|
|
| Autor |
Wiadomość |
magda25
Zadomawiam się

Data ślubu: 16.06.2012r.
|
Wysłany: Nie Lut 06, 2011 11:45
|
|
|
|
| wygląd tego domu nie budzi zastrzeżeń jak zewnątrz jaki i wewnątrz ale jest jeden ogromny minus. są strasznie małe wydzielone porcje. np. kelnerka nosi półmisek z tatarem i każdemu tylko dosłownie po łyżeczce daje na talerzyk, nie polecam |
|
|
|
 |
Niunia
Rozkręcam się

Data ślubu: 2011
|
Wysłany: Pon Wrz 26, 2011 19:23
|
|
|
|
napiszcie coś więcej o tej sali może ktoś był na weselu w te wakacje i chce się podzielić wrażeniami bo nie wiele opinii jest o tej sali |
|
|
|
 |
Asiek
Lubię tu być

Data ślubu: 2012
|
Wysłany: Wto Wrz 27, 2011 12:48
|
|
|
|
ja byłam.. nie wiem co byś chciała wiedzieć wystrój pewnie kojarzysz skoro o nią pytasz więć nie muszę opisywać.. jednym sie podoba innym nie, z resztą jak wszytsko co do jedzenia, to było całkiem w porządku.. mi smakowało, obsługa też spokojnie sobie radziła,a było sporo gości.. (jedynie co to kelnerki były jakieś takie mało uśmiechnięte, niby życzliwe, ale jakby były wiecznie niezadowolone.. nie wiem może to ze zmęczenia, może taki charakter - to taka moja uwaga... choć nie mogę im zarzucić, że były dla mnie nie miłe czy coś.. po prostu jak się na nie patrzyło to nie były typem człowieka, który się uśmiecha i od razu ktoś do niego nabiera sympatii ) ale to chyba taki mały detal raczej.. dania główne smaczne, porcje myśle, że w porządku, przystawki też ok.. na drugi dzień na poprawinach wszytsko było nowe, świeże i apetycznie wyglądające, więc to też plus.. jeśli chodzi o dogadanie się Mlodych i właścicieli to nie znam szczegółów więć sie nie bede wypowiadać, choć miałam okazję poznać właścicielkę i wydała mi się całkiem sympatyczna.. myśle, że całkiem fajny lokal.. piękny teren na zewnątrz.. w środku też, ale styl typowo "rycerski".. fajnie, że wszystkie szczegoły pasują do siebie i widać, że nic nie znalazło się tam przypadkiem, czuć ewidentnie klimat rycerski.. więc jeśli Ci się to podoba to bedziesz zadowolona jak masz jakieś pytania to chętnie odpowiem, jeśli bede oczywiście potrafiła ;D |
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|