|
|
| Autor |
Wiadomość |
ja_ot_tak
Lubię tu być

Data ślubu: 10.09.2011r.
|
Wysłany: Pią Lip 02, 2010 21:58 Wsola, przy E7
|
|
|
|
1. Adres:Wsola, przy E7, naprzeciwko kościoła, obok cmentarza
2. Ilość osób mieszcząca się na sali: 280
3. Cena- a) Sama sala: jeszcze nie wiadomo
b) Z obsługą:
4. Parking: niewielki
5. Dane kontaktowe-
a) Telefon:
b) Mail:
6. Dodatkowe informacje- sala w budowie, właściwie to właściciel dobudowuje dużą, długą salę, (tak jak w Mąkosach) do już istniejącej. Tyle że tutaj nie ma filarów na części tanecznej a na podłodze ma być tam parkiet. Dużo zieleni, nie wiem czy właściciel planuje jakąś ją zagospodarować. Generalnie nic jescze nie wiadomo Termin ukończenia to chyba początek przyszłego roku... i nie wiadomo czy będzie możliwość wynajmu samej sali.
a) Dodatkowe pokoje: być może na 2012 rok będą 2-3 pokoje
b) Kuchnia wyposażenie:
c) Czy widać salę taneczną z sali jadalnej:
d) Inne:
7. Ocena:
8. Strona WWW: |
|
|
|
 |
izaiza
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 07.07.2012
|
Wysłany: Wto Sie 24, 2010 16:15
|
|
|
|
Nie jestem na 100% pewna czy chodzi o tą salę, ale jutro jedziemy oglądać nowo powstającą salę na Warszawskiej 65 (Wsola). Gdyby ktoś był zainteresowany to numer do właściciela 601086255, a więcej szczegółów podam po obejżeniu |
|
|
|
 |
anka87
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pią Sie 27, 2010 10:06
|
|
|
|
| I jak wrażenia po obejrzeniu sali?? |
|
|
|
 |
izaiza
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 07.07.2012
|
Wysłany: Pią Sie 27, 2010 16:00
|
|
|
|
Budowa sali jest na takim etapie, że bez najmniejszych problemów można ją ocenić- przynajmniej jeśli chodzi o wygląd. Jest to nowoczesny budynek, z zewnątrz nie przypomina wcale sali weselnej. Jest naprawdę dużo pomieszczeń "od kuchni" (kuchnia, chłodnia, składzik, magazyn... dużo tego). Sala to tańczenia jest połączona z salą jadalną, obydwie naprawdę duże. Na sali jadalnej są ładne płytki, na tanecznej będzie parkiet. Właściciel to bardzo miły, młody człowiek, zrobił na mnie dobre wrażenie.
Wszystko ma być skończone do konca roku, więc od przyszłego sezonu będą już wesela i jest to napewno fantastyczna opcja jeśli ktoś szuka do wynajęcia SAMEJ SALI na przyszły rok, ponieważ Pan nie ma swojej ekipy, a dopiero przez następny rok będzie ją kompletować wynajmując smą salę. My szukamy sali z pełną obsługą i nie możemy tak ryzykować, więc zdecydowaliśmy się na salę U KOWALA |
|
|
|
 |
anka87
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Wto Lis 09, 2010 10:04
|
|
|
|
| Podbijam temat... może ktoś widział sale ostatnio, coś się tam pozmieniało?? |
|
|
|
 |
pau123
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sro Lis 16, 2011 19:43
|
|
|
|
| czy ktoś zna stronę tej sali? albo coś więcej wie? w sumie to nie ma w necie nic o niej... |
|
|
|
 |
madzia_s12
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 21.07.2012
|
Wysłany: Czw Gru 29, 2011 14:47
|
|
|
|
| Sala nazywa się "Majka". Ja mam tam wesele w 2012r. Na razie można wynająć samą salę,my płacimy 4700zł+media+pranie obrusów(wstępnie 7zł/szt ale to może ulec zmianie). Kuchnia obszerna, dużo pomieszczeń. Strony internetowej jeszcze nie ma bo dopiero od tego roku można organizować wesela. Na zewnątrz jeszcze nic szczególnego nie ma ale właściciel mówił, że planuje zrobić altanę. Ogólnie sala ładna i obszerna. Na sali tanecznej parkiet i brak filarów. Sala dostępna od środy wieczorem do wtorku. |
| |
|
|
|
 |
Lulu
Dopiero zaczynam

Data ślubu: ,
|
Wysłany: Nie Sty 01, 2012 19:31
|
|
|
|
| Na mnie ta sala nie zrobiła korzystnego wrażenia .Owszem jest duża ale mnie skojarzyła się ze stodołą , może dlatego ze byłam tam po weselu i choć było posprzątane to chciałam czym prędzej wyjść stamtąd |
_________________ aa |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
|