|
|
| Autor |
Wiadomość |
Ewcia
Rozkręcam się

Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz Wiek: 28 Dołączyła: 24 Gru 2007 Posty: 57 Skąd: Radom
|
Wysłany: Pon Gru 24, 2007 19:14 Toast, Modrzejowice 151
|
|
|
|
1. Adres:
Modrzejowice 151
2. Ilość osób mieszcząca się na sali:
150 - 200
3. Cena- a) Sama sala: ok 2200zł
b) Z obsługą: -
4. Parking: jest
5. Dane kontaktowe-
a) Telefon: -
b) Mail: -
6. Dodatkowe informacje- sala taneczna tylko pod zadaszeniem
a) Dodatkowe pokoje: jeden na górze
b) Kuchnia wyposażenie: -
c) Czy widać salę taneczną z sali jadalnej: nie
d) Inne:
7. Ocena: nieszczególnie, nie widać sali tanecznej z jadalnej, sala taneczna jedynie pod zadaszeniem (w nocy bywa zimno), słabo oświetlona, (plus że nie trzeba dodatkowej klimatyzacji ), na sali jadalnej latem gorąco.
8. Strona WWW: |
|
|
|
 |
martyna
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 14:04
|
|
|
|
| nie polecam, ja miałam zarezerwowaną salę na przyszły rok i właścicielka zadzwoniła do mnie WCZORAJ ze samej sali nam nie wynajmie, musimy szukać czegoś na 260 osób na 13 czerwca bo nie wywiązali się właściciele z umów. a tak w ogóle sala taneczna jest na deskach, właściciele krzyczą sobie za samą salę 3000zł a od pary 220-240zł- zależy od menu. przy większej liczbie gości jest problem z toaletami i brak klimatyzacji. NIE POLECAM |
|
|
|
 |
martyna
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 14:05
|
|
|
|
| brak nawet pucharków na desery... |
|
|
|
 |
Monika12.06.85
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 13.06.2009
|
Wysłany: Pon Cze 15, 2009 22:53
|
|
|
|
| Jestem akurat po udanym weselu w domu weselnym ,,Toast'' w Modrzejowicach i mam bardzo pozytywne doświadczenia z właścicielami tego domu.Pomagają przy przygotowaniach, można się śmiało zwrócić do nich o pomoc(nigdy nie została mi ona odmówiona)sala taneczna w tej chwili jest wprost przepiękna(świadczą o tym zdjęcia), jest ona wykonana z piaskowca w stylu dworku, wesele było płacone od osoby, wyśmienite menu, jedzenie smaczne, stale uzupełniane przystawki, owoce, ciasta, dania gorące w domowej wersji, soki i napoje firmowe, desery podawane w pucharkach;-) obsługa miła,poprostu nie zauważyłam z mężem żadnego błędu, a co do klimatyzacji była naprawdę zbędna, ponieważ jest dużo przestrzeni, muszę dodać, że moi goście byli naprawdę zachwyceni.Cena całości naprawdę przystępna dla każdej kieszeni,serdecznie polecam |
_________________ Minisia |
|
|
|
 |
Paulao27
Rozkręcam się

|
Wysłany: Pią Lip 24, 2009 12:47
|
|
|
|
| Witam wszystkich;) Ja również jestem po bardzo udanym weselu w Modrzejowicach. jedzenie bardzo dobre, obsługa szybka i sprytna;)Ogólnie sala bardzo fajna, a sala do tanca w okresie letnim sprawdziła sie wspaniale, nie wiem jak to wygląda w okresie zimowym, pewnie tance przeniesione są na sala jadalną. Jedyne co mi się nie podobało, to brak chodnika na powietrzu, alby wejsc do środka, był piach i pył, trzeba było chodzic po ścianie, bo tam był chodnik. Ale remontują tą sale, takze myśle, że zrobią i to;) Moja siostra miała tam wesele i z tego co wiem płaciła 150 zł od talerzyka.Ogólnie sala warta polecenia;) |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|