|
|
| Autor |
Wiadomość |
Asiek
Lubię tu być

Data ślubu: 2012
|
Wysłany: Wto Sty 18, 2011 20:24
|
|
|
|
O ile się nie mylę to kolezanka mi mówiła ze na 2010 było 140 zł od osoby.. to dziwne, że właścicielka nie podała Ci ceny.. nawet mniej więcej.. może cena jest uwarunkowana od wersji jaką się wybiera.. myśle, że najlepiej byłoby pojechać i porozmawiać, bo z opinii wielu osób można wnioskować, że z babką da się dogadać ludzie czasami dziwnie się zachowują przez telefon, bo nie wiedzą z kim rozmawiają.. |
|
 |
MagdaAnna
Rozkręcam się

|
Wysłany: Wto Sty 18, 2011 21:50
|
|
|
|
| Dzięki za info. Prawdopodobnie Pani nie chciała podać dokładnie ceny bo Nam chodzi o dość specyficzną datę - 31.12.2011. Ale teraz przynajmniej wiem czego mniej więcej się spodziewać. Raz jeszcze bardzo dziękuję. |
|
|
|
 |
Asiek
Lubię tu być

Data ślubu: 2012
|
Wysłany: Pią Sty 21, 2011 18:29
|
|
|
|
Proszę bardzo W tym roku w I dzień Świąt też miała wesele... ale to sylwester, więc to czy się zgodzi pewnie będzie zależało od ilości gości i tego czy sama planuje robić sylwester na sali.. ale tego dowiesz się tylko od niej |
|
 |
MagdaAnna
Rozkręcam się

|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 15:28
|
|
|
|
Pani by się zgodziła, ale my się już zdecydowaliśmy na inną w końcu. Wybraliśmy salę "RETRO" - Trablice. Sala w klimacie pasującym do nas chyba najbardziej ze wszystkich, które widzieliśmy |
|
|
|
 |
Mario111
Rozkręcam się

Data ślubu: 23.06.2012
|
Wysłany: Sro Lis 30, 2011 15:03
|
|
|
|
| Byłem w tej sali na weselu jako gość dla mnie słabo, nie wiem co się tam ludziom podoba, ale rzecz gustu. Z tego co wiem to dolicza za energię, wodę i gaz, czyli od talerzyka wychodzi więcej. Ja tam swojego wesela napewno nie zrobię. |
|
|
|
 |
Rafał69
Zadomawiam się

Data ślubu: 02-06-2012
Osoba prywatna
|
Wysłany: Czw Gru 01, 2011 09:10
|
|
|
|
| dziwne to co kolega powyżej pisze, moja rodzina miała tam ostatnio dwa wesela i o żadnym dopłacaniu za media przy opcji od talerzyka nie było mowy |
|
 |
Agrom
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sob Sty 07, 2012 22:14
|
|
|
|
Ja tam byłem, na chyba 10 weselach. Jedzenie dobre , sale dobre w sam raz . Ceny podobno bardzo dobre. Parking w dwóch salkach wystarczający. Jest pan parkingowy , czasami coś tam zabraknie , lecz raczej to przypadkiem niż z braku personelu. Kelnerzy całkowite przeciwieństwo niż u konkurencji , bardzo miła i sympatyczna obsługa. Pełna kontrola nad wszystkim , chyba. Opinia na w skali 1 do 10 na 9. Brak przepychu, imprezy takie w sam raz. Akustyka bardzo dobra. Kuchnia Dobra i Polska. Sale 2 , różnej wielkości.
Właścicielka bardzo rozsądna , można się z nią dogadać , właścicielka ma bardzo duże doświadczenie około 15 lat doświadczenia jak nie więcej, może czasem za bardzo pilnuje swojego interesu. Ogólna opinia na 7plus. W porównaniu z innymi domami weselnymi zajmuje pierwsze miejsce w doświadczeniu, obsłudze. Drugie miejsce za wygląd. 4 miejsce za konserwatyzm-te same dania przez wiele sezonów(lecz bardzo dobre). Pozdrawiam życzę smacznego. |
_________________ czy to ważne kto , ważne jak. |
|
|
|
 |
Agrom
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sob Sty 07, 2012 22:19
|
|
|
|
| Poważny minus, brak strony internetowej, słaba reklama domów weselnych, ostatnio powstała reklama w podwórku, jak konkurencja otworzyła swój dom weselny kilkaset metrów dalej o wiele lepiej reklamowana. |
_________________ czy to ważne kto , ważne jak. |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|