|
|
| Autor |
Wiadomość |
kasiek
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
|
Wysłany: Sro Sie 17, 2011 10:42
|
|
|
|
ojojoj mała aferka się zrobiła
gyros płukany płynem? to już chyba było, tylko nie na tej sali... |
|
 |
berta
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pią Wrz 16, 2011 19:18
|
|
|
|
Witajcie.Kochani na koniec sierpnia miałam wesele u znajomych w sali Retro kolejne z resztą i powiem wam kochani że nie zgadzam się z nie którymi opiniami.Po raz kolejny udane wesele fajny zespół i super goście , a jedzenie świeże na pewno i bardzo smaczne.Flaczki wyśmienite i te sałatki...ogólnie jedzenia było tyle ze nie dało się wszystkiego zjeść.Z tego co się nie dawno dowiedziałam to te same kucharki obsługiwały wesele w maju.Więc nie wierze w nie które wasze wypowiedzi.Naprawdę polecam serdecznie tę sale ja po raz kolejny wyszłam z tej sali zadowolona i wybawiona.Pozdrawiamy serdecznie. |
|
|
|
 |
paulyna
Lubię tu być

Data ślubu: 31.12.2012
Osoba prywatna
|
Wysłany: Sob Sty 28, 2012 17:03
|
|
|
|
Oglądaliśmy tą sale i jesteśmy mile zaskoczeni. Po pierwsze z ogólnego wrażenia jeśli chodzi o samą sale jak i o właściciela . Pan bardzo uprzejmy , otwarty na propozycje . oprowadził nas po całym obiekcie , odpowiedział na wszystkie nasze pytania. Sala duża przestronna , ogólnie cały dom weselny urządzony bardzo gustownie .
O wielu rzeczach , Pan opowiadał bez pytań . Bardzo kontaktowy . |
_________________ The future starts today, not tomorrow.

|
|
|
|
 |
kisia
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pon Sty 30, 2012 11:03
|
|
|
|
Z całym szacunkiem też byłam tam na weselu nie polecam ale nie moge czytać tych bzdur jak płukane w płynie sałatki one mogą być nie dobre ale nie płukane nie gadajcie takich bzdur chyba że ktoś wogule nie ma pojęcia o gotowaniu i dla niego przyprawione mięso nie trafioną przyprawą to płyn do naczyń
bzdury
muszę tu napisać że
są przyprawy które żle smakują są takie aromaty co mogą mieć smak jak płyn ale nie da się mięsa wypłukać w płynie za dużo oglądacie telewizji
i nie wieże że dom weselny pozwala na takie żeczy kucharki mogą żle ugotować nie doprawić przesolić ale płukać wykluczone |
|
|
|
 |
kisia
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pon Sty 30, 2012 11:05
|
|
|
|
| sala może ci się nie podobać może jedzenie nie smakować ale jak nie widziałaś jak robią sałatki to staraj się nie pisać takich bzdur |
|
|
|
 |
paulyna
Lubię tu być

Osoba prywatna
|
Wysłany: Pon Sty 30, 2012 13:24
|
|
|
|
| kisia napisał/a: | Z całym szacunkiem też byłam tam na weselu nie polecam ale nie moge czytać tych bzdur jak płukane w płynie sałatki one mogą być nie dobre ale nie płukane nie gadajcie takich bzdur chyba że ktoś wogule nie ma pojęcia o gotowaniu i dla niego przyprawione mięso nie trafioną przyprawą to płyn do naczyń
bzdury
muszę tu napisać że
są przyprawy które żle smakują są takie aromaty co mogą mieć smak jak płyn ale nie da się mięsa wypłukać w płynie za dużo oglądacie telewizji
i nie wieże że dom weselny pozwala na takie żeczy kucharki mogą żle ugotować nie doprawić przesolić ale płukać wykluczone |
Z całym szacunkiem "Kisia" ale zanim na dobre , zaczniesz wypowiadać się w formie pisemnej na jakikolwiek temat proponuję zapoznać się ze "Słownikiem języka polskiego".
A i jeszcze jedno ,każdy z nas ma prawo do wypowiadania/wypisywania swoich opinii bo de facto od tego jest forum , ale bezsensowne wydają się być wpisy jak Twój powyższy.
LITOŚCI !!! |
|
|
|
 |
renia
Rozkręcam się

|
Wysłany: Pon Sty 30, 2012 20:17
|
|
|
|
Witam nie czepiaj się pisowni nie wszyscy muszą być ideałem. Co ci to przeszkadza nie czytaj jak masz trudności.
Też byłam na tej sali na weselu. NIE POLECAM.
Coś z tym płynem musi być bo te sałatki mają taki właśnie smak.
Nie wiem ale jedzenie na weselu to pomyłka, mało nie dobre. Podobno Młodzi mieli problemy z właścicielem nie mogli się dogadać. Podpisz umowę a potem przed weselem mają cię gdzieś. Wystrój nie pomoże jak nie dają jedzenia. |
|
|
|
 |
paulyna
Lubię tu być

Osoba prywatna
|
Wysłany: Wto Sty 31, 2012 08:54
|
|
|
|
| MagdaAnna jak ogólne wrażenia po weselu ??? |
|
|
|
 |
MagdaAnna
Rozkręcam się

|
Wysłany: Wto Sty 31, 2012 11:52
|
|
|
|
| paulyna napisał/a: | | MagdaAnna jak ogólne wrażenia po weselu ??? |
Paulyna - jak dla mnie i Męża to bomba!!!
Pani Emilia dopilnowała wszystkiego i wszystko dopięła na ostatni guzik, nawet pokaz fajerwerków! My byliśmy dość niezdecydowani w wielu kwestiach i wobec tego wiele kwestii zostawiliśmy na barkach Pani Emilii, która spisała się koncertowo!!! Dania gorące były bardzo dobre i ich wielkość adekwatna do ilości - czyli ani za duże ani za małe, tylko takie w sam raz, chociaż niewielu śmiałków jadło barszcz biały - super był swoją drogą - o 5 rano Na stole niczego nie zabrakło (chociaż niewielu po daniach gorących miało na tyle miejsca żeby wszystko spróbować!) i do tego wszystko było udekorowane jak w eleganckiej restauracji - nam przynajmniej taki prosty styl się bardzo podoba - obrusy białe + biała zastawa i serwetki ecru, jeśli dobrze pamiętam, a jeśli nie białe to ecru (chyba mam fotkę stołu nawet przed przybyciem gości więc mogę ci przesłać na prv jeśli chcesz). Opieka kelnerów na najwyższym poziomie - przynajmniej według nas, wszyscy byli bardzo mili, pomimo tego, że bez dwóch zdań musieli w Sylwestra pracować zamiast się bawić. Nasi goście byli zachwyceni - i my też. Do tego Pani Emilia również zorganizowała nam pokaz fajerwerków, ze względu na datę musiał się taki odbyć. Pokaz był super - jeśli chcesz to mogę ci przesłać linka do filmiku ale to już na prv. Do tego Pani Emilia oprócz fajerwerków dorzuciła również lampiony, za które nasi goście nam do dzisiaj dziękują - a co nie było naszym pomysłem tylko właścicieli Retro! Nie jestem pewna co dokładnie cię interesuje, więc jeśli miałabyś jakieś dodatkowe pytanie to chętnie odpowiem.
My z Mężem z naszej strony chcemy publicznie podziękować za wspaniale zorganizowane przyjęcie. A dodatkowo mogę dodać, że każdy ma prawo do własnego zdania i ilu ludzi tyle opinii. My możemy zaświadczyć za nas i naszych gości, którzy przed odejściem zjawili się w kuchni aby osobiście podziękować i paniom kucharko i kelnerkom/kelnerom no i Pani Emilii i jej mężowi, którzy całe weselu z nami byli, tyle, że w "gabinecie cieni" My sami wybraliśmy tą salę, która wtedy - czyli około stycznie 2011, jeszcze prawie żadnej opinii nie miała na forum, i wyboru nie żałujemy!!!! Z naszej strony gorąco polecamy RETRO tym, którzy szukają sali niebanalnej i "innej" niż pozostałe. Serdecznie pozdrawiamy Właścicieli i życzymy pomyślności w dalszym rozwoju i modernizacji!!! |
|
|
|
 |
paulyna
Lubię tu być

Osoba prywatna
|
Wysłany: Wto Sty 31, 2012 13:17
|
|
|
|
Będę ci bardzo wdzięczna za ewentualne zdjęcia czy też filmiki na prv czekam z niecierpliwością a Twoja a raczej Wasza opinia bardzo Nam pomogła |
|
|
|
 |
faraonka
Rozkręcam się

Osoba prywatna
|
Wysłany: Sro Kwi 18, 2012 17:18
|
|
|
|
| czy ta sala ma stronę internetową? nie mogę znaleźć |
_________________ faraonka |
|
|
|
 |
paulyna
Lubię tu być

Osoba prywatna
|
Wysłany: Sro Kwi 18, 2012 21:30
|
|
|
|
faraonka, nie niestety nie ma Najlepiej jechać i osobiście obejrzeć |
_________________ The future starts today, not tomorrow.

|
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|