|
|
| Autor |
Wiadomość |
restauracjapasja
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 24.04.2010
Właściciel firmy
Restauracja Pasja
|
Wysłany: Czw Sty 12, 2012 00:03 Restauracja Pasja
|
|
|
|
Restauracja Pasja to wymarzone miejsce na organizację wyjatkowego przyjęcia weselnego.
Niezwykła atmosfera, miła i życzliwa obsługa, doskonale dobrane menu i dbałość o najmniejszy szczegół sprawią, iż Państwa przyjęcie będzie niezapomniane.
Ślub to jeden z najważniejszych momentów w życiu i wszystko powinno być tego dnia idealne. Dołożymy wszelkich starań, żeby sprawić, aby Państwa przyjęcie wesele takie było. Posłużymy profesjonalną radą przy wyborze menu i pomożemy przy doborze dekoracji wnętrza. Nasze doświadczenie i profesjonalizm pomogą sprostać nawet największemu wyzwaniu. Zajmiemy się wszystkimi detalami, aby mogli Państwo cieszyć się tą wyjątkową chwilą w gronie najbliższych.
Zapraszamy Państwa do obejrzenia wnetrza restauracji, zdjeć z organizowanych przyjęć i rozmowy na temat serwowanego Menu codziennie od godziny 16-22 lub po wcześniejszym umówieniu spotkania (793-011-172). |
_________________ Restauracja Pasja Radom
ul. Słowackiego 206
26-600 Radom
tel. 48 365-21-60 |
|
|
|
 |
slubiwesele.radom.pl
Baza firm

|
Wysłany: Wto Mar 06, 2012 19:10
|
|
|
|
Ta firma znajduje się w naszej bazie firm www.slubiwesele.radom.pl . Klikając w poniższe zdjęcia możesz przejść na stronę bazy i obejrzeć zdjęcia w wyższej rozdzielczości.
|
|
 |
agagwiazdeczka
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 26 Sie 2010 Posty: 1703 Skąd: Radom
|
Wysłany: Nie Maj 13, 2012 17:43
|
|
|
|
| byłam wczoraj w tej restauracji- hm kupę forsy ktos na to wyłożył to fakt, ale niestety jedzenie okropne-porcje malusieńkie za duże pieniądze. wystrój chłodny ciemny ponury- aż przykro się siedziało- bo widać że ktoś z gustem chciał zrobić- obsługa średnia. brak parkingu, jakimiś dziurami się wyjeżdza z tyłu za budynkiem, ogólnie jest tam dużo miejsca, oddzielne salki np na panieńskie -wczoraj właśnie tak owe było i jakaś impreza urodzinowa, także trochę miejsca jest na zorganizowanie przyjęć okolicznościowych, ceny wysokie. spodziewałam się czegoś fajniejszego. |
|
 |
presariof500
Zadomawiam się

Data ślubu: 3.09.2011
|
Wysłany: Nie Maj 13, 2012 20:10
|
|
|
|
| Wiecie wszystko zależy od gustu jeśli chodzi o wystrój - mi się na przykład podoba. Byłam tam w walentynki i jeśli chodzi o ceny były porównywalne do innych restauracji (a porcje nie były małe). Dzisiaj byłam też na komunii i nie narzekam wyszliśmy tak najedzeni, że szok, a i obsługa moim zdaniem przemiła. Jeśli chodzi o minusy to właśnie parking, jak na restaurację na tyle osób jest tych miejsc trochę za mało. |
|
|
|
 |
agagwiazdeczka
Domownik

Osoba prywatna
|
Wysłany: Pon Maj 14, 2012 11:52
|
|
|
|
| nie co do cen- to wcale się niezgodzę bo np w restauracji Teatralna ceny są przystępne ale porcje dużo większe. fakt rzecz gustu ten wystrój- strasznie jak dla mnie ponury nie sprzyja relaksowi. ale każdy ma swój wymiar postrzegania . :0 |
|
 |
luizap
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 20.08.2011
|
Wysłany: Wto Maj 15, 2012 19:38
|
|
|
|
popieram presariof500, byłam i mi sie podoba wystrój ma swój klimat porcje spore ja się najadłam i żadna z osób z którą byłam nie nażekała,a ceny troche wyższe ale w końcu to nie pizza czy pieróg, a obsługa super mi sie ten lokal podoba |
|
|
|
 |
agagwiazdeczka
Domownik

Osoba prywatna
|
Wysłany: Sro Maj 16, 2012 11:03
|
|
|
|
| no to nie wiem co Wy jadłyście- ale ja się nie najadłam niestety a zapłaciłam 35 zł za swoje danie- więc sorry. |
|
 |
koneser_radom
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
|
Wysłany: Sro Maj 16, 2012 12:08 Pyszne jedzenie
|
|
|
|
| My odwiedzilismy lokal juz kilkukrotnie i za kazdym razem nie jestesmy w stanie zjesc całego dania, zapominajac o deserze, ktore wielu naszych znajomych bardzo poleca, podobno mus truskawkowy jest pyszny. Nastepnym razem bedzie deser i kawa :-) Wystroj jest niebanalny, nowoczesny, tworzy przytulny klimat cichej restauracji. Kolory sa ciemne, ale cały w tym urok- wystarczy juz lokali pomalowanych na ecru. Jesli ktos bywa w restauracjach poza radomiem to takie kolory, nastroj dla restauracji jest wskazany, tworzy intymny klimat. Sala na przyjecia jest duzo jasniejsza, po zapaleniu wszystkich swiatel jest az za jasno jak dla mnie. Mielismy okazje byc na przyjeciu komunijnym i musze powiedziec ze tak smacznie nie jadlismy od dawna, do tego wszystko pieknie podane, zastawa również mówi sama za siebie. Polecam restauracje zarówno na kolacje we dwoje jak i na kameralne przyjecie weselne a opinie lepiej wypracowac sobie samemu na miejscu bo czasami jedna osoba (agagwiazdeczka, powielajaca swoja niezadowolona opinie) moze znechecic do odwiedzenia naprawde fajnego miejsca, wg nas najlepszego jak narazie z Radomiu. |
|
|
|
 |
presariof500
Zadomawiam się

Data ślubu: 3.09.2011
|
Wysłany: Sro Maj 16, 2012 19:07
|
|
|