Dwór Zbożenna

Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Piosenka dla rodziców
Autor Wiadomość
Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 18:56   

My tez, a wlasciwie to ja, wybralam Cliver - podziekowania dla rodzicow. Z tym ze to ja bede spiewala :mrgreen:

malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Sro Wrz 09, 2009 07:49   

My również wybraliśmy Cliver - Podziękowania dla rodziców :) Śliczna piosenka...mogę jej słuchać bez przerwy :)
Gdy tylko usłyszałam ta piosenkę,to wiedziałam,że jeśli będę wychodzić 'za mąż' to właśnie ten utwór zadedykuję dla rodziców :)

anecior 
Lubię tu być

Wysłany: Sro Wrz 09, 2009 12:44   

Popieram - Cliver;)

kinia 
Lubię tu być

Data ślubu: 5.06.2010
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 09:45   

My zostajemy przy "Cudownych rodziców mam" Oklepana, czy nie ale dla mnie to taka weselna tradycja :lol:

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 14:27   

Kinia, nie wazne czy oklepana- ma sie Wam podobac i cos dla Was znaczyc :) ) a ile osob tyle zdan na ten temat ;)

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

Kraksaa 
Rozkręcam się

Wysłany: Pią Sty 08, 2010 20:15   

Hm... Tak sobie myślę, ze to cudownie, że wszyscy macie cudownych rodziców... Ciekawi mnie, czy ktoś zrezygnował z podziękowań dla rodziców, bo ja szczerze mówiąc nie mam na nie najmniejszej ochoty. U mojego brata na weselu były, oczywiście zagrana była piosenka " cudownych rodziców mam" i czułam się zniesmaczona, znając sytuację rodzinną teściów brata oraz oczywiście naszych rodziców... Ciekawa jestem, jakie macie zdanie na ten temat. :/

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 20:34   

wiesz co, w kazdej rodzinie czasem bywa zle - ale jaby nie patrzec wiele zawdzieczamy rodzicom. choc moze faktycznie, jak ktos ma nieciekawie to moze powinien cos innego wziac na piosenke. dla przykladu przyt. historie kolezanki: mama ich zostawila, tata zaczal pic, dziewczyna zaliczyla wpadke, weszla w jeszcze bardziej patologiczna rodzine niz jej dotychczasowa... tesciowa nie uda jej sie calkowicie, kawal okropnej baby a puscici pro forma piosenke CUDOWNYCH RODZICOW MAM!. wygladalo to niefajnie, uwierzcie mi ... :(

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

kasiek 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 21:02   

No bo to też nalęzy do tradycji polskich wesel... Fajnie jest jak te podziękowania rzeczywiście są szczere i faktycznie jest za co dziękować. Natomiast niezręczna jest jest sytuacja opisana przez renatkę...Ja również zastanawiałam się nad tym ale ostatecznie podziękowania będą żeby nie skrzywdzić pozostałych rodziców bo miałam do wyboru podziekować wszystkim, nie dziekować nikomu albo wymienić osoby którym dziękuję Tobie i Tobie dziękuję a Tobie nie...
Ale z drugiej strony to bardzo ładna tradycja, jednakże nie róbmy nic przeciwko sobie, najważniejsze dogadać się z przyszłym współmałżonkiem jak on to widzi.

agusia_najlepsz 
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 09:29   

Ja osobiscie nie cierpie tej piosenki mam cudownych rodzicow.Uwazam,ze jest wiele ladniejszych piosenek-bez tekstow typu kochany tato,kochana mamo-ktore mozna puscic w trakcie podziekowan. Tak jak napisala kasiek, podziekowanie nalezy do tradycji polskich wesel. Wydaje mi sie,ze gdyby mlodzi nie podziekowali oficjalnie rodzicom przy wszystkich to po prostu bylby niesmak i temat do gadania: o nie dogaduja sie ze starymu, nie lubia sie z tesiowa itp.Uwazam,ze w kazdej sytuacji mozna znalezc zdrowe rozwiazanie. Napewno w trakcie wesela, kazdy z rodzicow bedzie mial zadedykowano tylko dla niego ulubiona piosenke.

arno
Rozkręcam się

Wysłany: Czw Sty 14, 2010 13:46   

U mnie była piosenka "Walc dla Rodziców". Baaardzo sie podobała rodziców i poderwała do tańca i zabawy 200 osób obecnych na imprezie. Bardzo radosny a zarazem treściwy utwór.

Emka26 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 17.07.2010
Wysłany: Nie Maj 02, 2010 10:11   

a my wybralismy Cliver dla rodzicow :)

mena 
Rozkręcam się

Data ślubu: 2010
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 20:33   

A u mnie jest mały problem :? Ja chcę piosenkę zespołu Cliver a mojemu narzeczonemu się ona nie podoba i nie możemy dojść do kompromisu :( a oboje nie chcemy "Cudownych rodziców"

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu