|
|
| Autor |
Wiadomość |
presariof500
Zadomawiam się

Data ślubu: 3.09.2011
|
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 18:17
|
|
|
|
| Ja byłam tam na weselu z 2 lata temu i nie pamiętam żeby było coś nie tak, a raczej takie rzeczy się zapamiętuje. I sama mam tą salę na swoje wesele. |
|
|
|
 |
mayami
Zadomawiam się

Data ślubu: 14 lipca 2012
|
Wysłany: Sro Sty 26, 2011 20:03
|
|
|
|
No ja dziś rozmawiałam z wujkiem, który był tam na sylwestrze. Mówił, że to co innego niż wesele, ale że właściciel chyba chciał sporo zarobić. Jedzenia było mało i niezbyt dobrej jakości, na stołach niewiele przystawek. Obsługi nie można się było o nic doprosić.
Ale może była inna ekipa kucharsko - kelnerska i dlatego... |
|
|
|
 |
Kamcia
Znam tu każdy kąt

Osoba prywatna
|
Wysłany: Wto Wrz 06, 2011 10:54
|
|
|
|
| Ja nie polecam. Obsługa fatalna. Talerzyki nie wymienione, trzeba było brudne odstawiac na parapety, a tam chyba do końca wesela lezały. O rosół trzeba było sie prosić. Nowych telerzyków nie dawali. Jedzenie smaczne. Wystrój? - brak klimy, w tych czasach to dziwne, łazienki jak z PRLu, słabe połączenie sali tanecznej z jadalną, dośc ciasno (wesele - ok 130 osób), otoczenie świetne. |
|
 |
sony85
Zadomawiam się

Data ślubu: 28 sierpień 2010
|
Wysłany: Wto Wrz 06, 2011 11:01
|
|
|
|
| Kamcia z tego co wiem to właścicel nie ma swojej obłsugi ?! |
|
 |
Kamcia
Znam tu każdy kąt

Osoba prywatna
|
Wysłany: Wto Wrz 06, 2011 12:08
|
|
|
|
| Oj tego to nie wiem. ja byłam tam tylko gościem |
|
|
|
 |
sony85
Zadomawiam się

Data ślubu: 28 sierpień 2010
|
Wysłany: Wto Wrz 06, 2011 12:10
|
|
|
|
| ale co do reszty to się z toba zgadzam ! |
|
 |
gosiek_24
Lubię tu być

Data ślubu: 15.10.2011
|
Wysłany: Wto Wrz 06, 2011 22:17
|
|
|
|
byliśmy tam na dwóch weselach w tym roku w lipcu i sierpniu. Ogólnie sala mi się bardzo podobała, mimo że nie była rewelacyjna. Przerażała mnie natomiast masakryczna ilość komarów w otoczeniu sali i na samej sali wewnątrz. Właściciel powinien zainwestować w pochodnie na zewnątrz lub w urządzenia przeciwko komarom do gniazdek elektrycznych.
Co do pierwszego wesela nie mam większych zastrzeżeń jeżeli chodzi o obsługę bo siedzieliśmy przy stole młodych i talerzyki wymieniane były non stop. Na drugim weselu siedzieliśmy w innym miejscu i tu był problem bo talerzyki wymienili nam tylko raz nawet o chlebek musieliśmy się prosić żeby kelner przyniósł bo zabrakło. Jedzenie hmmm . . . wydaje mi się że chyba dobre jedyne co mi przeszkadzało to na pierwszym weselu były niedosolone ziemniaki i chyba za słabo odcedzili je z wody bo jakieś takie na wpół płynne. Na pierwszym weselu przez pół wesela jakiś tajemniczy pan podglądał nas przez okienko w drzwiach do kuchni:) śmiesznie to wyglądało bo był tam zawsze widoczny kiedy patrzyliśmy w tamtym kierunku. |
|
|
|
 |
presariof500
Zadomawiam się

|
Wysłany: Pon Wrz 12, 2011 19:00
|
|
|
|
Ja w 100% mogę poleci tę salę. Bawiliśmy się na niej w sierpniu, a w teraz mieliśmy swoje wesele. Jeśli chodzi o obsługę, właściciela i jedzenie to jesteśmy strasznie zadowoleni. Goście na weselu podchodzili i mówili, że pyszne jedzenie. Jeśli chodzi o zrobienie wesela do 130 osób to ta sala jest naprawdę bardzo dobrym wyborem. A co do komarów to jak byliśmy w sierpniu na weselu było ich tłum, ale u nas nie było już ani jednego. |
|
|
|
 |
Emsinka
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
|
Wysłany: Pon Mar 26, 2012 12:17
|
|
|
|
Hej
W ostatnią sobotę byliśmy oglądać salę i nie ukrywam że wywarła na nas duże wrażenie jak również ogród który się tam znajduje Prawie jestesmy zdecydowani zeby zorganizowac tam wesele....Ale jest jedna sprawa o ktora sie martwimy.....Czytalam sporo infomarcji na temat tej sali i nie ma zbyt dobrych opinii co do jedzenia a w sumie to jest najwazniejsze...Moze byl ktos z Was ostatnio na weselu albo sam organizowal?? Jakie sa Wasze opinie |
|
|
|
 |
presariof500
Zadomawiam się

|
Wysłany: Pon Mar 26, 2012 13:05
|
|
|
|
| TO chyba jeśli chodzi o jedzenie to nie o tej sali. Wszyscy po naszym weselu byli jedzeniem zachwyceni i my również, a co do jedzenia jestem wybredna. A trzy tygodnie przed swoim ślubem też byłam tam na weselu i również wszystko było bardzo dobre. |
|
|
|
 |
Emsinka
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
|
Wysłany: Pon Mar 26, 2012 13:56
|
|
|
|
a jak z innymi sprawami dekoracje wlasciciel itd wszystko bylo ok?? |
|
|
|
 |
subway
Zadomawiam się

Osoba prywatna
|
Wysłany: Pon Mar 26, 2012 16:27
|
|
|
|
| Moi rodzice byli tam w lutym na weselu. Nic ich nie zachwyciło praktycznie odnośnie dekoracji, ale za to odnośnie jedzenia mama mówiła, że nawet smaczne. |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|