|
|
| Autor |
Wiadomość |
Mathie
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
|
Wysłany: Sob Gru 22, 2007 00:49 "Zacisze", Jedlnia Kościelna
|
|
|
|
1. Adres: Jedlnia Kościelna
2. Ilość osób mieszcząca się na sali: 250
3. Cena- a) Sama sala: nie ma możliwości
b) Z obsługą: 110zł/os.
4. Parking: -
5. Dane kontaktowe-
a) Telefon: (0-48) 612-71-35
b) Mail: -
6. Dodatkowe informacje-
a) Dodatkowe pokoje: -
b) Kuchnia wyposażenie: -
c) Czy widać salę taneczną z sali jadalnej: -
d) Inne: -
7. Ocena: -
8. Strona WWW: - |
_________________ Zapraszam do rejestracji i wypowiadania się na forum
WeseleRadom na Facebooku! Zapraszamy.
|
|
|
|
 |
marta1985
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 12:05
|
|
|
|
Właścicielka sali konczy nową sale , ktora bedzie czynna na 2009 rok i znajduje sie za stara sala weselna. W rozmowie telefonicznej wlascicielka byla bardzo mila. Wesele na 180 osob to koszt 120 zl od talerzyka bez wodki. Porawiny to koszt 30 zl od osoby. Znajomi byli tam na andrzejkach i byli bardzo zadowoleni. Mam zamiar wybrac sie na ta sale i ja obejrzec. |
_________________ marta |
|
|
|
 |
Ula
Zadomawiam się

|
Wysłany: Sro Lut 04, 2009 11:19
|
|
|
|
Marta ja równiez wstępnie zainteresowałam się tą salą (nową), ale niestety w najblizszym czasie nie będę miała możliwości obejrzeć jej osobiście, ponieważ obecnie nie mieszkam w Radomiu. Dlatego mam do Ciebie wielką prośbę, żebyś podzieliła się swoimi spostrzeżeniami |
|
|
|
 |
Ula
Zadomawiam się

|
Wysłany: Wto Lut 10, 2009 10:23
|
|
|
|
W minony weekend spotkałam się z właścicielką tej sali. Kobieta bardzo miła i rzeczowa - widać, że zna się na rzeczy Niestety samej sali nie oglądałam, właścicielka przedstawiła nam tylko plany i po krótce opisała jak to wszystkobędzie wyglądało ( Pani zaproponowała pokazanie sali, ale ze względu na pogodę i jescze surowe stany nie chcieliśmy)
I teraz mam duży dylemat nie wiem którą salę wybrać tą czy w Sołtykowie Obie dla mnie maja swoje plusy i minusy....
Może podpowiecie ? |
|
|
|
 |
Ula
Zadomawiam się

|
Wysłany: Sro Mar 04, 2009 19:09
|
|
|
|
Nasze wesele odbędzie się właśnie tam 5.05.2010 ) |
|
|
|
 |
Agentka
Rozkręcam się

|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 08:35
|
|
|
|
Witam!
Moje wesele tez się tam odbędzie w lipcy w przyszlym roku na duzej sali:)bylam tam w sobote i ogladalam obydwie sale!mała byla przygotowana do wesela!jedzonko wygladalo pysznie,bylo go bardzo duzo na stołach!sala ladnie udekorowana i nie droga:)wiem mniej wiecej czego moge sie spodziewac po duzej sali:)goraco polecam |
|
|
|
 |
Agentka
Rozkręcam się

|
Wysłany: Pon Lip 06, 2009 14:43
|
|
|
|
Hej!
czy byl ktos moze na tej nowej sali na weselu??z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam!!! |
|
|
|
 |
Ula
Zadomawiam się

|
Wysłany: Sro Lip 22, 2009 18:10
|
|
|
|
Jeszcze nie byłam na dużej sali, ale mam zamiar się tam wybrać w którąć wakacyjną sobotę ) Po wizycie zdam sprawozdanie... |
|
|
|
 |
bronek_net
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Nie Sie 09, 2009 10:28
|
|
|
|
| Podobno warunki mają być o niebo lepsze na dużej sali. Natomiast mała też była w miare .. |
|
|
|
 |
eM_22
Zadomawiam się

Data ślubu: 17.09.2011
|
Wysłany: Wto Sie 18, 2009 19:35
|
|
|
|
Ja byłam na tej pierwszej sali od ulicy, czyli chyba na mniejszej, z tego co widzę jak tutaj opisujecie. W sumie taka przytulna się wydawała, tylko ciemno tam strasznie, tzn z tego co pamiętam nie ma tam okien. Łazienki niezbyt ładne, ale sala taneczna spora i nieźle się ludzie bawili (ale to już kwestia przede wszytskim zespołu). No i mało miejsca na dworze- jest altanka jakaś, ale ławek mało.
Kiedy niedawno temu szukałam z narzeczonym sali na nasze wesele,stwierdziłam że nie pojedziemy tam. Od Radomia to niezły kawałek drogi, a na miejscu lub w najbliższych okolicach można znależć coś naprawdę lepszego.
Ale z drugiej strony ceny mają dobre. Więc kwestia tego, o co komu chodzi:)
Ach zapomniałabym- jedzenie ładnie wyglądało, tzn. dużo było na stołach, wszytko ładnie przygotowane, i takie super wypiekane serduszka chlebowe na talerzykach przeplatane serwetkami (takie rzeczy zwracają uwagę:). Ładnie wyglądało:) |
|
|
|
 |
Ula
Zadomawiam się

|
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 15:37
|
|
|
|
Wreszcie w sobotę wybraliśmy się żeby obejrzeć nowy dom weselny )
Wrażenia pozytywne. Wnętrza naprawdę przestronne, udekorowane bez przepychu ale z wyczuciem. Na wejście znajduje się hol z fotelami, po prawo szatnia a po lewo łazienki ( dla inwalidów, damska i męska) wszystkie duże, ładne i czyste. Następnie wchodzi się na salę jadalną, a zaraz po prawo jest sala taneczna. Tworzą one niby jedną całość, ale oddzielają je dwie szerokie kotary - super się komponują.
Z sali jadalnej są wejścia do pokoi, na schody prowadzące na górę oraz dwa wejścia do kuchni.
Stoły były już zastawione i jak dla nas było ok. Wszystko robiło wrażenie pełnych stołów ) Dania wyglądały apetycznie aczkolwiek nie próbowałam
Bardzo fajnie obsługa przygotowała również stół z owocami, który jest wliczony w cenę wynajmu sali )
Ogólnie mogę przyczepić się tylko do podwórka, które jeszcze nie do końca jest uporządkowane - ale pani zapewniała, że prace trwają i że do 2010 r. będzie lepiej ( na ile to nie wiem... )
Minusem może być też to, że jest jeden wjazd do domów weselnych. Należy po prostu dogadać się z drugą parą o której oni zamierzają przyjechać na weselicho i dla siebie ustalić dogodna godzinę mszy. |
|
|
|
 |
MagdaAnna
Rozkręcam się

|
Wysłany: Wto Sty 18, 2011 13:26
|
|
|
|
| A czy może ktoś z Was wie jak sie ceny w tej sali przedstawiają? Ja dzwoniłam wczoraj do Pani właścicielki i na zapytanie wstepnie o cenę (nawet niedokładną tylko w przedziale od do) otrzymałam odpowiedź - "Jesteśmy bardzo konkurencyjni". A i jeżeli mogłabym prosić o zdjęcia może to byłoby super (magnato@o2.pl) |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|