Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
"Rycerski" Kozienice, Janów 33A
Autor Wiadomość
mloda0802 
Zadomawiam się

Data ślubu: 18.08.2012
Wysłany: Nie Sty 03, 2010 13:36   "Rycerski" Kozienice, Janów 33A

1. Adres: Kozienice, Janów 33A

2. Ilość osób mieszcząca się na sali: 370

3. Cena- a) Sama sala: -
b) Z obsługą: tak

4. Parking: duży

5. Dane kontaktowe-
a) Telefon: 500-213-905, 501-471-936, (048) 614-39-56
b) Mail: biuro@rycerski.com.pl

6. Dodatkowe informacje-
a) Dodatkowe pokoje: pokoje 2 i 4 osobowe, razem na 46 osób
b) Kuchnia wyposażenie: -
c) Czy widać salę taneczną z sali jadalnej: -
d) Inne: Obiekt klimatyzowany

7. Ocena: -

8. Strona WWW: http://rycerski.com.pl/index.php

Niunia 
Rozkręcam się

Data ślubu: 2011
Wysłany: Pią Sty 14, 2011 17:02   Re: "Rycerski" Kozienice, Janów 33A

hej hej, był ktoś na weselu na tej sali ? możecie napisać coś o niej więcej, jak obsługa jedzenie ? proszę o opinie... :)

ja_ot_tak 
Lubię tu być

Data ślubu: 10.09.2011r.
Wysłany: Pią Sty 14, 2011 17:11   

Byłam na weselu w maju w tej sali. Generalnie tak - wielki przepych, szable i obrazy na ścianach, na sali tanecznej wielkie lustra. Do łazienek schodzi się do jakichś podziemi ;) Na sali tanecznej mega gorąc, a na jadalnej mróz ;)
Przystawki jakieś były na stołach, ale małe ilości, porcje dań tez niewielkie. Ale za to był świniak na gorąco, którego Młodej parze podawały tańczące kelnerki :D Ciasta na oddzielnym stole i kawa też. Mnie się generalnie nie podobało - podobno jest tam strasznie drogo i znajomi, którzy organizowali tam wesele nie byli zadowoleni, słyszałam też, że zostali oszukani przez właścicieli, ale nie wiem o co chodziło, musieli chyba za coś dopłacać...
Aha, na tym weselu było ok. 300 osoób i w tańcach było bardzo ciasno.

Niunia 
Rozkręcam się

Wysłany: Pią Sty 14, 2011 20:10   

mi osobiście wystrój sali się podoba, uważam że dzięki temu sala jest oryginalna nie oklepana i ma swój klimat, ale to wszystko kwestia gustu... jednak dla mnie najważniejsze jest żeby goście nie wyszli głodni....

Asiek 
Lubię tu być

Data ślubu: 2012
Wysłany: Sob Sty 15, 2011 22:02   

wsytrój to kwetsia gustu.. ile ludzi tyle zdań.. :) osobiście.. podoba mi się, ale nie na moje wesele..;) z chęcią bym tam poszła na wesele, ale swojego tam nie planowałam.. drażnią mnie te końskie głowy na ścianach.. szable, karabiny.. no jak dla mnie to nie jest klimat na "mój dzień"..
Rzeczywiścia sala jest inna, a to zawsze plus.. duża sala taneczna.. parkiet.. oświetlenie, które duuuużo daje... bo bez świateł to ciemno i ponuro .. znajomi mieli tam wesele i chwalili jedzenie.. atutem myśle, że są także atrakcje.. typu podanie tego dzika itd... płonąca podłoga.. coś efektownego..
Mlodzi z tego co wiem mieli jakieś spięcie w sprawie tortu bo miał być inny a był inny.. więc na to się zalili.. Mi osobiście też się nie podobają te łazienki na dole.. denwrwujące to musi być na weselu chodzić taki kawał drogi na dół.. już nie wspomne o starszych osobach.. a i drewniane krzesła.. jakoś perspektywa siedzenia na takim twardym krzesłe tyle czasu nie jest kusząca.. :)

w lato bede tam na weselu, więc może będe mogła coś wiecej napisac o osobistych wrażeniach smakowych :)

Niunia 
Rozkręcam się

Wysłany: Pon Sty 17, 2011 20:06   

napiszcie coś więcej o obsłudze i jedzeniu, bardzo proszę... bo niewiele wiem o tej sali, a przyznam szczerze zainteresowała mnie ;) cena w sumie tez jest dobra. jeśli chodzi o wystrój to ja osobiście widziałabym się na tej sali ;) zrobiła na mnie dobre wrażenie, i wcale tam nie ma końskich głów tylko są obrazy. faktycznie łazienki są daleko ale za to bardzo ładne i to jest chyba istotniejsze... zresztą uważam ze nie ma sali idealnej, zawsze coś będzie nie tak jak byśmy chcieli... my próbujemy bardziej skupić się na tym żeby jedzenia nie brakowało, bo teraz to tak różnie jest...., często wystawiają to co maja i już nie dokładają i stoją puste półmiski.... :/

Aguus 
Zadomawiam się

Data ślubu: 25.05.2013
Osoba prywatna
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 22:43   

byłam na weselu w sierpniu na tej sali.. byłam bardzo, bardzo zadowolona. owszem, zespół robił swoje, ale co do sali to naprawdę pierwsza klasa:) jedzenie pycha, dużo jedzenia, obsługa też super. Wystrój owszem każdy ma swój gust, ale mnie osobiście się bardzo podobało. także polecam, bo naprawdę jedno z lepszych wesel na jakich byłam:)

Asiek 
Lubię tu być

Data ślubu: 2012
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 22:54   

Niunia napisał/a:
wcale tam nie ma końskich głów tylko są obrazy. faktycznie łazienki są daleko ale za to bardzo ładne i to jest chyba istotniejsze...

Są... dokładnie sala jadalna, od wejścia po lewej stronie.. tą głowę konia zobaczyłam od razu jak tam weszłam.. ale to kwestia gustu:) a co do łazienek na salach weselnych to myśle, że bardziej istotne od niewiadomo jakiego wyglądu jest lokalizacja i czystość.. ale każdy może mieć swoje zdanie...

ja_ot_tak 
Lubię tu być

Data ślubu: 10.09.2011r.
Wysłany: Wto Sty 18, 2011 21:47   

Co do pustych półmisków to prawda - po zjedzeniu porcji przystawek, które stały na stole, po prostu zabierany był talerz i nic nie było dokładane. Aha, np. na prośbę mojego teścia o przyniesienie jakichs tam warzyw, kelnerka stwierdziła, że się skończyły, a akurat warzywa dostarczała Para Młoda w ogromnych ilościach... Także trzeba się zastanowić nad wybraniem tego lokalu. Generalnie opinia o tym miejscu jest taka, że płacisz sporo, a dostajesz niewiele...

model100 
Rozkręcam się

Data ślubu: 08.09.2012
Wysłany: Czw Sty 20, 2011 23:34   

Byłem tam na 3 weselach i powiem szczerze, ze jest bardzo fajnie. Jest gdzie wyjsc, w razie czego mozna isc spać (hotel na gorze). Dla mnie wadą są filary na sali tanecznej. Sala jadalna jest bardzo dluga. Niby sala moze pomiescic 300osob ale to chyba tylko jadalna. Ja sie bawilem na weselu gdzie bylo 250 i bylo za ciasno na parkiecie. Wedlug mnie max to 200....
W sumie sie oplaca ale daleko od Radomia....Pozdrawiam

Kate
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sob Sty 22, 2011 12:27   

Miałam tam swoje wesele. Piękna sala, piękne miejsce, ogólnie - warto było :)

Niunia 
Rozkręcam się

Wysłany: Sob Sty 22, 2011 16:49   

Kate napisz coś więcej... ;)

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu