|
|
| Autor |
Wiadomość |
milen87
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 12:57 "Wesoły Dwór" Pionki
|
|
|
|
1. Adres: Pionki 26-670 ul. Wesoła 11
2. Ilość osób mieszcząca się na sali: 160
3. Cena- a) Sama sala: nie ma możliwości
b) Z obsługą: 150zł/os
4. Parking: jest
5. Dane kontaktowe-
a) Telefon: 0 698 493 602
6. Dodatkowe informacje-
a) Dodatkowe pokoje: brak
b) Kuchnia wyposażenie:
c) Czy widać salę taneczną z sali jadalnej: tak
d) Inne: |
|
|
|
 |
milen87
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 13:35 "Wesoły" chyba tylko z nazwy..
|
|
|
|
Wszystko pięknie, ładnie i ogólnie świetnie- ale do czasu. Na pierwszy rzut oka, dom wydaje się być naprawdę spory, ale moim zdaniem to tylko złudzenie:)) Mimo wszystko z narzeczonym zdecydowaliśmy się na wesele w tym "dworku". W cenę 150ciu złotych od osoby, (na 2010 rok) wchodzą: 5 dań gorących, 10 przystawek, tort weselny, ciasta (tylko niewielkie ilości), we własnym zakresie: alkohol, napoje, większa ilość ciast, wiejski stół. Pewni wyboru, zdecydowaliśmy się na jeden wolny termin w przyszłym roku. Właścicielka zapisała nas do swojego kalendarza, a my w tym czasie szukaliśmy orkiestry. Zaliczkę w wysokości 2000 zł mieliśmy wpłacić, gdy będziemy w Pionkach. W przeciągu miesiąca znaleźliśmy orkiestrę z wolnym terminem, dzwonimy do "Wesołego Dworu" a co się okazuje? Nasz termin jest już zajęty, umowa podpisana z kimś innym, bo jak sama właścicielka mi powiedziała- dała nam 2 tygodnie na zapłacenie zaliczki. PORAŹKA! Naprawde bardzo żałuje, że nie nagrywałam naszych wcześniejszych rozmów. Ogólnie rzecz biorąc właścicielka wydaje się być naprawdę miła, konkretna ale tylko wtedy kiedy widzi kasę. SZCZERZE nie polecam organizowania tam wesela. Jeżeli jednak komuś podoba się wnętrze, sala i okolica i zdecyduje się na wesele- zaopatrzcie się w dyktafony!! Wiem jedno- każdemu będę odradzała organizowanie tam wesela ze względu na właścicielkę, która tak naprawdę nie ma pojęcia o robieniu interesów. Pozdrawiam
P.S
W minioną sobotę (27.06.2009) odbyło się tam pierwsze wesele. Ktoś coś może wie? słyszał? jakieś opinie? Pozdrawiam jeszcze raz:)) |
|
|
|
 |
sundream
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 12:35 wesoły dwór
|
|
|
|
Hej!
Z tego co się orientuję, to czerwcowe wesele, o którym mowa wyżej polegało tylko na wynajęciu sali, bez obsługi, a wiec trudno tu cokolwiek oceniać, bo sam budynek jest jak dla mnie przepiękny, ale to jak wiadomo jeszcze nie wszystko... Pierwsze wesele z obsługą miało się odbyć chyba w miniony weekend...jeśli ktoś na nim byl lub cos słyszał niech da znac jak to wygląda, jak obsługa, jedzenie... Mam nadzieje, ze wszystko ok, bo sama zarezerwowałam tą sale i jestem bardzooo ciekawa opinii o niej. A co do samej Właścicielki - ja osobiście nie mam zastrzeżeń, miła kobieta, konkretna, no ale wiadomo-dopiero zaczynają, wiec wszystko wyjdzie "w praniu" |
|
|
|
 |
mloda0802
Zadomawiam się

Data ślubu: 18.08.2012
|
|
|
|
 |
frezja
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Czw Lis 03, 2011 10:31
|
|
|
|
hej,
proszę o informacje, czy ktoś w tym roku organizował swoje wesele, lub uczestniczył w weselu w Wesołym Dworze?
Sala wygląda bardzo ładnie, ale ciekawa jestem jak jest tak z organizacją |
|
|
|
 |
Rafał69
Zadomawiam się

Data ślubu: 02-06-2012
Osoba prywatna
|
Wysłany: Czw Lis 03, 2011 20:39
|
|
|
|
Witam, miałem tam okazję się bawić na weselu, co do moich uwag to:
- jedzenie super zarówno ciepłe dania jak i przystawki,
- co do kelnerów to do tego który obsługiwał nasz stolik no niestety minus "powolna ślamazara" ale mógł to być jego pierwszy raz więc wybaczam,
- sala taneczna nie za duża ale w sam raz
-dużo miejsca ma dodatkowe atrakcje ( kącik do drinków, dzieci itp)
- spory parking
- jedyny minus z mojej strony to kieliszki do wódki ( duże ok 40-50ml na nóżce trudno się z nich pije i ludzie ze słabą głowa szybko odpadają)
pozdrawiam |
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|