|
|
| Autor |
Wiadomość |
ania_babe1
Rozkręcam się

|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 13:33 Siedlisko- Kotarwice czy ktoś był tam na weselu??
|
|
|
|
| Dzwoniłam do właściciela ale informacji na temat ceny nie otrzymałam, wszystko do obgadania na żywo:( niestety nie mam możliwości w najbliższym czasie umówić sie na spotkanie. Czy ktoś może mi podać orientacyjna cene za osobę?? 120, 200?? na ile osób jest według Was ta sala?? ( wiecie czasem sobie zawyżają, a ja ścisku nie chcę ) . Piszcie:) |
|
|
|
 |
aniaa233
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 26.09.2009
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 19 Cze 2008 Posty: 9
|
Wysłany: Pią Sie 22, 2008 15:51
|
|
|
|
| Witam:) ja mam wlasnie zamowiona ta sale na swoje wesele za rok we wrzesniu, Właściciel od talerzyka powiedział mi ok.120-130zl gdzies w tych granicach, z tym ze bez stolu wiejskiego i ciast, sala jest ladna, na ok.150 osob. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
menka
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sro Lis 05, 2008 21:05
|
|
|
|
Hej Ja też zdecydowałam się na organizowanie wesela w tej sali choć jeszcze nie sfinalizowałam umowy, więc będę wdzięczna za wszelkie opinie. Właściciel zapowiedział na 2010 cenę od 1 os. - 140 zł. Samemu trzeba kupić alkohol i ciasto. Obiekt jest duży, mocno zadrzewiony i sale (taneczna i jadalna) w fajnym dworkowym klimacie. Niektórym może przeszkadzać oddzielenie ww sal od siebie (układ ich jest w kształcie litery L). Mnie natomiast niepokoi mało sympatyczne by nie powiedzieć służbowe nastawienie właściciela. Ale cóż - cena przystępna, wewnątrz i na zewnątrz przyzwoicie (a nie jak w innych miejscach sale ładne ale otoczenie do niczego, albo odwrotnie - otoczenie kuszące a sala ohydna)i co mniej ważne ale jakoś zwracam na to uwagę - nie ma irytujących sztucznych kwiatków stanowiących jedyną (wątpliwą) ozdobę w wielu salach. Tyle moich uwag. Czekam na Wasze.
Pozdr |
|
|
|
 |
darici
Lubię tu być

Data ślubu: 02.10.2010
|
Wysłany: Sro Sty 28, 2009 12:32
|
|
|
|
| czesc ja tam bylam na weselu u kolezanki w pazdzierniku sala dla gosci jest ladna i duza sala do tanczenia |
|
 |
lilian
Zadomawiam się

|
Wysłany: Sro Sty 28, 2009 17:58
|
|
|
|
| Czy ktoś z Was może podać namiary na tą sale? Nr telefonu, adres, może stronkę www? A może ktoś posiada zdjęcia? |
|
|
|
 |
darici
Lubię tu być

Data ślubu: 02.10.2010
|
Wysłany: Sro Sty 28, 2009 18:42
|
|
|
|
| moge sie dowiedziec cos o tej sali |
|
 |
aniaa233
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 26.09.2009
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 19 Cze 2008 Posty: 9
|
Wysłany: Pią Sty 30, 2009 17:49
|
|
|
|
| wszytskie namiary sa w internecie jest tez strona ze zdjeciami, poszukaj sobie w google. Ja mam wesele tam w tym roku , tylko najbardziej martwi mnie to w jakim stanie beda tam łazienki podczas trwania wesela bo szczerze mowia własnie łazienki sa chyba tam najwiekszym problemem, jak dobrze pamietam w damskiej toalecie sa tylko dwie kabiny ;/ macie juz jakies doswiadczenia w tym temacie??? |
|
|
|
 |
menka
Dopiero zaczynam

|
|
|
|
 |
Agentka
Rozkręcam się

|
Wysłany: Wto Cze 16, 2009 18:52
|
|
|
|
Witam!
bylam na tej sali w ostatni weekend na weselu!sala jest ladna, ale wydaje mi sie ze przy 150 osobach to bedzie scisk na parkiecie!na tym weselu co bylam, bylo 120 osób i bylo ok!co do jedzenia dania gorace bardzo smaczne i przystawki tez,ale niestety jak przystawki poszly tak nie zostaly doniesione juz i bylo pusto na stolach, podobinie bylo z napojami, w pewnym momencie na stole na jakies 10 osób stalo 0,5 l sprita i co najgorsze byl splesnialy winogron!po prostu masakra! |
|
|
|
 |
eM_22
Zadomawiam się

Data ślubu: 17.09.2011
|
Wysłany: Wto Sie 18, 2009 21:27
|
|
|
|
Też słyszałam, że nieźle tam oszczędzają, zabierają talerzyk do mycia. a potem to już trzeba się dopominać. ale wiadomo- nie masz talerza- nie jesz. oszczędność:/
A właściciel straszny służbista, bardzo kulturalny, ale widać od razu że mało elastyczny. Bałabym się, że nie będę mogła się z nim dogadać.
Plus to otoczenie jak i wystrój sali- piękny. dużo drzewek, ławeczki, zadaszenie, staw. Bardzo stylowe wnętrze, na dobrym poziomie. Nie ma klimatyzacji, ale dużo elementów wykonanych z cegiełek takich czerwonych, więc jest przyjemnie chłodno.
No i cena na 2011r. 150zł z talerzyka, więc przystępnie.
Osobiście wybrałam inną. Ale sala ładna. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
mayami
Zadomawiam się

Data ślubu: 14 lipca 2012
|
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 15:36
|
|
|
|
Hej!
Byliśmy na tej sali w ostatnią niedzielę.
Cena na lipiec 2012 - 155 zł, ale może wzrosnąć do 160 zł w zależności od inflacji.
Właściciel bardzo kulturalny, miły, ale sprawiał wrażenie trochę takiego służbisty. Nie wiem czy umiałby być elastyczny i dopasować się do życzeń młodych. Nie umiał podać ceny za stół wiejski czy proponowany w menu stół rybny. Nie umiał też powiedzieć ilu będzie kelnerów, ale, że będą to sami mężczyźni, bo uważa, że kobiety się nie sprawdzają.
Otoczenie - bardzo ładne, sprawia wrażenie takiego spokojnego dworku, jest się gdzie przejść, teren ogrodzony, z tyłu staw. Jest też altanka z dużą ilością krzeseł.
Sala taneczna - na sali parkiet, dość dużo miejsca, z sali jadalnej jest przejście do tanecznej, widać część tańczących, ale nie widać orkiestry, ale to już co kto lubi
Sala jadalna - duża, przestronna, widna, ma klimat
Menu - bardzo bogate menu, duży wybór, ciekawe dania
Pokoje - dla młodych wejście od sali tanecznej, dla pozostałych gości trzeba wyjść na zewnątrz i wejść na górę. Całkiem przytulne pokoje, 15 miejsc do spania, po 25 od łóżka, można dołożyć swoje materace. Ogólnie pokoje ładne, jeszcze mają być lepiej wyposażone.
Klimatyzacja - nie ma obecnie, ale na 2012 już będzie
Inne sale: jest sala gdzie stoi stół wiejski, w przejściu między wejściem a salą taneczną, też ładnie urządzona
Łazienki: ładne, w damskim 2 kabiny, w męskim 1 + pisuar
Koleżanka była tam na weselu, bardzo chwaliła sobie otoczenia i sam wygląd dworku i to, że mimo upału było tam chłodno.
Słyszałam natomiast, że różnie to bywa z jedzeniem. Podobno nie jest zbyt smaczne. Poza tym problem z napojami - nie donoszą jeśli zabraknie, to samo z przystawkami. To samo czytałam tu na forum i trochę mnie to zmartwiło.
Proszę o odpowiedź osób, które wiedzą coś więcej na ten temat, bo przyznam, że bardzo spodobała mi się sala, ale jeśli mam się martwić o jedzenie, to od razu rezygnuję... |
|
|
|
 |
model100
Rozkręcam się

Data ślubu: 08.09.2012
|
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 16:43
|
|
|
|
Ja tam byłem na weselu rok temu. Wystrój sali jest bardzo ładny, na zewnatrz także oki. Sala taneczna w porządku, ubikacje tez. Jedzenie dobre, bez rewelacji ale tez nie mozna narzekać. Napoje były donoszone, talerzyki wymieniane.
Jest to sala tak na 120-150 osób:-)) |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|