Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Sale na 2012
Autor Wiadomość
biola1
Dopiero zaczynam

Wysłany: Czw Sty 27, 2011 22:21   Sale na 2012

Witam dziewczynki:)
Mam pytanie nie orientujecie się jakie ceny teraz są na 2012 czerwiec za sale tak mniej więcej w Radomiu i okolicach???
Prosiłabym Was o pomoc, może nacie jakieś fajne miejsca i orkiestrę godna polecenia????:):)

model100 
Rozkręcam się

Data ślubu: 08.09.2012
Wysłany: Czw Sty 27, 2011 22:29   

Skoro do dziewczynek to ja sie nie udzielam... :mrgreen:

alice6 
Zadomawiam się

Data ślubu: 07.2012
Wysłany: Czw Sty 27, 2011 22:39   Re: Sale na 2012

biola1 napisał/a:
Witam dziewczynki:)
Mam pytanie nie orientujecie się jakie ceny teraz są na 2012 czerwiec za sale tak mniej więcej w Radomiu i okolicach???
Prosiłabym Was o pomoc, może nacie jakieś fajne miejsca i orkiestrę godna polecenia????:):)

hej. za salę "tylko salę" ? czy od talerzyka pytasz, bo to dwa różne tematy :) hehe.

m.o.n.i.k.a 
Zadomawiam się

Data ślubu: 2012
Pomogła: 2 razy
Wysłany: Czw Sty 27, 2011 22:49   

No i czy za jakąś konkretną czy wszystkie...bo zazwyczaj przy każdym temacie ktoś coś skrobnie wmiare na bieżąco... a jeżeli chcesz się zorientować to na 2012 od talerzyka to koszt mniej więcej od 180 zł do 220 zł (w zalezności od sali) + wódka i tort, czasami ciasto lub owoce. A jeżeli sam wynajem sali to ceny w granicach 5tys.-7tys. plus opaty licznikowe. W obu przypadkach dodatkowe koszty to pokoje.

biola1
Dopiero zaczynam

Wysłany: Czw Sty 27, 2011 22:58   

szczerze mówiąc to nie wiem jak to się liczy sala+ opląty za wynajem?konkretnie to od talerzyka??
Może polecacie jakąś sale tak na ok 130 os.??i orkiestrę słyszałam ze Playboys są świetni?

Asiek 
Lubię tu być

Wysłany: Czw Sty 27, 2011 23:08   

biola1, tu jest dokładny podział sal ze względu na wielkość.. http://weseleradom.pl/top...rawdz-vt142.htm

jest tam mnóstwo opinii.. na rynku radomskim jest olbrzymia konkurencja sal i jest w czym wybierać :) a co do Playboysów to w dziale o orkiestrach jest ich temat i z tego co pamiętam mnóstowo opinii osób które miały kontakt z tym zespołem.. do tego chłopaki na nk mają linki do swoich piosenek.. najwięcej informacji znajdziesz w konkretnych działach i tematach dotyczących konkretnych zespołów sal.. :)

a co do sali to są dwie opcje.. pierwsza, czyli wynajem sali.. gdzie jak napisała m.o.n.i.k.a, płaci się za możliwośc wynajęcia sali plus media i druga wersja od talerzyka- od osoby.. ;)

biola1
Dopiero zaczynam

Wysłany: Czw Sty 27, 2011 23:12   

aha:) dzięki wielkie za informacje,,ja dopiero się biorę za znalezienie sali ale nie mam pojęcia od czego zacząć.. najlepsza byłaby w okolicach mojego domu jednak to chyba łatwe nie będzie.. no nic od jutra zaczynam poszukiwanie sali??a jeszcze czy polecacie sale U Kowala na owalnej??

Asiek 
Lubię tu być

Wysłany: Czw Sty 27, 2011 23:16   

Każda .. ups.. przepraszam każdy.. (bo są i faceci ) :) też zaczynał tak samo jak Ty i nie wiedział co i jak.. :) jna forum est mnóstwo informacji.. więc masz sporo czytania, ale każdy z nas szukając czegos dla siebie czytał tu ile wlezie, żeby się czegoś dowiedzieć :) jakbyś potrezbowała pomocy to znajdą się osoby, które chętnie pomogą i udzielą informacji.. :)

biola1
Dopiero zaczynam

Wysłany: Czw Sty 27, 2011 23:19   

to super że powstała taka stronka jak ta tzn.forum bo ja taki Świeżak:0 kompletnie nie wiem o co chodzi, ale mam nadzieje że dzięki Wam się "ogarnę"
Dzięki za informacje :P :) ;)

malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Czw Sty 27, 2011 23:49   

biola1 ogarniesz się szybciutko "co i jak" na Naszym forum :lol:
Tu znajdziesz wszelkie informacje jakie będą Cię interesować! :lol:

m.o.n.i.k.a 
Zadomawiam się

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Pią Sty 28, 2011 00:13   

A ja jeszcze dodam,że sala też o ktora pytasz też ma swoje forum (patrz spis) ale najpierw musisz okreslić termin bo z tego co wiem na 2012 na większości sal (szczególnie na tych gdzie jest możliwość wynajęcia samej sali) terminy wakacyjne (czerwiec, lipiec, sierpień) zajęte :(

alice6 
Zadomawiam się

Data ślubu: 07.2012
Wysłany: Pią Sty 28, 2011 10:41   

biola1 napisał/a:
i orkiestrę słyszałam ze Playboys są świetni?

takkk.... Playboys są świetni z tymże dzwoniłam wczoraj i wszystkie terminy wakacyjne 2012 mają zajęte począwszy od czerwca kończąc na wrześniu. buuuuu :cry:

sama chciałam aby grali u mnie. a cena na przyszły rok to 3.800, tak mi powiedzieli czyli z pierwszej ręki info :)

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu