Dwór Zbożenna

Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Podziękowania dla rodziców
Autor Wiadomość
_karolcia_ 
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
Wysłany: Sro Mar 18, 2009 10:39   

no fajna niespodzianka dla rodziców. Wesele jeszcze się na dobre nie zaczeło a tu już zdjęcia w ramkach dla nich ;)

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sro Mar 18, 2009 11:02   

my bedziemy miec sesje po slubie, ja nie chce w dniu slubu wiec w ramce nie dostana sesyjnego tylko jakies inne ze slubu albo nie wiem jeszcze ;P

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

becia
Rozkręcam się

Wysłany: Sro Mar 18, 2009 13:31   

A ja wpadłam na pomysł koszyków upominkowych które jednak sami wypełnimy
np.ulubionymi słodkościami :)ulubionymi kwiatami :) ulubionym dobrym alkoholem :) czymś do pielęgnacji :) i jeszcze dla zdrowia :) oczywiście też czymś pamiątkowym :)
Takie małe upominki przecież wiemy co lubią nasi rodzice więc nie będzie problemu z dobraniem...

_karolcia_ 
Lubię tu być

Wysłany: Sro Mar 18, 2009 13:34   

Renata mi też fotografka zaproponowała sesje po ślubie ale nie wiem czy się na to zgodzić, no bo później trzeba jeszcze raz do fryzjera makijarz, żeby wszystko było tak samo no bo na jednych zdjęciach taka fryzura czy makijarz a na drugim już inna, no i nie wiem czy to się opłaca, co Ty o tym myślisz??

agusia_najlepsz 
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
Wysłany: Sro Mar 18, 2009 13:40   

Bedziesz mieć plener czy tylko pozy u fotografa?

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Sro Mar 18, 2009 13:43   

Karolcia, ja sie decyduje po, jestem swiadoma ze makijaz i fryz, ale dzien slubu i tak bedzie stresujacy i czas bedzie leciał jak szalony, ani sie człowiek oberzy a tu juz wybije ta godzina- bo fryzjer, makijaż itd. na sesje fotograf powiedzial ze chce ok 5-6 h z nami poświęcic, a nie na łeb na szyje szybko. tym bardziej ze chcemy gdzies dalej pojechac, ale nie wiem jeszcze gdzie ;PP a po slubie, jakis tydzien, wszystko bedzie na spokojnie- szczesliwi, promieniujacy miłościa i radością, bez cienia sresu i skwaszonej miny ;D jak jestem zdenerwowana i zestresowana to nie smieje sie naturalnie a nie chce byc zabzdyczona na sesji, a tym bardziej nie chce miec nienaturalnego wyszczerza ;PP

ewa_w 
Rozkręcam się

Data ślubu: 12-09-2009
Wysłany: Sro Mar 18, 2009 16:14   

My również plener będziemy mieć na tygodniu, już po ślubie-na spokojnie, a nie nerwówka czy zdążymy.
Dlatego rodzice na weselu otrzymają kosze kwiatów. Zdjęcia portretowe też otrzymają, ale później.

_karolcia_ 
Lubię tu być

Wysłany: Sro Mar 18, 2009 21:30   

no w sumie to macie racje nie byłam zbytnio przekonana co do tego pomysłu ale chba też się zdecyduje, dzięki :P :)

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Sro Mar 18, 2009 23:57   

mnie dzis jakos tak naleciało i napisałam dla naszych rodziców podziekowania :) kupimy piekne karty, wypiszemy im, na pamiatke, a text albo z pameici albo nie wiem ;P

Magia 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 16:09   

No jest spory problem z tą sesją ale moja znajoma zdecydowała się na sesję po ślubie i... niestety wystąpiła w sukni białej na górze a szarej na dole, zależy ile czasu zajmie sesja, gdzie się ma odbyć i jaka będzie pogoda, co do reszty zdecydowanie się zgadzam: niepotrzebny stres!

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Pon Sie 03, 2009 21:30   

my zmienilismy plany :P bedą kwiaty i takie 'ksiegi' pamiatkowe. ksega zaiwera zdjęcie, zyczenia i jest sliczna i ozdobna np na komode :)

Majka 
Administrator

Data ślubu: 19. 07. 2008
Pomogła: 2 razy
Wysłany: Pon Sie 31, 2009 17:54   

My jak już wiadomo jesteśmy po i rodzice upominki już dostali. Naszym pomysłem były zdjęcia w albumie. Przygotowaliśmy dwa takie same albumy, w każdym były te same zdjęcia. Na każdej stronie było jedno zdjęcie moje, jedno mojego M. I tak od czasów dzieciństwa aż do momentu jak się poznaliśmy. Od tego momentu nasze wspólne (te z zaręczyn też)... Na przodzie albumu było miejsce na zdjęcie, więc wstawiliśmy nasze wspóne z napisem "dziekujemy!". Całość była przewiązana czerwoną wstążką. Bardzo się te albumy podobały i nie tylko rodzicom ale i gościom.
Wymagało to trochę pracy... szukanie, wybieranie, skanowanie, wywoływanie, wklejanie. Ale pomysł taki właśnie nam się podobał najbardziej.

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu