|
|
| Autor |
Wiadomość |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Pon Sie 31, 2009 18:59
|
|
|
|
Mam nadzieje ze pod USC nie dzieją się takie rzeczy? Pamietam ze w zeszlym roku to krecily sie tylko okoliczne dzieciaki, wlasnie z żeromskiego czy moniuszki i czyhały na cukierki - ale wiadomo, dzieci jak dzieci A cukierki miec będziemy. Ale ani mysle dokarmiać okolicznych pijaczków ich nektarem zycia.. Chce pić - niech sobie na to zarobi.. A nie chamstwem i buractwem bedzie wymuszał.. Z reszta, zapraszam na slub pana policjanta Moze przyjdzie na galowo? |
|
 |
elcia
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pon Gru 27, 2010 22:21
|
|
|
|
| Wydaje mi się, że jest to zadanie dla świadka, niektórych rzeczy się nie uniknie, brama jest częścią polskiej tradycji weselnej. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
i.t.d.
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
|
Wysłany: Wto Gru 28, 2010 09:07
|
|
|
|
No ja na bramki tez jestem przygotowana, te kilka butelek mnie nie zbawi a niektórzy naprawde super bramki robia |
|
|
|
 |
agagwiazdeczka
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
|
Wysłany: Sro Sty 12, 2011 13:39
|
|
|
|
| i.t.d. napisał/a: | No ja na bramki tez jestem przygotowana, te kilka butelek mnie nie zbawi a niektórzy naprawde super bramki robia |
fakt, niektórzy robia fajne bramki, np mają chociaż kwiatka z ogródka, ale za to inni czyt "pijaczyny" robią ale obciach i niesmak!! ostatnio nawet oglądałąm jak szukałam kamerzysty jak nagrał bramke gdzie żulki podbijały takie brudne i śmierdzące, od razu Panu podziekowałam... jak można coś takiego nagrywać? beeee |
|
|
|
 |
Ana_87
Rozkręcam się

Data ślubu: 18.08.2012
|
Wysłany: Nie Paź 16, 2011 00:14
|
|
|
|
| fakt że to niesmaczne |
|
 |
Justysb
Rozkręcam się

Wiek: 27 Dołączyła: 22 Paź 2011 Posty: 27 Skąd: wawa radom
|
Wysłany: Pią Gru 16, 2011 23:55
|
|
|
|
| chyba to nie problem..tylu gosci tylu znajomych kolo Nas ze chyba paru lepkow potrafia przepedzic |
_________________ Justyss |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|