Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Restauracja Grzybowa chata
Autor Wiadomość
jokerbb 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pią Maj 06, 2011 19:23   Restauracja Grzybowa chata

Organizował ktoś z was wesele w grzybowej chacie? Jakie macie opinie? Jaki ceny tam są? To jest adres www do tej restauracji..: www.grzybowachata.pl

dula 
Rozkręcam się

Wysłany: Czw Maj 19, 2011 10:29   

Ja też jestem bardzo ciekawa opinii na temat tej sali. Czy ktoś z Was był tam na weselu?

renia 
Rozkręcam się

Wysłany: Pon Cze 13, 2011 21:14   

byłam tam raz dla mnie o k jedzenie było dobre nawet nie było gorąco i obsłudze nie było co zarzucić szybka i miła nie wiem jakim to było sposobem bo to chłopaka ciotki córka więc tak dopytać się o wszystko nie było jak jak dla mnie to naprawdę dobrze mogę polecić

jokerbb 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sro Cze 15, 2011 14:44   

A na ile osób było to wesele? Nie było ciasno? Nie widziałam tej sali na żywo, a na zdjeciach wydaje sie mała... :)

renia 
Rozkręcam się

Wysłany: Sro Cze 15, 2011 21:08   

Tak dokładnie to nie wiem ale około 200 to na pewno no i ciasno nie było ale więcej to chyba ciężko tam zmieścić a na ile osób wy macie

jokerbb 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pią Cze 17, 2011 21:14   

Ja jeszcze dokładnie nie wiem ale pewnie cos koło 300...(obydwoje mamy bardzo duze rodziny:)) dzieki za info wybiore sie tam na zywo zobaczyc i wszystko bedzie jasne :)

darici 
Lubię tu być

Data ślubu: 02.10.2010
Wysłany: Sob Cze 18, 2011 09:56   

czesc ja bylam w tam tym roku ale tylko na weekend sale sa fajne bo wszystko w drewnie jest cos innego niz w normalnych domach weselnych i ogolnie za noc sie tam placi 320 zl za dobe ale ze my przez znjomego to bardzo tanio nam policzyl wszystkich sal nie ogladalam ale jest lanie jak komus podobaja sie takie klimaty to sie spodfoba i trzeba samemu podjechac i zobaczyc ta sale:)

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu