|
|
| Autor |
Wiadomość |
martyna88
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Czw Lis 24, 2011 18:59
|
|
|
|
| Odstąpie sale weselna AMBASADOR SŁAWNO - 24 sierpień 2013r. ( możliwość wynajęcia samej sali bądź od talerzyka). Więcej informacji u włascicieli bądź prosze o kontakt 506-914-952 |
_________________ Martyna |
|
|
|
 |
kisia
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Czw Sty 12, 2012 09:02
|
|
|
|
| Tak niestety muszę powiedzieć że sala robi wrażenie ale właściciele tragedia nie ma o czym gadać byłam raz na spotkaniu w sobotę ale więcej nie chcę z tą babą mieć nic wspólnego NIE POLECAM WŁAŚCICIELI |
|
|
|
 |
karolinakarolina
Rozkręcam się

Data ślubu: 1.10.2011
Osoba prywatna
|
Wysłany: Pią Lut 24, 2012 20:41
|
|
|
|
Ja miałam tam swoje wesele i jestem jak najbardziej zadowolona. Właściciele dosyć mili. Osobiście lepiej mi się rozmawiało z właścicielem:)
Sala jest na 200 osób ( według mnie 170 - to max), właściciele w czasie wesela nie wchodzą na sale. Gdyby ktoś miał pytania chętnie odpowiem, przed wynajęciem tej sali również się nasłuchałam różnych opinii , lecz zaryzykowaliśmy i nie żałujemy:) |
_________________ karola |
|
|
|
 |
lukaszpawlak.net
Rozkręcam się

Data ślubu: 03.09.11
Właściciel firmy
Łukasz Pawlak Photography
Wiek: 27 Dołączył: 06 Lis 2011 Posty: 18 Skąd: Radom / Lublin
|
Wysłany: Pią Lut 24, 2012 23:59
|
|
|
|
| karolinakarolina napisał/a: | Osobiście lepiej mi się rozmawiało z właścicielem:)
|
jak najbardziej popieram... |
_________________ Pozdrawiam Łukasz Pawlak
http://blog.lukaszpawlak.net |
|
|
|
 |
GUMISIA
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
|
Wysłany: Sob Maj 19, 2012 21:34
|
|
|
|
| Ja swoje wesel mam mieć w tej sali 30.06.2012 chciałam się dowiedzieć czy jedzenie było smaczne, czy rozliczenie było po ślubie oraz czy nie robili żadnych problemów, że niby ktoś coś uszkodził a w rzeczywistości już było wadliwe. Z góry dziękuję za odpowiedź:) |
_________________ GUMISIA |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|