Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Restauracja/Hotel "Leśny dwór"
Autor Wiadomość
renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 22:17   Restauracja/Hotel "Leśny dwór"

1. Adres: Wincentów k. Skaryszewa, ul. Słowackiego 84

2. Ilość osób mieszcząca się na sali:# salka restauracyjna na 24 miejsca
# sala bankietowa na 300 miejsc

3. Cena- a) Sama sala:
b) Z obsługą:

4. Parking: jest, o ile dobrze pamiętam dośc duży

5. Dane kontaktowe-
a) Telefon:tel. 048 385 74 88
fax 048 383 60 62
b) Mail: recepcja@lesnydwor.eu

6. Dodatkowe informacje-
a) Dodatkowe pokoje: * 7 wygodnych pokoi dwuosobowych; * 2 pokoje trzyosobowe

b) Kuchnia wyposażenie: -
c) Czy widać salę taneczną z sali jadalnej: tylko z niektórych miejsc, zaś osoby siedzące przy dalszych stołach nie widzą kompletnie sali tanecznej
d) Inne: wiejski stół, piekny ogórdek, duża sala taneczna, mało śliski parkiet, bardzo fajne sofy w recepcji, można miło wypocząć.

7. Ocena: 5-, ujęłam pół ocenki za zbyt duży lokal. byłam na weselu 290-300 osobowym a i tak było dużo przestrzeni, co mnie raziło.

8. Strona WWW: http://www.lesnydwor.eu/

blondyneczka
Zadomawiam się

Data ślubu: 13 luty 2010
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 15:44   

Lokal ładny zarówno w środku jak i na zewnątrz Co do tego że zbyt duży to się zgadzam ja miałam tam swoją studniówkę a na sali tanecznej było dużo miejsca i tak także sala jest przeznaczona na raczej bardzo duże wesela

Paulina
Rozkręcam się

Wysłany: Wto Lip 01, 2008 00:17   

Słyszalam negatywne opinie.

Wlasciciel tez nie byl mily. Aczkolwiek sala rzeczywiscie ladna. No i nie typowo weselna.

Malwiś 
Zadomawiam się

Data ślubu: 3 października 2009
Wysłany: Pią Paź 31, 2008 02:18   

Sala ładna w środku i na zewnątrz. Nie ma możliwości wynajęcia samej sali, jedynie z obsługą, cena chyba 160zł/os.

Ula 
Zadomawiam się

Wysłany: Pon Lis 17, 2008 18:51   

Czy ktoś bawił się na tej sali??? Zaineresowałam się tym lokalem, ponieważ bardzo zależy mi na sali weselnej z pokoikami gościnnymi - będziemy mieli trochę przyjezdnych osób. A może ktoś wie o innym ciekawym domu weselny na ok 200 osób z pokojami gścinnymi ( ok 20 miejsc sypialnych)

Asia 
Rozkręcam się

Data ślubu: 12 czerwca 2010
Wysłany: Pon Lis 17, 2008 19:13   

Sala w Lesnym Dworze jest naprawde super, bylam tam nie na jednym weselu i moge polecic. Problem jest tylko z wolnymi terminami. Bardzo ladna sala godna uwagi jesli robisz wesele na ponad 200osob jest w Krogulczej, rowniez sa pokoje goscinne.

kasa 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Wto Lis 18, 2008 00:16   

Ja byłam na weselu w Kowali i szczerze mówiąc bardzo mi się tam podobało.
Wystrój super i obsluga również, więc śmiało mogę polecić wam ten lokal.
Jest równie dobry jak Leśny Dwór a nawet może lepszy. Ma super antresolę z drink-barem.
Ma jeden malutki minus.....cena jak dla mnie troszeczkę wysoka ale naprawdę warto.
A propo w sal tej zmieści się powyżej 200 osób. :D :D :D :D :D

ewus1233
Dopiero zaczynam

Wysłany: Wto Sty 06, 2009 15:31   

czesc, zastanawiam sie nad wyjeciem tej sali, bardzo mi sie ona podoba wiec jezeli ktos mial tam wesela bardzo prosze o jakies szczegoly na temat jedzonka tam podawanego i jak sie ma kwestia poprawin :roll: :?:

kinia 
Lubię tu być

Data ślubu: 5.06.2010
Wysłany: Sro Lut 04, 2009 13:25   

Rozmawiałam z panem właścicielem na temat poprawin i powiedział, że raczej nie praktykują bo wtedy restauracja jest zamknięta dla innych gości, czego on nie chce, bo traci klientów... i jeśli już to cena takich poprawin jest wysoka. W 2010 cena 180zł od talerzyka.

narzeczona 
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
Osoba prywatna
Wysłany: Sob Lip 04, 2009 11:46   

My zdecydowalismy sie wlasnie na ten lokal, bardzo nam sie podoba wnetrze i ogrod a do tego bylam tam kiedys na weselu i wiem ze jedzenie jest smaczne a obsluga dobra. No i jak na lokal na tym poziomie nie jest najdrozszy. A czy ktos z Was byl tam w tym roku na przyjeciu? Moze moglby sie podzielic spostrzezeniami?

Nani 
Rozkręcam się

Wysłany: Sro Sty 20, 2010 21:24   

Witam

dziś widziałam tę salę, ogromna po prostu ogromna, wesele 200 os. to chyba i tak mało, bo studniówki tam robią.

Cena na 2011 to 200zł/os. dorosłą (6 dań gorących, ciasta, 9 przystawek, napoje kupuje się samemu, wódkę oczywiście też, tort też we własnym zakresie), 100zł za dziecko (dziecko do lat 4 za darmo, a ogólnie dziecko jest rozumiane do 12-14 lat - to też duży plus), stół wiejski 1800zł (są na nim 3 dania gorące - żeberka, bigos, pierogi no i kiełbasa itp.).

Tak ogólnie to już zbierają zamówienia na 2012

Co do barmanów - za 1 barmana biorą 600zł, do tego obliczają ilość alkoholu jaki trzeba zakupić i dają rozpiskę, np. 150 os. trzeba zakupić alkoholu za 1500zł - także standard.

Nie robią stołu z owocami polecają do tego celu firmę z Radomia, ciasta zamawiają od jakiejś kobiety spod Radomia.

Ogólnie baaaardzo pozytywnie, ale naprawdę na duuuuuuże weselicho, do tego duży parking i bardzo miła obsługa.

Aha za pokój 2 os. 150zł ze śniadaniem, to chyba tyle

narzeczona 
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
Osoba prywatna
Wysłany: Sro Sty 20, 2010 21:41   

Nani nie sugeruj się tym że robią tam studniówki, sala jest rzeczywiście dość duża, ale gdy jest mniejsze wesele to sala taneczna jest przedzielona i uwierz mi, że nie traci wcale na wyglądzie, wiem bo byłam i widziałam. Wszystko jest dokładnie tak jak piszesz jeśli chodzi o ceny. Mają swojego barmana co dla mnie jest plusem, ciasta mają bardzo dobre, zresztą polecam poprosić o osobny bufet z ciastami, naprawdę ślicznie to wygląda i jest w cenie.
Obsługa rzeczywiście bardzo miła, polecam tą salę bo sama będę miała tam wesele :) Pozdrawiam

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu