|
|
| Autor |
Wiadomość |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 18:56
|
|
|
|
My tez, a wlasciwie to ja, wybralam Cliver - podziekowania dla rodzicow. Z tym ze to ja bede spiewala |
|
 |
malaczarna5
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Sro Wrz 09, 2009 07:49
|
|
|
|
My również wybraliśmy Cliver - Podziękowania dla rodziców Śliczna piosenka...mogę jej słuchać bez przerwy
Gdy tylko usłyszałam ta piosenkę,to wiedziałam,że jeśli będę wychodzić 'za mąż' to właśnie ten utwór zadedykuję dla rodziców |
|
 |
anecior
Lubię tu być

|
Wysłany: Sro Wrz 09, 2009 12:44
|
|
|
|
| Popieram - Cliver;) |
|
 |
kinia
Lubię tu być

Data ślubu: 5.06.2010
|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 09:45
|
|
|
|
My zostajemy przy "Cudownych rodziców mam" Oklepana, czy nie ale dla mnie to taka weselna tradycja |
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1821 Skąd: Radom
|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 14:27
|
|
|
|
Kinia, nie wazne czy oklepana- ma sie Wam podobac i cos dla Was znaczyc ) a ile osob tyle zdan na ten temat |
|
|
 |
Kraksaa
Rozkręcam się

|
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 20:15
|
|
|
|
Hm... Tak sobie myślę, ze to cudownie, że wszyscy macie cudownych rodziców... Ciekawi mnie, czy ktoś zrezygnował z podziękowań dla rodziców, bo ja szczerze mówiąc nie mam na nie najmniejszej ochoty. U mojego brata na weselu były, oczywiście zagrana była piosenka " cudownych rodziców mam" i czułam się zniesmaczona, znając sytuację rodzinną teściów brata oraz oczywiście naszych rodziców... Ciekawa jestem, jakie macie zdanie na ten temat. |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1821 Skąd: Radom
|
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 20:34
|
|
|
|
wiesz co, w kazdej rodzinie czasem bywa zle - ale jaby nie patrzec wiele zawdzieczamy rodzicom. choc moze faktycznie, jak ktos ma nieciekawie to moze powinien cos innego wziac na piosenke. dla przykladu przyt. historie kolezanki: mama ich zostawila, tata zaczal pic, dziewczyna zaliczyla wpadke, weszla w jeszcze bardziej patologiczna rodzine niz jej dotychczasowa... tesciowa nie uda jej sie calkowicie, kawal okropnej baby a puscici pro forma piosenke CUDOWNYCH RODZICOW MAM!. wygladalo to niefajnie, uwierzcie mi ... |
|
|
 |
kasiek
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
|
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 21:02
|
|
|
|
No bo to też nalęzy do tradycji polskich wesel... Fajnie jest jak te podziękowania rzeczywiście są szczere i faktycznie jest za co dziękować. Natomiast niezręczna jest jest sytuacja opisana przez renatkę...Ja również zastanawiałam się nad tym ale ostatecznie podziękowania będą żeby nie skrzywdzić pozostałych rodziców bo miałam do wyboru podziekować wszystkim, nie dziekować nikomu albo wymienić osoby którym dziękuję Tobie i Tobie dziękuję a Tobie nie...
Ale z drugiej strony to bardzo ładna tradycja, jednakże nie róbmy nic przeciwko sobie, najważniejsze dogadać się z przyszłym współmałżonkiem jak on to widzi. |
|
 |
agusia_najlepsz
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
|
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 09:29
|
|
|
|
| Ja osobiscie nie cierpie tej piosenki mam cudownych rodzicow.Uwazam,ze jest wiele ladniejszych piosenek-bez tekstow typu kochany tato,kochana mamo-ktore mozna puscic w trakcie podziekowan. Tak jak napisala kasiek, podziekowanie nalezy do tradycji polskich wesel. Wydaje mi sie,ze gdyby mlodzi nie podziekowali oficjalnie rodzicom przy wszystkich to po prostu bylby niesmak i temat do gadania: o nie dogaduja sie ze starymu, nie lubia sie z tesiowa itp.Uwazam,ze w kazdej sytuacji mozna znalezc zdrowe rozwiazanie. Napewno w trakcie wesela, kazdy z rodzicow bedzie mial zadedykowano tylko dla niego ulubiona piosenke. |
|
 |
arno
Rozkręcam się

|
Wysłany: Czw Sty 14, 2010 13:46
|
|
|
|
| U mnie była piosenka "Walc dla Rodziców". Baaardzo sie podobała rodziców i poderwała do tańca i zabawy 200 osób obecnych na imprezie. Bardzo radosny a zarazem treściwy utwór. |
|
|
|
 |
Emka26
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 17.07.2010
|
Wysłany: Nie Maj 02, 2010 10:11
|
|
|
|
a my wybralismy Cliver dla rodzicow |
|
|
|
 |
mena
Rozkręcam się

Data ślubu: 2010
|
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 20:33
|
|
|
|
A u mnie jest mały problem Ja chcę piosenkę zespołu Cliver a mojemu narzeczonemu się ona nie podoba i nie możemy dojść do kompromisu a oboje nie chcemy "Cudownych rodziców" |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|