Dwór Zbożenna

Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Sala w Mokrosęku kolo Radomia
Autor Wiadomość
katruskaone
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sro Gru 09, 2009 21:35   

Trudna do dogadania,chyba piszemy o innej osobie.przeciwnie.

arno
Rozkręcam się

Wysłany: Czw Gru 10, 2009 16:03   

Chyba masz rację, że piszemy o dwóch innych osobach. Bo ta o któej ja pisze, jest spoko babka.

ewelina18187
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sob Sty 02, 2010 12:18   

Chciałam się wypowiedzieć na temat tych wszystkich plotek i niedomówień. A więc po pierwsze...ja miałam wesele na tej sali we wrzesniu. Było świetnie! Super jedzenie, obsługa, wszystko podane na czas i co najważniejsze posiłki były ciepłe, dużo miejsca na sali i chodziło ogrzewanie!
Po drugie...Pani Agnieszka jest świetną osobą, zawsze można się z nią dogadać, coś ustalić i wprowadzić swoje zmiany, nie stawia oporów ani sie nie wtrąca. Zeby tylko każdy właściciel sali taki był jak p. Agnieszka...
Po trzecie...P. Agnieszka nigdy za sale nie powiedziała 5-5.5 tys.!!! zawsze mówiła 4 tys. ze wszystkim tzn. ogrzewanie, prąd, woda, zastawa itp. I cena tez nie jest ruchoma. Nie wiem skąd takie bzdury się wzięły na tej stronie!
No i wreszcie po czwarte...owszem sylwester w tamtym roku nie był zaliczany do udanych, ale każdemu może sie podwinąć noga. Za to w tym roku sylwester był świetny. Ludzie bawili się wspaniale! orkiestra super, jedzenie super, wszystko sie podobało. Pani agnieszka pozwoliła nawet personelowi siedzieć przy jednym stole z gośćmi i tańczyć. To właśnie świadczy jaką jest osobą. Kto inny na takie coś by pozwolił?
Reasumując...gdybym mogła jeszcze raz wziąść ślub napewno wesele zrobiłabym na sali weselnej w mokrosęku. Wiem, że p. Agnieszka by mnie nie zawiodła.
A wszystkie moja informacje są prawdziwe odnosnie ceny sali, sylwestra itp. ponieważ ja pracuje na tej sali i widze co się wokół dzieje. Jesli ktoś ma jakieś pytania dotyczace tej sali to prosze sie zwracać do mnie, a nie do jakiś fałszywych źródeł.

arno
Rozkręcam się

Wysłany: Pon Sty 04, 2010 15:10   

popieram Ewelinę 18187, sala i właścicelka jest świetna. Wesele mojej siostry tez było tak samo udane jak eweliny

katruskaone
Dopiero zaczynam

Wysłany: Wto Sty 05, 2010 00:54   

zgadzam sie w 100 procentach.Ja taz moje wesele bym tam zrobila ponownie. :D :D

Beata5434
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sro Lut 10, 2010 13:34   Re: Sala w Mokrosęku kolo Radomia

Zimowa porą byłam na weselu w lokalu Róża w Mokrosęku. Nie polecam tej sali ponieważ jest bardzo zimno,posypują płytki w Środku solą i panele podłogowe z czego jest bardzo ślisko. Dużo osób(gości weselnych) się przewróciło z czego byli bardzo nie zadowoleni z tego lokalu oraz właścicieli!!!

Właściciele kręcą się po sali podczas przyjęcia oraz rozkazują kto jak ma zaparkować auto,co mi też bardzo się nie podobało. :evil:

NIE POLECAM TEJ SALI W OKRESIE ZIMOWYM!!!! :evil:

Konrad 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Czw Lut 11, 2010 19:29   

W tej sli byłem na weselu tragedia a ogrodzenie jak się zaczyna to i się kończy

eM_22 
Zadomawiam się

Data ślubu: 17.09.2011
Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 10:28   

Moim skromnym zdaniem, każdy powinien mieć szansę wypowiedzieć się odnośnie swoich doświadczeń związanych z tą salą. Bo kilka osób ma dobre relacje z właścicielką, ale nie zawsze do wszystkich ludzi ma się taki sam stosunek, a p. Agnieszka też jest tylko człowiekiem. Jak pisałam ja byłam tam w pracy i poznałam tę panią i widziałam że potrafi być upierdliwa, wtrącać się i w ogóle truć o byle co. ale jak każdy człowiek może miała gorszy dzień :mrgreen: a prawda jest taka, że ile ludzi tyle opinii, więc pewnie każdy kto się tu wypowiadał ma po trosze rację :mrgreen:

andzik1109
Lubię tu być

Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 20:00   

będę 29 maja tam na weselu u znajomych więc napiszę wszystko jakie wrażenia, moje opinie odnośnie sali

paula 
Rozkręcam się

Data ślubu: 25.06.2011
Wysłany: Pon Maj 03, 2010 12:02   

Wiecie co jest dużo racji w tym co piszecie.
Ja bede tam miala swoje wesele organizowane i tez mi parę rzeczy tam nie odpowiada.
Nie ma własnie dokończonego ogrodzenia i "obejścia" co wygląda koszmarnie. Sama sala w środku niestety wymaga udekorowania co się wiąże z dodatkowymi kosztami.
Nie ma na sali pokrowców na krzesła co jest wielkim minusem.

Wiec niestety płacę za sale ponad 5 tys. zł i jeszcze szykują się dodatkowe koszta ;/ to mi sie nie podoba, ale niestety innej sali w moim terminie nie znalałam, która by mi odpowiadała;/

Mam nadzieje, ze dobre jedzenie, zespół i wódka zrekompensują słabszą sale;/

eM_22 
Zadomawiam się

Data ślubu: 17.09.2011
Wysłany: Nie Lip 25, 2010 14:49   

Paula może nie będzie tak źle, żeby wódeczka musiała coś ludziom wynagradzać :mrgreen: każdy ma inny pogląd na te same sprawy. a my im więcej oglądamy tych sal tym się robimy bardziej wymagający i wybredni :mrgreen: mam nadzieję że wszystko się uda i u Ciebie. trzymamy kciuki!

andzik1109
Lubię tu być

Wysłany: Nie Lip 25, 2010 22:44   

sala niestety nie spodobała mi się. w czasie tańczenia kilka razy i nie tylko ja bo również Pani Młoda poślizgnęła się na panelach, gdzie piasek z zewnątrz dostawał się i niekiedy było trochę nieciekawie, bardzo rozgniewało rodziców mojego kuzyna (Pana Młodego)to iż pani właścicielka wędrowała wśród gości i jak stwierdziła, że tylko sprawdza czy wszystko jest ok, czy goście nie wyrządzili szkód. ogromnie duszno na sali. jeden śmieszny szczegół był taki iż trawa na parkingu sięgała wysokości niemal połowy łydek i panie które chciały dojść do auta w szpileczkach miały nie lada wyczyn, bo długa i pokryta rosą. ale cóż ile ludzi tyle opinii, nie każdemu będzie podobać się to samo

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu