokoje, które też są bardzo przydatne. Właściciele mili. Jeśli ktoś chce obejrzeć tę salę to niech się nastawi na wtorek,bo w inne dni właściwie nie można jej zobaczyć,albo ktoś już przygotowuje wesele,albo w poniedziałek sprzątają.Ja oglądałam ją we wtorek po 18.Poza tym to bardzo blisko z Radomia.

dolorka 
Rozkręcam się

Data ślubu: 24.04.2010
Wysłany: Czw Paź 16, 2008 09:50   

ja83 sala rzeczywiscie warta obejrzenia ale nie moge sie zgodzic ze sala taneczna jest wieksza niz w Dabrowce Nagornej:) tak mi sie wydaje i bede jej bronic bo ja ją akurat wybralam:) pozdrawiam

ja83
Rozkręcam się

Wysłany: Pią Lis 07, 2008 13:48   

dolorka napisał/a:
ja83 sala rzeczywiscie warta obejrzenia ale nie moge sie zgodzic ze sala taneczna jest wieksza niz w Dabrowce Nagornej:) tak mi sie wydaje i bede jej bronic bo ja ją akurat wybralam:) pozdrawiam

Może nie o tej samej sali w Dąbrówce Nagórnej mówimy.Nie wiem.Ta na któej ja kiedyś była była dziwna,ogromna do jedzenia,a za mała do tańczenia.

_karolcia_ 
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
Wysłany: Wto Sty 13, 2009 20:08   

a czy ktoś ma info jak z poprawinami na tej sali albo kiedy dostaje się klucze i kiedy trzeba oddać?? chciałabym tą sale na swoje wesele i nie wiem czy jest godna polecenia,
z góry dzięki.

Majka 
Administrator

Data ślubu: 19. 07. 2008
Pomogła: 2 razy
Wysłany: Wto Sty 13, 2009 21:23   

Poprawiny są dowolne, właściciel nic do tego nie ma. Dostaje się klucze w czwartek rano, a w poniedziałek wieczorem się je oddaje. Co w tym czasie się na sali robi to nie ma znaczenia. Przynajmniej na takich warunkach ja miałam wynajętą tę salę. Nie było żadnych problemów, wszystko było jasne:)

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi