|
|
| Autor |
Wiadomość |
katruskaone
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 01:21 Sala w Mokrosęku kolo Radomia
|
|
|
|
Czy ktos z was slyszal o takiej sali jesli tak to jak tam jest.
| Mathie napisał/a: |
1. Adres: Mokrosęk
2. Ilość osób mieszcząca się na sali:
3. Cena- a) Sama sala: ok 4000 zł
b) Z obsługą:
4. Parking:
5. Dane kontaktowe-
a) Telefon:
b) Mail:
6. Dodatkowe informacje-
a) Dodatkowe pokoje:
b) Kuchnia wyposażenie:
c) Czy widać salę taneczną z sali jadalnej:
d) Inne:
7. Ocena:
8. Strona WWW:
|
|
|
|
|
 |
Ula
Zadomawiam się

|
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 08:49
|
|
|
|
Nie słyszałam, ale może coś na internecie znajdziesz. Życzę powodzenia Ja również próbuje zasięgnąć info na temat domu weselnego przy E7 i narazie nic |
|
|
|
 |
eM_22
Zadomawiam się

Data ślubu: 17.09.2011
|
Wysłany: Wto Sie 18, 2009 21:26
|
|
|
|
Tak, jest taki dom weselny w Mokrosęku. i po drugiej stronie ekspresówki też jest (w Starym Goździe). Ale żadnej z tych sal z czystym sumieniem nie mogłabym polecić. Mam to szczęście, że pracuję ostatnio trochę na weselach i mam szansę przyjrzeć się co niektórym z bliska, a do innych jeździłam, gdy szukaliśmy z narzeczonym sali na nasze wesele. W Mokrosęku akurat byłam w pracy. Jest to sala do jedzenia połączona z taneczną, bez klimatyzacji (a to było w lipcu i dosłownie lało się z gości, ze mnie z resztą też, litrami!), otoczenie nawet niezłe- dużo zieleni, ale tylko kawałeczek ułożonej kostki, więc jak jest mokro...:/
No szczerze- nie podobała mi się, ale może też dlatego że wesele ogólnie było słabe-zespół bardzo ludowy, no i ja tą pogodą bardzo zmęczona, więc całokształt nie przedstawiał się zbyt pozytywnie. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
paula
Rozkręcam się

Data ślubu: 25.06.2011
|
Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 20:16
|
|
|
|
Ja wlasnie zarezerwowalam tą sale na swoje wesele.
Sala jest nowa -od roku dopiero jest w użytku.
Ogrodzenia jeszcze nie ma, ale słupki wyznaczające brame i furtkę mozna spokojnie bardzo ładnie ozdobić balonami i bedzie super.
z zewnątrz sala jest ladna, kostka przed salą.czystko i schludnie.
Sala wewnątrz jest taka sama jak na Klwatach 20a i w bartodziejach. W klwatach jest to stary obiekt i z zewnątrz mi się osobiście nie podoba ( brudny, stary ).
Sala w Mokrosęku jest wewnątrz ladna i parkiet do tanczenia jest z desek co mi baardzo odpowiada,a kolor ścian jest żółty - pastelowy są nowe i ładne duże lazienki, szatnia, 2 pokoiki malutkie. kucharki mają spore zaplecze do przyrzadzania posiłków. Sa chłodnie, magazynki przeróżne, pomieszczenie na alkohol, lodówka do wódki zamykana na kluczyk.
mnie osobiście sala sie podoba tylko planuje nieco przystroić po swojemu tą sal. ( tiul, balony itd.)
Właścicielka bardzo miła kobieta, komunikatywna i idąca na ustępstwa. |
|
|
|
 |
arno
Rozkręcam się

|
Wysłany: Wto Gru 01, 2009 10:10
|
|
|
|
Sala super, obsługa super, właścicielka bardzo miła. Wszystko można z nią ustalić, kobieta "idzie na rękę". Konkurencyjna cena. Bardzo dużo jedzenia. W cenie jest WSZYSTKO, wstawia się tylko alkohol. Klient czuje się wyjątkowo obsługiwany przez organiozatora wesela.
Nie ma takiej sali w okolicy. Organizacja wesela to sama przyjemność, w przeciwieństwiedo innych sal w Radomiu i okolicy. |
|
|
|
 |
Mathie
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
|
Wysłany: Wto Gru 01, 2009 21:12
|
|
|
|
| arno napisał/a: | Sala super, obsługa super, właścicielka bardzo miła. Wszystko można z nią ustalić, kobieta "idzie na rękę". Konkurencyjna cena. Bardzo dużo jedzenia. W cenie jest WSZYSTKO, wstawia się tylko alkohol. Klient czuje się wyjątkowo obsługiwany przez organiozatora wesela.
Nie ma takiej sali w okolicy. Organizacja wesela to sama przyjemność, w przeciwieństwiedo innych sal w Radomiu i okolicy. |
Piszesz to z doświadczenia organizacji własnego wesela na tej sali? |
_________________ Zapraszam do rejestracji i wypowiadania się na forum
WeseleRadom na Facebooku! Zapraszamy.
|
|
|
|
 |
andzik1109
Lubię tu być

|
Wysłany: Wto Gru 01, 2009 21:48
|
|
|
|
Tak się składa, że była tam moja siostra z mężem sylwestrze w ubiegłym roku, normalnie masakra, było zimno, część gości siedziało w płaszczach, a część odeszło wyszło do domu, (po ścianach w niektórych miejscach ciekła woda).
nio niestety kilka aut zostało lekko porysowanych, ponieważ nie ma tam ogrodzenia i każdy przechodzący tamtędy w dowolnej chwili mógł podejść do aut. a ku zaskoczeniu - pani właściciel stwierdziła, że auta były zostawione na własna odpowiedzialność, a nie jej. masakra, jak się organizuje tego typu imprezę to trzeba zapewnić gościom przyjeżdżającym swoimi autami jakakolwiek ochronę ich aut.
a jeżeli chodzi o te słupki to są one tam już BAAAARDZO DŁUGO . Często przejeżdżam tamtędy do Starej Błotnicy (mam tam bliska rodzinę) i jak stały tam te słupki tak stoją i nie zapowiada się aby w najbliższej przyszłości zamontowane jakieś przęsła na nich. ale kto wie, może zaskoczą właściciele |
|
 |
andzik1109
Lubię tu być

|
Wysłany: Wto Gru 01, 2009 22:06
|
|
|
|
| i kontynuując wypowiedź byliśmy tam też z narzeczonym zapytać się z czystej ciekawości (chociaż i tak wiedzieliśmy że na pewno tam nie zarezerwujemy) i pani właścicielka powiedziała, ze 5 - 5,5 tys - cena ruchoma ponieważ jest to koniec sierpnia i może być różnie - ODPADA |
|
 |
arno
Rozkręcam się

|
Wysłany: Czw Gru 03, 2009 11:30
|
|
|
|
Miała tam wesele moja siostra w tym roku, dlatego piszę z właśnego doświadczenia. NIgdzie nie znajdziecie takiej ceny, takiej organizacji i tyyyyle jedzenia.
Na której sali macie poprawiny w cenie wesela?
U nas na szczęście nic sie nie stało żadnemu samochodowi. |
|
|
|
 |
katruskaone
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pią Gru 04, 2009 22:13
|
|
|
|
Zgadzam sie z arno.moje wesele odbywalo sie na tej sali.Goscie byli zachwyceni .jedzenie pyszne obsluga fachowa.a co do wlascicielki pani Agnieszka ma niesamowita ilosc pomyslow i naprawde we wszystkim mozna sie z nia dogadac.
.Co do samochodow to czesc moich gosci zostawila je tam na noc i jakos nic sie nie stalo!
Polecam z czystym sumieniem |
|
|
|
 |
prezes1976
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 15:10
|
|
|
|
| nie polecam tej sali bo właścicielka jest bardzo trudna do dogadania i za dużo sie w..... moim zdaniem skoro bierze kase za sale to na tym powinna zakończyc POZDRAWIAM |
|
|
|
 |
arno
Rozkręcam się

|
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 11:46
|
|
|
|
Jeżeli chodzi o właścicelkę, to w naszym przypadku, była przesympatyczna i wyjątkowo ugodowa.
Prezesie 1976, ty chyba nie widziałeś właścicielek, które się wtracają. A z taką też miałam do czynienia i wiem co to znaczy.... Dlatego o tyle bardziej doceniam Agnieszkę. |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|