Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Sale na 2012
Autor Wiadomość
mayami 
Zadomawiam się

Data ślubu: 14 lipca 2012
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 00:13   

sony85 napisał/a:
mayami jak najbardziej to co zrobiłaś jest godne podziękowania, dlatego, że nie spotkałem tu jeszcze takiego zestawienia. Mam nadzieję że wybór który dokonacie będzie odpowiedni czego Wam życzę

Już wybrane - mam nadzieję, że nie będziemy żałować. :)

Cytat:
mayami nie wiem czy do konca twoje zestawienie jest aktualne, bo specjalnie sprawdzilam kilka watkow i np napisalaś ze mariaż w klwatce na 2012 rok jest za 150 zł od osoby... z czego w wątku tej sali dziewczyny podaja ze cena na 2011 jest 175 a na 2012 175 - 180 - wiec niestety ale moze to wprowadzac w błąd.

Wiesz co... nie mam pewności co do tej sali, bo aż zerknęłam na kartkę, którą sobie wydrukowaliśmy i odręcznie dopisywaliśmy notatki. Mam przy niej znak zapytania i jest wykreślona - czyli nas nie interesowała. Pierwsze ceny braliśmy z forum, później dzwoniliśmy i potwierdzaliśmy. Być może ta cena była jak jak piszą dziewczyny "podstawowa" albo podali nam większą niż tą co spisaliśmy z forum i nie poprawiliśmy...
A w których przypadkach ceny się jeszcze różnią?
Może gdyby zweryfikować jeszcze tę listę, np. właśnie w zależności od ilości gości czy wersji jaką wybiorą młodzi to by było bardziej praktycznie.
Każdy kto planuje wesele na pewno obdzwania kilka miejsc... Więc może dorzucać wszystko tutaj, a później admin zbierze i wrzuci jako pierwszy post do wątku... jak
myślcie? Uda się to?

model100 napisał/a:
Niw chce się spierać ale proszę spróbować zrobić wesele na 60-80 osób w sali na 150...Ciekawe czy cena nie pojdzie w gore :lol:
Udanego wyboru życze :D

Nie sądzę, żeby ktoś na sali na większą ilość osób chciał robić mniejsze wesele. Chyba, że w celu pobiegania lub zabawy w chowanego ;) no ale pewnie się czasem tak zdarza...

W "Zajeździe pod lipami"właściciel powiedział tylko tyle, że jeśli jest poniżej 100 osób, to nie ma możliwość negocjacji przy ostatecznych rozliczeniach. A, że przy większej ilości zawsze coś opuści. Ale na podstawową cenę nie miało to wpływu.

A co do wyboru - to dziękuję, już dokonany :) Oby był dobry.

model100 
Rozkręcam się

Data ślubu: 08.09.2012
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 12:39   

Cytat:
Nie sądzę, żeby ktoś na sali na większą ilość osób chciał robić mniejsze wesele. Chyba, że w celu pobiegania lub zabawy w chowanego ;) no ale pewnie się czasem tak zdarza...
To wyobraz sobie, że nie ma nigdzie już wolnego terminu a czas nagli :mrgreen: Tak więc taki scenariusz jest jak najbardziej realny. A czy ktoś się będzie ganiał na sali na 120 gdzie ma być 70??? Wątpie :shock: No ale każdy ma swoje zdanie :lol:

kacper 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pon Sty 31, 2011 13:11   

poszukuje wolnej sali o okolicach radomia ;) pomocy !! ;) ;) ;)

m.o.n.i.k.a 
Zadomawiam się

Data ślubu: 2012
Pomogła: 2 razy
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 13:54   

A jaki termin? i czy to ma być sama sala (wynajem) czy z obsługą? na forum jest dużo sal trzeba tylko dzwonić i pytać;-) na letnie terminy to raczej już ciężko ale duzo ma jeszcze październik i listopad wolny;-)

agagwiazdeczka 
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 14:31   

polecam podzwonic nr znajdziesz na forum, bo teraz to raczej nikt si enie orientuje co jest wolnego jeszcze, tylko własciciele:)

biola1
Dopiero zaczynam

Wysłany: Czw Lut 03, 2011 17:55   

a macie może jakieś informacje co do restauracji Cyganetia jakie są tam koszta na 2012 rok??byłam tam kiedyś na sylwestrze ale szczerze mówiąc mało pamietam jak z jedzeniem i obsługa??miała ktoraś z was tam wesele???proszę o pomoc :)

m.o.n.i.k.a 
Zadomawiam się

Wysłany: Czw Lut 03, 2011 22:35   

biola1 napisał/a:
a macie może jakieś informacje co do restauracji Cyganetia jakie są tam koszta na 2012 rok??byłam tam kiedyś na sylwestrze ale szczerze mówiąc mało pamietam jak z jedzeniem i obsługa??miała ktoraś z was tam wesele???proszę o pomoc :)

to jest link to sali o którą pytasz, sądze że lepiej tam podbić temat, może szybciej ktoś coś odpisze ;-) http://weseleradom.pl/top...iego1-vt145.htm

magda25 
Zadomawiam się

Data ślubu: 16.06.2012r.
Wysłany: Nie Lut 06, 2011 11:53   

m.o.n.i.k.a napisał/a:
No i czy za jakąś konkretną czy wszystkie...bo zazwyczaj przy każdym temacie ktoś coś skrobnie wmiare na bieżąco... a jeżeli chcesz się zorientować to na 2012 od talerzyka to koszt mniej więcej od 180 zł do 220 zł (w zalezności od sali) + wódka i tort, czasami ciasto lub owoce. A jeżeli sam wynajem sali to ceny w granicach 5tys.-7tys. plus opaty licznikowe. W obu przypadkach dodatkowe koszty to pokoje.

od talerzyka moza jeszcze spotkac sale gdzie jest 160 zł a jesli chodzi o wynajem na 2012r to przesada jest z tym ze do 7 tys. bylam w wielu salach i największy koszt wynosił 5 tys

Ilunia90 
Rozkręcam się

Data ślubu: 18.08.2012
Wysłany: Nie Lut 06, 2011 13:09   

Ja na 2012 wynajęłam samą sale za 3 tys. plus opłaty licznikowe. 7 tys. to rzeczywiście przesada

m.o.n.i.k.a 
Zadomawiam się

Wysłany: Nie Lut 06, 2011 20:44   

magda25 ja podałam koszt uśredniony ale widać (skoro twierdzisz, że nie spotkałaś się z ceną powyżej 5 tys.) nie byłaś na takich salach jak: Dom Weselny 2006 w Nowym Mieście 10 tys., Sala na ul. Starokrakowskiej 7,5 tys, Dwór Polski Potworów 8 tys., Casa Rossa 6 tys., Miodowe Lata 5,5 tys., Przytyk 6 tys...itd. bo tam jest koszt wyższy niż 5 tys. a dodatkowo często dochodzą jeszcze inne opłaty. Są także sale tańsze (najtańsza jaką spotkałam 3 tys.) ale często w tym wypadku są dodatkowe opłaty typu śmieci, pranie obrusów itp. więc koszt to i tak ok. 5 tys. Wszystko jednak (cena) zależy od wielkości sali i liczby gości, no i oczywiście albo przede wszyskim jak dana sala wygląda;-) Istotny jest też termin bo częto w np. w lutym zapłacimy za tą samą sale mniej niż w sierpniu;-)

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu